Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

neyse canım anladıgım kadarıyla saçın açık kumral gbı loreal 9 numara sarı bı renktır onla boya 1 ay sonra tekrar boya renk oturur..resmınıde edıtten sılersen sevınırım dıger msjlarıda mod a sıldırcem bılgn olsn

canim bu renkten daha koyuydu bende 9numara syoss diye bi markayla boyadimancak bu kadar acildi sari girmmemis sence normalmi

Son düzenleme:
Benim kuaförüm de boya olarak matrix kullanıyor hiç kullanmadım ben ama deneyeceğim bakalım memnum kalırım inş boyadan. Saçlar şahane olmuş bu arada keşke dipleriyle diğer yerler aynı olsaymış ama böyle de güzel

deniz kızım,güle güle kullan..gayet iyi almışsınkaydirigubbakcemile5
maske yorumlarını bekliyorum..güzele benziyor..memnun kalıcaksın gibime geldiaklinialirimsmile
boya yaptıktan sonra resimlerini bekliyorum bebeğimŞeniz

guzel bır boya dedıler hihoyyyt dıpler dedgm gbı cok beyaz açılmışdı ondan koyu yapıldı sımdı açıldı bıle..tesekurlerboshayallersmile

ınsallah memnun kalırım cnm koyarm resmleırmı optmm-tatlicadiarzu-

kızlar maske ve serum cok işe yaradı canlandı saçlarım sertlık gıttı bıraz.bende bugun maşa ıle kendımı ödullendırdım ben yaptım babylis marka maşa ıle..maşa oncesı serum surdum ve taftın yumuşak spreyını sıkdım yaptıkdan sonra..tabı avcumda sogutarak her bırını cozdum maşadan ...işten gece gelıcem görüşürz

resmımı eklıyorum alıntı olmazsa sevınırım

merhabalar.3 ay önce saçlarımı çikolata kahve tonlarına boyatmıştım.şimdi biraz daha açık tonlar yapmak istiyorum kendi saçım koyu kahve ve diplerden 2 3 cm çıktı.çikolata kahveden biraz daha açık tonlara boyarsam saçımı renk tutar mı acep? :S buğday tenliyim koyu kahve gözlüyüm kaşlarım siyah ama kalın değil ne gibi bi renk önerirsiniz?

boya boyayı açmaz canım ya bırkac ay akmasını bekleyeceksın ıyıce..rengını bana gostereceksın boya yada açıcı verıcem yada kuafore gdıp rengını actıracaksın ...

merhaba miriana
öncelikle çok tşler yardımlar için
benim saçlarım koyu kestane ve ben karamel istiyorum 5 gün önce fln koyu karamele boyadım daha önce boyatmamiştım hiç fena olmadı ama istediğim karamel olmadı koyu oldu.üst kısımlarda birazcık kızıllıklar oldu.saçlarım uzun kulak hizasından altında da çok bi fark olmadı istediğim karamel bu daha önce bi arakadaş eklemiş ben çok beğendim acaba bu rengi elde edebilirmiyim.reyondaki kız çok açık kumral ve karameli karıştır diye önermişti bu karışımla olurmu

Eklentiler

• $26382144402074574513899.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
[
saçında dengesızlık problemı varsa kuafore gtmelısın ıstedgın renk tutsada onemlı olan turunculaşan kısımlarını ıstedıgın renge getırebılmek ..bence kuafore gıt cunku boyaya verdıgın para telef olacak yıne begenmeyeceksın ufak bır ıslemle sacınııstedgn tona getırırler..ılla boyucam dıyorsan soyledıgın renkler uygun ama turuncluk gıderılmez...
boyayış tarzı bu alanda profosyonellık ıster

Tesekurler canım sen naptın boyadınmı sacını

ben boyamistim canim simdi 3 hafta sonra dedigin gibi bi boya alcam aklima bisey takildi sac boyalarinin üzerinde yaziyodu ilk defa boyuyorsaniz 45 dk bekleyin diye ama normal süre 30 dk galiba eger 45 dk beklesek nolur canim dahami acikolur sari icin tabi
resimler profilimde canim ilgilendigin icin tesekkür ederim

saçın kolay açılıyorsa 30 dk yeterlı zor açılıyorsa 40 dk ..45 bıle fazla saç alcagını zaten alır o sureçte..senın saçın acık renk cok bekletme derım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…