dışardan bakım da işe yarar ama tabiki kişi ile de alakalı saç için çeşitli vitaminler var bunlardan biri ve doktorun tavsiye ettigi çinko hapı. bi doktordan tavsiye alsan daha iyi olur yanikızlar bugün kuaföre gittim..turplu su saç uzatıyomuş falan dedim..yok olmaz öyle şey felan dedii..saç uzaması metabolizmaya bağlıymış bide aldığın vitaminlere..bilemiorum ki herkes bişey söylüyo.. yardımcı olan var mı acaba?
dışardan bakım da işe yarar ama tabiki kişi ile de alakalı saç için çeşitli vitaminler var bunlardan biri ve doktorun tavsiye ettigi çinko hapı. bi doktordan tavsiye alsan daha iyi olur yani
Apikobal kullanmıştım.
içinde b1 , b6 , b12 var.
Saç dökülmemi azaltmıştı . Bide Uzamasına da katkı sağlamıştı sanırsam
Apikobal kullanmıştım.
kızlar bugün kuaföre gittim..turplu su saç uzatıyomuş falan dedim..yok olmaz öyle şey felan dedii..saç uzaması metabolizmaya bağlıymış bide aldığın vitaminlere..bilemiorum ki herkes bişey söylüyo.. yardımcı olan var mı acaba?
Apikobal kullanmıştım.
nerde o kuaför çabuk söyle bi gidiyim yanınaevden turp kokusu çıkmıyor iki aydır. benim kafamda tek bi beyaz tel vardır, bakıma başlamadan koparmıştım onu.. çünkü açım koyu renk anlayamam diye.. dün farkettim 4 cm uzamış saçım.. normalde 1 cm uzar diyorlar bi ayda.. iki katı bence fena değil :))
öküz heriffD zaten sewmiorum onuu D bide ukala ukala cevap verdi pişman oldum sorduğumaa...Sen nasıl yaptın canım bna anlatsan güzel bi şekilde walla bi uzasın dualarımı eksik etmem aynaya her baktığımda gelirsin aklıma :)
ne demek, anlatayım hemen.. haftada üç gün turplu su yapıyorum, turbu rendeliyorum, 4 bardak suda haşlıyorum yarım saat, sonra ılık olunca fısfıslı bi şeşeye koyuyorum, tabi süzüyorum posasını.. içine de badem yağı koyuyorum bi tatlı kaşığı diplerine sürüyorum iki saat bekleyip yıkıyorum.. aynı zamanda şampuan olarak tresan ısırgan otlu şampuan var, onu kullanıyorum.. onun içine de bepanten ampul kırdımbi de aklıma geldikçe, sadece uç bölgelere badem yağı+bepanten ampul sürüyorum bi saat bekleyip yıkıyorum, uçlarına çok iyi geliyor.. şimdi bi de sinamekiye başladım bakalım :))
ne demek, anlatayım hemen.. haftada üç gün turplu su yapıyorum, turbu rendeliyorum, 4 bardak suda haşlıyorum yarım saat, sonra ılık olunca fısfıslı bi şeşeye koyuyorum, tabi süzüyorum posasını.. içine de badem yağı koyuyorum bi tatlı kaşığı diplerine sürüyorum iki saat bekleyip yıkıyorum.. aynı zamanda şampuan olarak tresan ısırgan otlu şampuan var, onu kullanıyorum.. onun içine de bepanten ampul kırdımbi de aklıma geldikçe, sadece uç bölgelere badem yağı+bepanten ampul sürüyorum bi saat bekleyip yıkıyorum, uçlarına çok iyi geliyor.. şimdi bi de sinamekiye başladım bakalım :))
kızlar bugün kuaföre gittim..turplu su saç uzatıyomuş falan dedim..yok olmaz öyle şey felan dedii..saç uzaması metabolizmaya bağlıymış bide aldığın vitaminlere..bilemiorum ki herkes bişey söylüyo.. yardımcı olan var mı acaba?
Canım bende saç kestirip daha sonra depresyona girenlerdenim kafama sürmediğim ilaç, yağ bitki kalmadı eczacıma danıştım şimdi PRİORİN adlı bir hap kullanıyorum hem saç dökülmesini önlüyor hem de saç uzamasını hızlandırıyor ve gerçekten faydasını gördüm 3. ayı da tamamladıktan sonra istediğim boya gelmiş olucak saçlarım hiçbir yan etkisi yokmuş sorabilirsin canım bir de ben elseve'nin arginine direnç diye hem sampuanını hem de saç kremini kullanıyorum bu da saç uzatmak için tasarlanmış ürünler ben co faydasını gördüm umarım işine yarar öptüm :)
evet ben de priorin kullandım cok memnunum 6 yıl önce kullandım hala onun güçlendirdigi şaclarım hem de hep röfle yapıorum
nerde o kuaför çabuk söyle bi gidiyim yanınaevden turp kokusu çıkmıyor iki aydır. benim kafamda tek bi beyaz tel vardır, bakıma başlamadan koparmıştım onu.. çünkü açım koyu renk anlayamam diye.. dün farkettim 4 cm uzamış saçım.. normalde 1 cm uzar diyorlar bi ayda.. iki katı bence fena değil :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?