Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızıl :hulya:
kahve ve kizil renkler harika gözüküyor canim...
bence sana bakir rengi de cok yakisir.
bence kızıl,bakır tonları yapma vede sıyah yapma,kahve tonları yap aralara seyrek golgeler yaptır beyazlar cıkınca cok goze batmaz bence yakısırda kahve yakısmıs aralara bıraz golge olabılırteşekkürler ayse evet uğraştırmayacak kolay kullanılacak bir renk olmalı , kendi saçım kumral lakin beyazlarım günden güne çoğalıyor , diplerden ilk çıktığında çok göze batmayacak bir renk kullanmalıyım , onuda göz önünde bulundurmalıyım,işim biraz zor sanırım hem yakışacak , hem zorlamayacak hemde beyazlar ile uyumlu olacak:sinifsinif:
Ben kızıl ve röfle diyorum zemuszemus
Kızıl size çok yakışmış...
kızıl tabiikii
kahve bence çok doğal ve çıtı pıtı durmuş:)))
bence kızıl,bakır tonları yapma vede sıyah yapma,kahve tonları yap aralara seyrek golgeler yaptır beyazlar cıkınca cok goze batmaz bence yakısırda kahve yakısmıs aralara bıraz golge olabılır
siyah yerimseniben
bence kahve yada kızıl...
siyah ve kızıl arasında kaldım ikiside çok yakışmış:)))))))))
kahve ve siyahı beğendim.
sarı ve kızıll çok güzel olmuşşş
ya 3 röfle,ya siyah ...
yorumlarınız için çok teşekkür ederim, adıma bunları öğrenmek iyi oluyor , arada şaşırtıcı olabiliyor ama gerçek düşünceleri öğrenip yol çizmemde de öğretici oluyor , yakın çevre , dostlarına sorduğunuz zaman kırılmamanız için yakışmış denilebilir , o yüzden fikirleriniz benim için değerli herbirini aynı dikkat ile okuyor önem veriyorum tekrar ayrı ayrı teşekkürlerimi iletmek isterima.s.siyah veya kızıl ikisi arasında seçim yapamadim ikiside yakışmış.sarı büyük göstermiş