- 1 Ekim 2016
- 711
- 634
- 28
-
- Konu Sahibi Blackcatt1
Çok gğzel uzama
Sagol canim senin ne alemde saclarÇok gğzel uzama
Valla bende demir eksikliği çıktı kansızlık çıktı ama bakımları devam ediyorumSagol canim senin ne alemde saclar
Geçmiş olsun canımValla bende demir eksikliği çıktı kansızlık çıktı ama bakımları devam ediyorum
Neler yaptın anlatirsan sevinirimGeçmiş olsun canım
Uzun zamandir sadece dax kullaniyorum ama cok da memnun değilim cunku hindistan cevizi yagindan daha verim alıyorum hem nemlendirme hem besleme hem uzatma açısından. Ama hindistan cevizi yagim bittigi icin suanlik sadece dax sürüyorum. Bu perşembe hinds.cev.yagi alip onunla devam edicem bakimima. Isi ile ilgili her seyi biraktim bu cok etkiliyor uzamayi bi de uclara falan dustan sonra bakim yağları kullaniyorum yumusamasi icin. Cunku sacim cok kuru ve kirilmaya musaitSen
Neler yaptın anlatirsan sevinirim
ne kadara aldin canim benimde cok azaldi hindistan cevizim birde kac mlAn itibariyle hindistan cevizi yağıni almis bulunmaktayim shiftahome aldim bu sefer
canim yaglimi kaldi sacin kalip kalip görünüyor resimde banami oyle geliyor acaba
cokiyi canim seninde az kaldi rapunzel olmana :)))
Ahh benim de olsacokiyi canim seninde az kaldi rapunzel olmana :)))
170 ml 26 tlye aldim canim lifeco aliyodum normalde ama o 48tlydi alamadim onune kadara aldin canim benimde cok azaldi hindistan cevizim birde kac ml
Tam kurumamisti belki ondandir canim yagli kalmis da olabilir daxi falan her yerine bolca suruyorum cunku :)canim yaglimi kaldi sacin kalip kalip görünüyor resimde banami oyle geliyor acaba
hesaba vurursan hemen hemen ayni fiyata denk geliyor en azindan bunuda denemis olursun170 ml 26 tlye aldim canim lifeco aliyodum normalde ama o 48tlydi alamadim onu
1 kutu dax sana bir ay gidiyordur insallah :)))))Tam kurumamisti belki ondandir canim yagli kalmis da olabilir daxi falan her yerine bolca suruyorum cunku :)
Kokusu biraz ağır canim şimdi sürdüm dehesaba vurursan hemen hemen ayni fiyata denk geliyor en azindan bunuda denemis olursun
Ahahah genelde hemen bitiveriyor urunlerim1 kutu dax sana bir ay gidiyordur insallah :)))))