• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç renklerimden , hangisi sizce?

kızlıl,kahve,sıyah bence ama hıc degıstırmemeyı dusunyosan rahat kullanabılcen bır renk yap bence kahve tonalrı yap koyu kahve olabılır bence

teşekkürler ayse evet uğraştırmayacak kolay kullanılacak bir renk olmalı , kendi saçım kumral lakin beyazlarım günden güne çoğalıyor , diplerden ilk çıktığında çok göze batmayacak bir renk kullanmalıyım , onuda göz önünde bulundurmalıyım,işim biraz zor sanırım hem yakışacak , hem zorlamayacak hemde beyazlar ile uyumlu olacak:sinifsinif:

Son düzenleme:
kızıl bence canım çok karizmatik durmuş

bence de kızıl daha hoşmuş

tabıkı kızıl

siyah güzel sarı ve kahve tonu birde kızıl güzel durmamış siyah diyorum

kızlıl,kahve,sıyah bence ama hıc degıstırmemeyı dusunyosan rahat kullanabılcen bır renk yap bence kahve tonalrı yap koyu kahve olabılır bence

teşekkürler

sondaki sarı yaşından büyük göstermiş.
kızıl,röfle ve siyahı beğendim ben.
bu arada seni burcuya benzettim.soyismi neydi?yavuz bingölün sevgilisiydi,haziran gecesinde oynayan özcan denizin karısı rölünde:)ahah nasıl anlattım.

sondaki sarı yaşından büyük göstermiş.
kızıl,röfle ve siyahı beğendim ben.
bu arada seni burcuya benzettim.soyismi neydi?yavuz bingölün sevgilisiydi,haziran gecesinde oynayan özcan denizin karısı rölünde:)ahah nasıl anlattım.

öncelikle teşekkürler, çok iyi anlatmışsın burcu kara ydı sanırım, a.s

canım arada bir değişiklik iyi olur..niye değiştirmeyeceksinki? ama kızıl ve siyah harika görünüyor

öncelikle teşekkürler,haklısınız arada bir değişiklik iyidir, ama bende değişiklik yapmaktan sıkıldım ve çok yıpratıyorum saçlarımı çünkü yaptığım değişiklikler dozunu aşıyor örneğin sarıyken birden siyaha ,siyahtan birden sarıya geçebiliyorum , e artık saçlarda beyazlıyor hem bana yakışan hemde diplerden beyaz çıkınca sırıtmayacak bir renk olmalı ve böylelikle kısıtlanıyorum renk seçeneklerim konusunda , oyüzden bir rengi saçıma oturtup o renkte kalmaya niyetliyim

Back