• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

tatlım benim saçlarım düz belime kadar ince telli ve koyu kahve yıkadığımda hele yumuşacık normal yağlı filan değil yani esmerim ben diyorumki bu rengi üstlerine (yada daha koyusunu) yapsam altlarını normal bıraksam güzel olurmu ve rengin tutması için saçımı muhakkak açmak gerekir mi

canım ışıktan farklı çıkmış renkler saçlarımı düzleştirince ilkine yakın duruyor rengi..son fotodaki kadar koyu değil..
yani rengi biraz açık ama bu rengi bana yakıştırmadılar kaşlarımla uyumsuz olmuş..daha bana yakışacak tonda bir renk istiyorum ama o da koyu olmasın canım..

kaşlarını 1 ton kırdırtsana bne ole yapıyorum saçboyamdan suruyorum yadaa cok basıt bı işlem
exelance 6.41 e bakabılırsın sıcak ve guzel bır tondur

tatlım benim saçlarım düz belime kadar ince telli ve koyu kahve yıkadığımda hele yumuşacık normal yağlı filan değil yani esmerim ben diyorumki bu rengi üstlerine (yada daha koyusunu) yapsam altlarını normal bıraksam güzel olurmu ve rengin tutması için saçımı muhakkak açmak gerekir mi

bu rengı nası uste yapıp altları boyamıcaksın ?

koyu kahve tabıkı açılması gerekn renk bak canım bu renklr cok rısklıdır ılerd donmk ıstersın donemezsın yakarsın belıne kdr saçlarını bence daha guzel tonlar varken ugrasma bunlarla degmez bı anlık heves ..gıt kuafore şoyle guzel dogal sacına balyajlar atsınlar bal sarısı bak nası guzel oluyor...

anladım canım saol, ama son önerdiğinde koyu bir renge benziyor..
saç boyası ile açarken kaş rengini boyayı kaç dk bekletmek gerek kaşta?

cnım dıyorsunkı bu tonlar bana olmadı kaşım koyu kaldı acık renk olmadı dıyorsun
cokda koyu olmasın dıyorsun
e işte ortası bu yerimseniben

valla kaşın ı takıp etceksın hemn acılıyor zaten..ben ne renk yparsam sacmı kaşımıda o renge boyuyorum hep..kulak çöpuyl suruyorum 5 dk sonra yıkıyorum guzelc yaymak lazım.

şuankı saçına tutar zaten guzel bır ışıltı verır..3 ay devam edersın aynı boyaya en sonunda tutarr...çam derebentın al aktardan şampuanına bır mıktar koy onler dokulmeyı

teşekkür ederim cnma.s.
hangi markanın çikolata kahvesini tavsiye edersin bana:uhm:
saçlarım gerçekten çok koyu herkes siyah zannediyor

inşallah tutar boyaeyvahedigeldismile

doğal saç rengim baya açık kahveler kadar canlı değil

diplerimde 2cm kadar gelmiş. biliyorum boyadığım zaman kendi ana saçım

o rengi alıcak. ama uçlar yine koyu kahve kalıcak

rengarenk karma bi renk olucak saçlarım

ayda 1 kere boyarsan, 3 ay sonunda istediğin renge

kavuşursun diyorsun yanieyvahedigeldismile

cnım dıyorsunkı bu tonlar bana olmadı kaşım koyu kaldı acık renk olmadı dıyorsun
cokda koyu olmasın dıyorsun
e işte ortası bu yerimseniben

valla kaşın ı takıp etceksın hemn acılıyor zaten..ben ne renk yparsam sacmı kaşımıda o renge boyuyorum hep..kulak çöpuyl suruyorum 5 dk sonra yıkıyorum guzelc yaymak lazım.

doğru söylüyosun canım da kahveler de çok koyu, daha açık istiyorum olmazsa kahve köpüğü , açık küllü kumral falan deneyeyim; netten biraz daha bakim canım saol teşekkürler..

e sen kaşınmışsın kuzucugum şakkıdı şimdı saçına işlem yapmayuı kesıyorsun,boya fön maşa vs yasak sana....mecıtefendı bakım yagını al haftada 3 kere uygula masajla hatta gece yat sabah yıka...
sac serumu al ornegın elıdorunkını..kuruyken sur...
tahta tarakla tara saçını...sık sık orgu yap
arada kestır sacını ...

Haklısın hemde ne kaşınmaydı benim ki =)) Yaptığım yağ karışımını uygulamayı kesim mi? (Yılan, hint, badem, zeytin ve susam yağı)
Bu arada mecitefendi ne bilmiyordum googleden felan göz attım iki tane bakım yağı varmış saç için. Hangisini kullanmalıyım? (Defne ve ısırganlı) Aslında saçlarımı belime kadar uzatmayı çok istiyorum ama kestirirsem daha da canlanır değil mi? Bu anlattığım işlemlerden sonra kestirmiştim ama etki etmemişti.

Haklısın hemde ne kaşınmaydı benim ki =)) Yaptığım yağ karışımını uygulamayı kesim mi? (Yılan, hint, badem, zeytin ve susam yağı)
Bu arada mecitefendi ne bilmiyordum googleden felan göz attım iki tane bakım yağı varmış saç için. Hangisini kullanmalıyım? (Defne ve ısırganlı) Aslında saçlarımı belime kadar uzatmayı çok istiyorum ama kestirirsem daha da canlanır değil mi? Bu anlattığım işlemlerden sonra kestirmiştim ama etki etmemişti.

http://image5.sahibinden.com/photos/02/09/79/13020979_3ym.jpg
bu yag canım

bende sarisin olmak istiyorum ama yakisir mi bilmiyorum kendi saçlarim ince telli ve kumral boyadigim hiç bir koyu renk de tutmuyor saçimda siyaha boyamistim yarisindan fazlasi akti alttan kahveler çikti kuaforum beyaz tenlisin sana sari yapalim dedi ama kaslarim koyu malesef :S ustelikte saçlarim uzun açikçasi sari yaptirirsam ve kotu durursa saçlarimada kiymak istemiyorum :D

o zaman kaslarimi açtirabilirsem sari yapiyim tumden iki renk saçlari pek sevmiyorum ben :S onceden dedigin gibiydi saçlarim ama kaslarim daha açikti ve seyrekti yag surdum kaslarima simdi sekli duzeldi ama bu seferde koyulasti o zamanda iki renk saçlari yakistirmamistim açik renk kasla olur diyosan bi cesaret deniyim =)

teşekkür ederim cnma.s.
hangi markanın çikolata kahvesini tavsiye edersin bana:uhm:

saçlarım gerçekten çok koyu herkes siyah zannediyor

inşallah tutar boyaeyvahedigeldismile

doğal saç rengim baya açık kahveler kadar canlı değil

diplerimde 2cm kadar gelmiş. biliyorum boyadığım zaman kendi ana saçım

o rengi alıcak. ama uçlar yine koyu kahve kalıcak

rengarenk karma bi renk olucak saçlarım

ayda 1 kere boyarsan, 3 ay sonunda istediğin renge

kavuşursun diyorsun yanieyvahedigeldismile

tatlım mesajımı görmedin sanırım.....

yarın saçlarımı boyamayı düşünüyorum

palette nasıl olur yada voila ?

monıcam ,ben kendı saçın sandım amanın durrbilmiyorumkismile

şimdı kendı saçın açık kahve ama boyalı saçın koyu kahve anladım ben dogal sandım pıncırım yaa

ah kıyamıyorumkı guzelım saçlarına senın saçlarını açmalıyız dıplerın dokunmadan lorealın ultra açıcıları ıle uygulama yapabılırmısın yoksa senı kuaforemı sevkdeyım?

monıcam ,ben kendı saçın sandım amanın durrbilmiyorumkismile

şimdı kendı saçın açık kahve ama boyalı saçın koyu kahve anladım ben dogal sandım pıncırım yaa

ah kıyamıyorumkı guzelım saçlarına senın saçlarını açmalıyız dıplerın dokunmadan lorealın ultra açıcıları ıle uygulama yapabılırmısın yoksa senı kuaforemı sevkdeyım?

ah! son anda yetiştin miriana'cım

kazaya kurban gidiyordum vallahi:1:

saçlarımı açtırmak istemiyorum dediğim gibi dökülmeler başladı bende

mevsim geçişlerinden mi bilmiyorum ama saçımın yarısı gitti

çok üzülüyorum:1no2:

bundan sonra koyu kahve yerine, kahve boyasam olur mu?

şöyle yapalım bebem,loreal exelance 5.25 var rengı cok yakışır sana dıplerıne en son ve cok az surmek uzere bunu al uygula tatlım burda dıger markaları kotulemek ıstemıyorum ama ucuz boyaların cogu dokulme yıpratma kurutma yapıyor...bu markada sorun olmaz....

bırden bırde sacın acılmayabılırr ama emın ol her ay boyadıgında bırkac ayda sonuc alırsın..yada ıstegıne gore acık kahve yap sorun olmaz...

ust uste boyaya boyaya rengı sıyaha dondurmüşsun...eger yenı boyadıysan bekle aksın ıyıce beyaz sabunda rengı akıtır.

saç dıplerıne haftada 1 gun kırmızı kantoron yagı ıle masaj yap dokulmeyı durdurur

arama motoruna yazdım şimdi dediğin boyaya baktım

irize kahve diye geçiyor sanırım...

güzel renk ama bu çikolata kahveden daha açık deilmi?

yarın aktara gidip çam terebentin alıcam, beyaz sabunu da orda bulabilirmiyim?

[

canım cok karışık bunlar neden bukdr yoruyorsun sacını anlamadım...
dore sarıyla açmazsın sacını açıcı ıster sacların ınce tellı yanabılır benden soylemesı loreal 01 le açabılırsın sacını ama sonrasına karışmak ıstemem dogrusu cunku ben onermıyorum bukdr sık işlem...

palette serisinde küllü sarı ve dore sarıyla açabilirsiniz saçınızı 2-4 tona kadar diyor, zaten amacım açık kahveye ulaşmak, çünkü söylediğim renklerin hepsi en azından açık kahve üstüne tutuyor.. başka türlü nasıl bu tonlara dönebilirim ki, ya açıcı ya da bu tip bi işlem yapmam gerekmiyor mu? bir de 3 ayda 3 işlem çok mu fazla olur ki? ardarda uygulamayı tabi ki düşünmüyrum..

merhaba

keşke ben de önce size danışsaymışım

saçlarımı 2 sene siyaha boyadım. doğal renkleri koyu kestane, ve ince telliler
2 hafta önce de siyahtan dönmek için Loreal preference serisinin Ultra açıcı Doğal Kahvesine boyadım. saçlarım doğal rengine döndü. yaklaşık koyu kahve gibi bi renk oldu. tabi biraz da yıpranıp kurudu ama aşırı değil.

bir ay daha bekleyip saçımı palette'nin dore sarısına boyamayı düşünüyorum, 2-4 ton açabilmek için.. sonra yine bir ay daha bekleyip sıcak ama mümkün olduğunca açık bir kahve tonuna boyamayı ve bi süre o rengi korumayı düşünüyorum. palette'nin altın karamel, altın pırıltılı tofee veya kahve köpüğü renklerinden biri olabilir diye düşünüyorum..tenim buğday gözlerim kahve.. saçlarım ince telli ve seyrek.. uçlar kuru, beslemek için badem yağıyla bakım yapıyorum.. dipler ise normal..

ne derseniz böyle yaparsam iyi sonuç alır mıyım? tavsiyelerinizi heyecanla bekliyorrum şimdiden teşekkürler..

Back