• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ikizlere mi hamileyim??

Selam kızlar 5+1 haftalık hamileyim başından beri genelde sol tarafımda pıt pıt atma hissediyorum sağ tarafımdada var ama çok nadir atıyor hissediyorum sizce ikizleremi hamileyim benim gibi olanlar varmı?
Bagirsak hareketlerinizi hem sagda hem solda hissedersiniz. Rahip buyumeye hazirlandigi icin her zaman aliskin oldugunuz bagirsak hareketlerinden daha farkli hissedersiniz.

‘Mutsuz bir kadın’ sorduğun soruya doğru bir şekilde cevap verenlere bile tahammülü yok kendinizi sevin hazır cevaplılık zekayla alakası yoktur muhtemelen sürekli eleştirilen bir insansınız ki arkadaşların size doğru bir şekilde cevap verdiğini ve yaklaştığını anlamıyor sunuz ❤️

‘Mutsuz bir kadın’ sorduğun soruya doğru bir şekilde cevap verenlere bile tahammülü yok kendinizi sevin hazır cevaplılık zekayla alakası yoktur muhtemelen sürekli eleştirilen bir insansınız ki arkadaşların size doğru bir şekilde cevap verdiğini ve yaklaştığını anlamıyor sunuz ❤️
Mutsuz kadın kendini tarif etti🩷

Keseyi gördünüz mü ? Pıt pıt hissi bende de olmuştu ama hamile olduğumu bilmeden önce, ikiz değildi ama :)

Keseyi gördünüz mü ? Pıt pıt hissi bende de olmuştu ama hamile olduğumu bilmeden önce, ikiz değildi ama :)
Yok görmedim kan veriyorum ve güzel ilerliyor değerlerim en kısa sürede gideceğim inşallah sizdede iki taraftamı atmıştı peki

Yok görmedim kan veriyorum ve güzel ilerliyor değerlerim en kısa sürede gideceğim inşallah sizdede iki taraftamı atmıştı peki
Yok sağ tarafta oldu 1 2 kez başka olmadı. İkiz gebeliği beta artışından anlayabilirsiniz az çok. Kese göründüğünde zaten daha net olur.

İkiz doğum yaptım 15 haftaya kadar hareket hisetmedim 38 haftada da doğum yaptım dogurana kadarda ikiz olduklarını ben anlamadım Yani 6 haftada ikiz gebelik demeseydi Dr dogurana kadarda anlamazdım bağırsak hareketleri hissettiniz

Back