• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç renklerimden , hangisi sizce?

kahve ve kizil renkler harika gözüküyor canim...
bence sana bakir rengi de cok yakisir.

hmm evet bakırı seviyorum aslında ama tutturması kolay olurmu acaba [ mesela benim annem bir melekteki gelinin saçı , ismini bilmiyorum özr dilerim ] o bayanın saçı bakırlı bir renk galiba doğrumudur?

teşekkürler ayse evet uğraştırmayacak kolay kullanılacak bir renk olmalı , kendi saçım kumral lakin beyazlarım günden güne çoğalıyor , diplerden ilk çıktığında çok göze batmayacak bir renk kullanmalıyım , onuda göz önünde bulundurmalıyım,işim biraz zor sanırım hem yakışacak , hem zorlamayacak hemde beyazlar ile uyumlu olacak:sinifsinif:
bence kızıl,bakır tonları yapma vede sıyah yapma,kahve tonları yap aralara seyrek golgeler yaptır beyazlar cıkınca cok goze batmaz bence yakısırda kahve yakısmıs aralara bıraz golge olabılır

bence kızıl,bakır tonları yapma vede sıyah yapma,kahve tonları yap aralara seyrek golgeler yaptır beyazlar cıkınca cok goze batmaz bence yakısırda kahve yakısmıs aralara bıraz golge olabılır

teşekkür ederim , sanırım çok önceden kullanmıştım o tarz bir renk, fotoğrafım vardır bir bakayım nasıl durmuşCADIARZU

siyah yerimseniben

bence kahve yada kızıl...

siyah ve kızıl arasında kaldım ikiside çok yakışmış:)))))))))

kahve ve siyahı beğendim.

sarı ve kızıll çok güzel olmuşşş

ya 3 röfle,ya siyah ...

siyah veya kızıl ikisi arasında seçim yapamadim ikiside yakışmış.sarı büyük göstermiş
yorumlarınız için çok teşekkür ederim, adıma bunları öğrenmek iyi oluyor , arada şaşırtıcı olabiliyor ama gerçek düşünceleri öğrenip yol çizmemde de öğretici oluyor , yakın çevre , dostlarına sorduğunuz zaman kırılmamanız için yakışmış denilebilir , o yüzden fikirleriniz benim için değerli herbirini aynı dikkat ile okuyor önem veriyorum tekrar ayrı ayrı teşekkürlerimi iletmek isterima.s.

Back