- Konu Sahibi SacDuzlestirici
-
mirianacm kahve köpüğü ile küllü açık kumral karıştırsam kızıllık olurmu?? bu şekilde resimdeki saç rengini yakalayabilirmiym
aslında ikiside aynı saç biri gündüz güneşte diğeri ise akşam oda ışığında olduğu için birbirinden bambaşka çıkmış.. birde benim kaşlarım çok gür olmamakla birlikte koyu renkli esinin saçı gibi bi modeli yaparsam bana olur mu? bide aşağıdaki fotodaki gibide olabilir yani bu tarzları seviyorum
Eki Görüntüle 52084
canım zor renkler bunlar kendın yapamazsın ıkıncı resmdekı renk gosterıcegım renk ama uclarda açılma yada balyaj var onu kendın yapamazsın en ıyısı ucların şuan bal köpüğü yada karamel duurmdaysa dıplerden basla uclara surme 30 dk beklet sonra uclara cok hafıf yedır 10 dk beklet ve yıka..slm canım yine ben epey saçımı dinlendirdikten sonra sonunda bir karar verdim.:)))
son kararım.iki tane resim ekliyorum.buğday tenliyim ve açık kahverengi gözlüyüm şu anda saçımda az karamellik var.Bu saç tonlarını özellikle ikincisini nasıl elde edebilirim.Teşekkür ederim.
miriana bal köpüğü deil palette 8.65 kahve köpüğü.. küllü acık kumralla kızıllık olabilir die biyerde okudum emin olamadım küllü renk kahve köpüğü gibi tonlarla karışırsa kızıllığı önlermi yoksa oluştururmu??
saç rengimin resmi 66.sayfada var
canım koyu karamel tonları olur 6.35 e bak lorealdemirianacımm saçlarım avatarımdaki gibi 1senedır boyamıyorum siyaha boyamıstım.gözlerimse elaazemuszemus
saçımı boyatmak istiyorum hangi renk gider kahve tonları olurmu sence?
hiç olmadı siyah yapıcam
merhaba canim .. cok faydali bi konu acmassin (baktim diger konularinda süper) .. takipcinim artik opuyorumnanaktan
benim saclarim cok uzundu .. degisiklik olsun diye sacimi omzuma kadar kestirdim bide o yetmezmis gibi kahkül kestirdim .. kahkülü kuaför istedigim gibi kesemedigi icin, banada pek yakismadi, onun icin sacimin biran önce uzamasi icin bana bir formül verirsen cok cok sevinirim hihoyyyt:asigim:
tşkler cevapın için.saçmı boyadım sarıya ama sarılarda var böyle havuç gibi hafif oldu yıkadıkça açılır demi böyle kalmazbilmiyorumkismile
mecıt efendı bakım yagını al aktardan haftada 1 masaj yap dıbe ve uca 1 saat beklet canım uzatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?