Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

altınsarısıyla sarıyı fisfisfis
önerdiğin marka varmı canım
diplerim koyu kestane rengi eyvahedigeldismile

eveet sıra geldı uzmanınızın saçlarına terzı kendı sokugunu dıkemez mısalı bende cok ugrastım sacımla hala ugrasıyorum ara ara yaktım yıprattım kısacık kestrdımm..yerı geldı kötu oldu rengı aslında bız kadınların sacı ruh şekıllerıyle ılgılı..sızde benım gbıkafası esınce neolursa olsun dıyenlerdenmısınız ?fisfisfis

ben cok gür kalın tellı ve dalgalı saçlara sahıbım...
toka tutmıycak cınsten gercek rengım koyu kestane ama bırkac yıldır saçlarım koyu kumral tarzında cıkmaya basladı..pıgmentleırmmı deiştı bılmıyorum herneyse ..bırkac telde beyaz bulunca karar verdım boyatmamaya...6 aydır boyatmıyordum..bu arada saçlarım cok gur ama orta boyda oldugundan sekıl almaz baglanmaz halıne gelmişdı bende boncuk kaynak yaptrdım..saçlarım omuz hızamda ama ustler bıraz kısa basıma bela oldubenneyaptımki
enseler uzun..bu saçımın uzun suredırkı halıydı..

sonra bırgun bende delırdım normalde cok beyaz tenlıyım ama zar zor bronzlaştım ve sac kara ten kara sıkıldım bı anlık kararla kuafrmde buldum kendımı once rengı akıttılar..tabı yıpratıcı ıslem sonra bırkac rengı karıştrdı ıstedıgım aslında dıpden cıkan kendı sac rengım kumraldı ama bırden acıldı şaşırdık ustune koyu vurmayalım dedık nasılsa koyulaştırırm kışa yavaştan..koyu karamel seçtım tabı saç zemını akıtılınca turuncu bı hal alır bılenler bılır açık bakır gbı ustune kumral,cıkolata kahve bırde acık kestane karıstrdı ılgınc koyu kramel oldu sacım aralarında golge sarılarda cabası begendım cok ama tek bı sorun var yanar doner bı renk oldugundan resmlerde net cıkmıyor aksamları hep kızıl cıkıyor oysa alakası yok tam rengı yandakı halı sayılır dıplerım cok acıldgndan dıpe koyu surdu kaş rengımıde ona uydurduk bugun yıkadım acıldı bıraz..dahada acılcak ve renk sabıtlenecek tepkıler cok ıyı işde dostlar budur halımmm

Son düzenleyen: Moderatör:
altınsarısıyla sarıyı fisfisfis
önerdiğin marka varmı canım
diplerim koyu kestane rengi eyvahedigeldismile

bebıtom benıde lorealın reklamcısı sancekler amanapım dıger markaları kullanmıom boyada lorealde var ıkısıde dıplerınden emın olamadım rıske edıyorsan boya ınsallah turunculaşmaz

ya kankafisfisfisdiplerin niye koyu ben o kısmı anlayamadımfisfisfisdaha sonradan boyatıcakmısın,anlat bana hayrına:ecrin_bebek:
ayrıca ilk resimdeki saçlarına ba-yıl-dım:lepi:yüzünü kapamasaydında içimiz açılsaydı:asigim:
yeni saçların hayırlı olsunkaydirigubbakcemile5deniz kızı gibi oldun allama:jeyyar:hele avatarına bakmaya doyamıyorumboshayallersmile
renk oturdukça muhteşem olucak..ama artık oynama saçlarınla:mymeka:
böyle devam et,çok yakıştıyerimseniben

teşekkürederim zaman ayırdığınız için gönderdiğniz modeli nasıl tarif ederim bilmiyorum ama güzelmiş amaaa cesaret edemiyorum.Saç konusunda pek becerikli değilim şekil veremezsem diye..

banada yardım et miriana.benim saçlarım çikolata kahveydi.geçen hafta kuaförüme gittim saçımı açtı veardından açık kumral bakıra boyandı.ben hiç beğenmedim resmen bakır oldu saçlarım.bu saçı hangi renge boyasam bakır kapanır? kumral tutarmı,yani bakırlığı kapatır mı? yardım lütfennnbilmiyorumkismile

bebelakım yazdım ya oraya gı okumadanmı yazıosun sempatiksalakcinni kopyalım dur

dıplerım cok acıldgndan dıpe koyu surdu kaş rengımıde ona uydurduk bugun yıkadım acıldı bıraz..dahada acılcak ve renk sabıtlenecek ..dun yıkandım dıplerım acıldı bıle..10 gune tekrar boya gecılcek ozmn gosterırım bde.oynamıcam garı sadece karamel ve tonları kışa dogruda tatlı kahve tonlarına kycam..
Sevgili Miriana açtırmak istemiyorum çikolata kahvede hangi markayı önerirsin
loreal 6.35

küllü renklere boyamalısıın ama cnm dıkkat et mhvetme...loreal 7.1 yada 8.1 e bak cnm

mirana benim de bi sorum olacaktı şuan saçım röfle ama kahve tonlarda bir renge boyamak isityorum tavsiye edebileceğin bir renk var mı foto ekliyemiyorum..

canım beyaz tenliyim ela gözlüyüm bana yakışan şöyle güzel bir ton isitiyorumm ne çok koyu nede çok açık resim ekliyemiyorum şöyle havalı bişii istiyorumm:)a.s.

mirianacm kahve köpüğü ile küllü açık kumral karıştırsam kızıllık olurmu?? bu şekilde resimdeki saç rengini yakalayabilirmiym

bnde esinin saç rengini istiorum. buda benim saç rengim kaşlarım koyu ve ten rengim buğday. fotomu ekledim zaten yardımcı olursanız çok sevinirim

Eki Görüntüle 51466

Eki Görüntüle 51468

aslında ikiside aynı saç biri gündüz güneşte diğeri ise akşam oda ışığında olduğu için birbirinden bambaşka çıkmış.. birde benim kaşlarım çok gür olmamakla birlikte koyu renkli esinin saçı gibi bi modeli yaparsam bana olur mu? bide aşağıdaki fotodaki gibide olabilir yani bu tarzları seviyorum
Eki Görüntüle 52084

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…