• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

merhaba.
benim saclarım yıllardır sarı röfleliydi en son boyattırken cok yogun sarı yaptırdım ve saclarım cok yıprandı telleri çok inceldi diplerimde cıkınca koyu bir renge boyatmak istedim ve kendim loraell in casting bitter çikolata rengine boyadım baya koyu oldular ama saclar cok güzel ve bakımlı durdu cok sasırdım boyadan cok memnunum fakat rengine alısamadım kendim acmak istiyorum acık karamel düşünüorum kendi rengimde cok acık kumral ama bitter rengini kapatabilirmiyim hangi boyayı tavsiye edersiniz teşekkürler.:)

Merhaba tam ne değişiklik yapsam derken sizin yazınızı okudum.Yıllardır saçımda gölge vardı karamele çalan renkler ama her yaptırdığımda ilk rengi bulamadılar ilk rengi bakırımsı bir renkti.Geçen yıl düğünümde kendi rengine siyaha boyattım..Halen aynı renk ama biraz beyazlarım var boyu omuzlarımda düz (dümdüz değil ama)ve çok yağlı sizce hangi renge boyayabilirim ve özellikle nasıl kestirebiliirm.Bu arada gözlerim koyu kahve ,kaşlarım siyah ve çok koyu olmamakla esmer tenliyim.Öğretmenim sabahları çok uğraşamıyorum hep saçımı bağlıyorum ama sıkıldım.Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
Ayrıca 65.sayfada eklediğin ilk resimdeki renk çok güzel onu nasıl elde edebiliriz ya da adı ne rengin?Acaba bana gider mi?bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
merhaba benim saçlarım sarı röfle yeni yaptırdım bir ay oldu ama platn olmadı beğenmedim çok yıpranmadı uçlarım hafif yıprandı :) bakım yapıyorumda ben platin istiyorum beğendiğim saç rengide hanzade warya bu warmısın yokmusundaki kız saç rengimi o renk nasıl yapabilirim istersen foto koyabilrim.. platin istiyorum derken aslnda röfle istemiyorum düz boya istiyorum ..inş yardımcı olablrsin :/

merhaba.benim saç uçlarımda çikolata kahvesi boya var.dipleri kendi rengim yine kahve yalnız biraz daha açık.kolestonun renk açıcısıyla saçımı açıp fındık kabuğu tonlarında boyamak istiyorum fakat ne sonuç alacağımıbilemediğim için korkuyorum tabiki.bana ne önerirsiniz.bu arada saçlarımı kısa kestirdim önler hafif uzun arkalar baya bi kısa.acil cvp verirseniz sevinirim çünkü bikaç güne kadar yapmayı düşünüyorum.

miricanım 1 sorum var
saclarım karamel üstündede sarı balyajlar var dip boyasıda gelmiş durumda.
asagıdaki resimde görülen sac rengini nasıl elde edebilirim
koaföre yine boyatıcam ama simdilik evde boyamak istiyorum canım
hatta içimden bi ses sarı+acık sarıyı karıstır sür diyor kötükedihüso

Son düzenleyen: Moderatör:
saçın kendı rengımı bılmıyorum ama ona en yakın renk kestane akaju bakır..

4.54 no loreal exelance serısı..

merhaba, benim saçım kalın telli ama yıpranmış bir saç, düzleştirici yüzünden 2 aydır falan kullanmıyorum, ama saçımın önlerini hala kurtarmış değilim, saçımın önleri hep yandı küçük küçük saçlar var, saçlarımı geriye doğru toplayamıyorum kötü görünüy, yada jöleyle yatırıp topluyorum, bunu nasıl halledebilirim, saçımın önündeki küçük saçları( düzleştiriciden oldu)?
ve saçlarımda bi değişiklik istiyorum çünkü 12 eylülde düğünüm var bu değişikliği nasıl yapabilirim yani ne yapmalıyım? saçlarımı düğün için byatmayı düşünüyorum çünkü saçlarımın önündeki o kısa saçlar sarı gibi açık renk, ama diğer yani saçımın ana rengi koyu kumral, ben saçımı sarıya boyatmak istiyorum, ama yakışırmı bilmiyorum, tenim buğday teni gibi biraz daha açık gözlerimde koyu yeşil ne önerirsiniz biraz karışık oldu ama :)

[
bu tonlarda istiyorum acaba olurmu düğüne 1 ayım kaldı :( kaç işlemden geçmesi gerekir

buda benimm

bebegım o kucuk saçlara hıcbırsey yapılamaz...duzleştırıcıyı bırakmak zorundasın...cok yuksek volumle gırmişsın bellı ..ılerde kullanıcagn zaman oncesı serum sur dıplere cok gırme..
saçın oldukca koyu eger resmdekı halı gbı saglıklı ıse açma ıslemıyapılacakkuaforde...bence sana kım kardasıan saçı yanı koyu karamel dahaguzel yakışır cnm oyle yada bole sacların açılacak buda sacı cok yıpratır prof bır yardm alman dılegımle hosckl

[
miriana canım tekrardan merhaba:)

saçlarım 1 sene öncesine kadar hakikaten herkesin hayran kaldığı güzellikteydi.uzun, belime kadar ,parlak aşırı gür vs.geçen sene dökülmeler başladı ama ciddiye almadım hatta dökülsün nası olsa çok var diyordum ama yaza doğru dökülmeler çok rahatsız ett, artık saçımı tutturacak toka bulamazken bildğin seyrek saçlı biri olmuştum.doktora gittim tahliller yapildı vs.hiçbir şey çıkmadı bana medabiotin ve sebamedin antihairloss şampuanaı verdi.şampuan güzel hala kullanıyorum yani dökülmeyi azaltıyor hatta durduruyor.daha sonra başladım bitkisel yöntemlere ısırgan suyu ,zeytinyağlı ,çam terebentinli ,susam yağlı sarımsaklı karışımlar yapmaya .saçımın bi köşesinde fındık büyüklüğünde bi açılma vardı bunu gördğümde dünya başıma yıklıcak zannettim .sonra işte bu karışımları uygulamaya başladım düzenli olarak hangisinin sayesinde bilmiyorum fakat o açılma kapandı çok şükür:)saçlarımı 1 senedir boyamıyorum .boyarkende siyaha boyuyordum hiç açma işlemenine fln tabi tutulmadılar yani.gene 15 günde 1 yağlarla bakım yapiyorum arada ısırgan suyuyyla maske yapiyorum.sebamedin şampuanını kullanmaya devam ediyorum saçlarım toparladı baya ama canım eskisi gibi değil .eski haline hiç dönmzler mi ya bi şey söyle lütfen.daha ne yapmam gerekiyor?:(

diğer bir konuda canım; şu an omuzlarımdan daha aşağida olan saçlarımı küt kestirmek istiyorum veya bob modelide olabilir.önemli olan toplanabilcek uzunlukta olması.saçlarımı herzaman toplarım açık saçı yakıştıramıyorum kendime . kısa saçın kullanması hem daha rahat hem de tarzıma daha uygun olduğunu düşünüyorum.fakat küçükken ne zaman gaza gelip saçlarımı kestirsem bin pişman olurdum keşke kestirmeseydim derdim.acaba yüzüme ne tür bi model gider biraz fikir verebilirmisn canım.bunun için sanırım fotoğraf isteyeceksin ?

çok uzun oldu biliyorum.yardımcı olursan çok sevirim tatlım:)

benımde cok gur aman ben demıyım ozaman dokulsun dıye :)
gecmıs olsun canım ınsallah toparlar vallaho uzuldm kendı sacım gbı...

sana bırde haftada 1 kere kırmızı kantoron yagı onercem dıplerıne sur masaj yap bekle lutfen sonra yıka yavasça..cokda yuklenme saca bakımlarla yorarsın bu dedıgımı 3 ay yap her hafta baska bırsey yapma sacına gurlestırır..aldıgın vıtamınlerede dıkkat et lutfen..

saçını kestrmen rısk elbette omuz hızasında onler hafıf kısa enseler uzun kestrebılırsın katlı saç gurde gosterır..bu arada saç dokulmesı psıkolıjkde olabılrı yasadgn bı olay senı etkılemiş olabılır mutlu olacagın seylerı yap ve sac konusunu kasma..nasıl bır cıcegı sevıp açacagını dusundugunde sana tepkı verır sacta oyle..gursleşecegıne ınandır kendını sonucu goreceksn

bnde esinin saç rengini istiorum. buda benim saç rengim kaşlarım koyu ve ten rengim buğday. fotomu ekledim zaten yardımcı olursanız çok sevinirim

koydugun ıkı resmde sacların farklı canım bırınde kızıl gbı bırınde kestane?

esının sacı bronz kahve uclarda bal sarısı balyaj var ancak kuafor yapabılır sacın ınce tellı yanmasın dıkkat et

slm miriana saçlarımı açıcı ile açtım.şimdi sarıya boyayacağım fakat saç dibinden mi yoksa saçları mı uç kısımlarından mı boyamaya başlasam:uhm:çünkü dipler ve uç kısımlar arasında renk farkı olsun istemiyorum yukarısı açık renk aşağısı koyu olmaması için.
dıplerınız açık uclar koyuysa once uclardan baslıcaksınız sonra dıbe surceksınız..sonuc yıne dengesz olursa kuafore gdın lutfen
merhaba.
benim saclarım yıllardır sarı röfleliydi en son boyattırken cok yogun sarı yaptırdım ve saclarım cok yıprandı telleri çok inceldi diplerimde cıkınca koyu bir renge boyatmak istedim ve kendim loraell in casting bitter çikolata rengine boyadım baya koyu oldular ama saclar cok güzel ve bakımlı durdu cok sasırdım boyadan cok memnunum fakat rengine alısamadım kendim acmak istiyorum acık karamel düşünüorum kendi rengimde cok acık kumral ama bitter rengini kapatabilirmiyim hangi boyayı tavsiye edersiniz teşekkürler.:)

oncekı işlem zaten yogun rofleymıs sacınız yanabılır..btter rengı karamele ancak kuafor dondurur..yakabılırsınız..açıcı versem turunculaşır..sacı gormedende bırsey dıyemem sonucta cok eskı bır ıslem deıl boya ıyıce akmalı
Merhaba tam ne değişiklik yapsam derken sizin yazınızı okudum.Yıllardır saçımda gölge vardı karamele çalan renkler ama her yaptırdığımda ilk rengi bulamadılar ilk rengi bakırımsı bir renkti.Geçen yıl düğünümde kendi rengine siyaha boyattım..Halen aynı renk ama biraz beyazlarım var boyu omuzlarımda düz (dümdüz değil ama)ve çok yağlı sizce hangi renge boyayabilirim ve özellikle nasıl kestirebiliirm.Bu arada gözlerim koyu kahve ,kaşlarım siyah ve çok koyu olmamakla esmer tenliyim.Öğretmenim sabahları çok uğraşamıyorum hep saçımı bağlıyorum ama sıkıldım.Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
beyazlarınız varsa kullu renkler guzel olabılır ama actrmanız lazım sacı oda yıpratr sacı gormeden bırsey dıyemem nekdrdır sıyaha boyuosunz enson nezmn boyadnz blmıyorum ama çıkolata kahve guzel olur açtrmak ıstersenız kullu koyu kumral guzel olabılır..

saçınızdakı yag ıcın şampuanınıza lımon sıkın oyle yıkayın sacınızı.
katlı modeller guzel olur bence duzse sacınız kısa kestırın kopukle şekıllendırın ıslakken..hemde pratık modern olur..guzel bır makyajıda unutmayın tabıkı..
sacınızı actrırısanız kaşlarınızıda yarım ton kırdırmayı unutmayın sıyah sıyah kalmasn

Ayrıca 65.sayfada eklediğin ilk resimdeki renk çok güzel onu nasıl elde edebiliriz ya da adı ne rengin?Acaba bana gider mi?bilmiyorumkismile

65 de 3 renk var ılkı bronz kahve ..guzel ama ten rengınız bogabılır

merhaba benim saçlarım sarı röfle yeni yaptırdım bir ay oldu ama platn olmadı beğenmedim çok yıpranmadı uçlarım hafif yıprandı :) bakım yapıyorumda ben platin istiyorum beğendiğim saç rengide hanzade warya bu warmısın yokmusundaki kız saç rengimi o renk nasıl yapabilirim istersen foto koyabilrim.. platin istiyorum derken aslnda röfle istemiyorum düz boya istiyorum ..inş yardımcı olablrsin :/
hanzadeyı blmıyhorum..sacın tamamını duz sarı ıstıyorsan kuaforde roflelı yerlerın paketlenecek gerıkalan acılacak sonra bırdaha boya gecılecek cnm
merhaba.benim saç uçlarımda çikolata kahvesi boya var.dipleri kendi rengim yine kahve yalnız biraz daha açık.kolestonun renk açıcısıyla saçımı açıp fındık kabuğu tonlarında boyamak istiyorum fakat ne sonuç alacağımıbilemediğim için korkuyorum tabiki.bana ne önerirsiniz.bu arada saçlarımı kısa kestirdim önler hafif uzun arkalar baya bi kısa.acil cvp verirseniz sevinirim çünkü bikaç güne kadar yapmayı düşünüyorum.

canım ben bırkere denemısdım aynı ıslemı dıplerm turuncu olmusdu uclar deişmemşdı vede kolestonla denemısdım bence deneme kuafore gt..dıple ucu aynı renge getrsınler..cok zamanlarını almaz..

bir buçuk ay önce kına sürülmüş saç boya tutar mı

kınanın nekdr aktıgına baglı resm koyun ltfen

miricanım 1 sorum var
saclarım karamel üstündede sarı balyajlar var dip boyasıda gelmiş durumda.
asagıdaki resimde görülen sac rengini nasıl elde edebilirim
koaföre yine boyatıcam ama simdilik evde boyamak istiyorum canım
hatta içimden bi ses sarı+acık sarıyı karıstır sür diyor kötükedihüso

bebek 7.3 ıle uygun gordugun bır sarıyı karıstrabılırsın dıplerın ne durumda ne renk blmıyorum ama farklı bırrenk tutabılır benden demesı koyu yerlerden basla...umarım guzel olur..[/COLOR][/B]

Son düzenleyen: Moderatör:
hmmm canımcım 7.3 biraz koyu gelmezmi saclarım karamel yaa
ozaman önce dipboyamı yapıp sonramı tutamlara gecicim ??

slm bende bundan 3 ay önce sacımı sıyah ve koyu kahveyı karıstırıp boyadım sımdıde bıraz daha acıık tonları ıstıyorum sacım suan cok saglıklı ınce tellı ve dalgalı acık esmerım daha cok bana ne yakısır sızce kaslarım sımsıyah kırpıklerımde gözlerım kahverengı sızce ne renk yapmalıyım ??tşkler

Mirianacım saçımı kolestonun fındık kabuğu ile acık küllü kumral renklerini karıştırıp boyadım. sonuç resimdeki gibi..
suan akmış vaziyette ve daha açık bi renk..küllü karamel sarı gibi çok karmaşık bi renk oldu..
buğday tenliyim cnm istediğim saç rengini de aşağıda bunun bir ton koyusu da olabilir.. sence nasıl tutturabilirm bi fikir verirsen inan çok mutlu olurum.

sagol tatlm ama daha cvp gelmedi:(

sana cvb vermısdım ama nereye kayboldu cıdden anlamadım kafamçokkarıştı

kımin saçı karamel ama aralarda bal sarısı balyajlar var senanca zemın rengı elde edebılırsın evde balyaj ıcın prof yardm almalısın ..balyajlarda golge seklınde atılacak kuafrler bılır..

7.31 karamelde uygun hem kullu rengını kapatır canım bence begenırsın

hmmm canımcım 7.3 biraz koyu gelmezmi saclarım karamel yaa
ozaman önce dipboyamı yapıp sonramı tutamlara gecicim ??
canım sacında balyaj var sarı açık renk boyarsan bu renk deıl platın olur!
resmdekı modelın sacı dore bır sarı bakırlık var ..sen bılırsın ıstersen altınsarıyla normal sarı karıştr..
dıbın ne renk demedın ama ..dıplerden basla tabı
bana sizce ne renk yakışır
CADIARZU resmınızı gormeden sorunuzu bılmeden nası cevablıyabılırım acabasempatiksalakcinni

slm bende bundan 3 ay önce sacımı sıyah ve koyu kahveyı karıstırıp boyadım sımdıde bıraz daha acıık tonları ıstıyorum sacım suan cok saglıklı ınce tellı ve dalgalı acık esmerım daha cok bana ne yakısır sızce kaslarım sımsıyah kırpıklerımde gözlerım kahverengı sızce ne renk yapmalıyım ??tşkler

bu renkten donmek zordur..açık tonlar için kuafore gdıp sılme işlemı yaptrmalısınız..kumral guzel olabılır..sac rengınıze uygun kaş rengınızıde açtrmayı unutmayın

ben sacımı siyahtan actım evde bi süre renk oturmadı tabi turuncu oluyodu ne yapsam bi süre sonra bikaç haftadır turunculuk olmayan bi renk elde ettim açık küllü kumral tonlarında ben tamamen kapatsın diye majirel 8,11 sipariş verdim iştediğim ton doğal küllü açık kumrallar oluyo ya oyle resim ekleyemiyorum ama aslında istediğim renk direk olarak majirel katalogdaki 8,11 koyu sarı küllü diyo ama bazen markalarda dedikleri gibi ckmıyo renk daha acık olmaz dimi ya da daha acık olucaksa o ne yapmam gerekir ?

ben sacımı siyahtan actım evde bi süre renk oturmadı tabi turuncu oluyodu ne yapsam bi süre sonra bikaç haftadır turunculuk olmayan bi renk elde ettim açık küllü kumral tonlarında ben tamamen kapatsın diye majirel 8,11 sipariş verdim iştediğim ton doğal küllü açık kumrallar oluyo ya oyle resim ekleyemiyorum ama aslında istediğim renk direk olarak majirel katalogdaki 8,11 koyu sarı küllü diyo ama bazen markalarda dedikleri gibi ckmıyo renk daha acık olmaz dimi ya da daha acık olucaksa o ne yapmam gerekir ?

bence bılmedıgınız urunu kullanmayın..majıral prof serıdır kuaforler uygulasa daha ıyı

açık koyu dıye bırsey demem mumkun deıl farklı renk olabılır ıstedgnz rengı tutturduysanız normal markette satılan serısınden devam edın exelancedede var sarı kulluler

Back