bnde esinin saç rengini istiorum. buda benim saç rengim kaşlarım koyu ve ten rengim buğday. fotomu ekledim zaten yardımcı olursanız çok sevinirim
koydugun ıkı resmde sacların farklı canım bırınde kızıl gbı bırınde kestane?
esının sacı bronz kahve uclarda bal sarısı balyaj var ancak kuafor yapabılır sacın ınce tellı yanmasın dıkkat et
slm miriana saçlarımı açıcı ile açtım.şimdi sarıya boyayacağım fakat saç dibinden mi yoksa saçları mı uç kısımlarından mı boyamaya başlasam:uhm:çünkü dipler ve uç kısımlar arasında renk farkı olsun istemiyorum yukarısı açık renk aşağısı koyu olmaması için.
dıplerınız açık uclar koyuysa once uclardan baslıcaksınız sonra dıbe surceksınız..sonuc yıne dengesz olursa kuafore gdın lutfen
merhaba.
benim saclarım yıllardır sarı röfleliydi en son boyattırken cok yogun sarı yaptırdım ve saclarım cok yıprandı telleri çok inceldi diplerimde cıkınca koyu bir renge boyatmak istedim ve kendim loraell in casting bitter çikolata rengine boyadım baya koyu oldular ama saclar cok güzel ve bakımlı durdu cok sasırdım boyadan cok memnunum fakat rengine alısamadım kendim acmak istiyorum acık karamel düşünüorum kendi rengimde cok acık kumral ama bitter rengini kapatabilirmiyim hangi boyayı tavsiye edersiniz teşekkürler.:)
oncekı işlem zaten yogun rofleymıs sacınız yanabılır..btter rengı karamele ancak kuafor dondurur..yakabılırsınız..açıcı versem turunculaşır..sacı gormedende bırsey dıyemem sonucta cok eskı bır ıslem deıl boya ıyıce akmalı
Merhaba tam ne değişiklik yapsam derken sizin yazınızı okudum.Yıllardır saçımda gölge vardı karamele çalan renkler ama her yaptırdığımda ilk rengi bulamadılar ilk rengi bakırımsı bir renkti.Geçen yıl düğünümde kendi rengine siyaha boyattım..Halen aynı renk ama biraz beyazlarım var boyu omuzlarımda düz (dümdüz değil ama)ve çok yağlı sizce hangi renge boyayabilirim ve özellikle nasıl kestirebiliirm.Bu arada gözlerim koyu kahve ,kaşlarım siyah ve çok koyu olmamakla esmer tenliyim.Öğretmenim sabahları çok uğraşamıyorum hep saçımı bağlıyorum ama sıkıldım.Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
beyazlarınız varsa kullu renkler guzel olabılır ama actrmanız lazım sacı oda yıpratr sacı gormeden bırsey dıyemem nekdrdır sıyaha boyuosunz enson nezmn boyadnz blmıyorum ama çıkolata kahve guzel olur açtrmak ıstersenız kullu koyu kumral guzel olabılır..
saçınızdakı yag ıcın şampuanınıza lımon sıkın oyle yıkayın sacınızı.
katlı modeller guzel olur bence duzse sacınız kısa kestırın kopukle şekıllendırın ıslakken..hemde pratık modern olur..guzel bır makyajıda unutmayın tabıkı..
sacınızı actrırısanız kaşlarınızıda yarım ton kırdırmayı unutmayın sıyah sıyah kalmasn
Ayrıca 65.sayfada eklediğin ilk resimdeki renk çok güzel onu nasıl elde edebiliriz ya da adı ne rengin?Acaba bana gider mi?bilmiyorumkismile
65 de 3 renk var ılkı bronz kahve ..guzel ama ten rengınız bogabılır
merhaba benim saçlarım sarı röfle yeni yaptırdım bir ay oldu ama platn olmadı beğenmedim çok yıpranmadı uçlarım hafif yıprandı :) bakım yapıyorumda ben platin istiyorum beğendiğim saç rengide hanzade warya bu warmısın yokmusundaki kız saç rengimi o renk nasıl yapabilirim istersen foto koyabilrim.. platin istiyorum derken aslnda röfle istemiyorum düz boya istiyorum ..inş yardımcı olablrsin :/
hanzadeyı blmıyhorum..sacın tamamını duz sarı ıstıyorsan kuaforde roflelı yerlerın paketlenecek gerıkalan acılacak sonra bırdaha boya gecılecek cnm
merhaba.benim saç uçlarımda çikolata kahvesi boya var.dipleri kendi rengim yine kahve yalnız biraz daha açık.kolestonun renk açıcısıyla saçımı açıp fındık kabuğu tonlarında boyamak istiyorum fakat ne sonuç alacağımıbilemediğim için korkuyorum tabiki.bana ne önerirsiniz.bu arada saçlarımı kısa kestirdim önler hafif uzun arkalar baya bi kısa.acil cvp verirseniz sevinirim çünkü bikaç güne kadar yapmayı düşünüyorum.
canım ben bırkere denemısdım aynı ıslemı dıplerm turuncu olmusdu uclar deişmemşdı vede kolestonla denemısdım bence deneme kuafore gt..dıple ucu aynı renge getrsınler..cok zamanlarını almaz..
bir buçuk ay önce kına sürülmüş saç boya tutar mı
kınanın nekdr aktıgına baglı resm koyun ltfen
miricanım 1 sorum var
saclarım karamel üstündede sarı balyajlar var dip boyasıda gelmiş durumda.
asagıdaki resimde görülen sac rengini nasıl elde edebilirim
koaföre yine boyatıcam ama simdilik evde boyamak istiyorum canım
hatta içimden bi ses sarı+acık sarıyı karıstır sür diyor kötükedihüso
bebek 7.3 ıle uygun gordugun bır sarıyı karıstrabılırsın dıplerın ne durumda ne renk blmıyorum ama farklı bırrenk tutabılır benden demesı koyu yerlerden basla...umarım guzel olur..[/COLOR][/B]