• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

benim saçlarım röfle.. ve malum orielin saçları nasıl yorduğunu bilirsiniz.. saçlarımın uçları sanki çalı süpürgesi gibi kaydirigubbakcemile4

uçlarının canlanması için ne yapabilirmm ? bilmiyorumkismile

454b_Eva_20Longoria.jpg

sari-sac-modelleri-001.jpg

k%C3%BCt_sa%C3%A72.jpg

bu modellerden bırı olabılır canım yuzune

ikincisi coook hos opuyorumnanaktan gercekten cok güzel, gidebilir bana
hem kisa tam istedigim gibi, kiriklarim gider saclarim toparlar kendini

benim saclarim cok sIK ve cok gür, yinede gider mi sence?

evet bende bayılıom ona..benımde gur ve kalın tellı bu boy bıze gore kısa saç sayıılıyo gur sac orta boyda cok kabarır..efıle makasıyla ıncelttrse bu model hos durur kuaforun maharetıne baglı resmı cıkart yazıcıdan gotur cnm

kuaförümün kesimi cok iyidir, o konuda güvenim tam.
bu tür modellere bende bayiliyorum,ama gider mi gitmez mi bilemiyodum, simdi sayende cesaret geldi
fikir verdigin icin cok tesekkür ederim. a.s.

insan ister istemez yadirgar ilk basta. yillardir hep uzun kullaniyorum saclarimi,
ha söz gecsin, ha nisan gecsin, ha dügün gecsin diye diye kaldirlar uzun
ama artik hepsi gecti, uzun saclardan kurtulma zamani :)

tamam canim koyarim yine albüme, haber veririm sana

iyi geceler, öptüm

merhaba, benim saçım kalın telli ama yıpranmış bir saç, düzleştirici yüzünden 2 aydır falan kullanmıyorum, ama saçımın önlerini hala kurtarmış değilim, saçımın önleri hep yandı küçük küçük saçlar var, saçlarımı geriye doğru toplayamıyorum kötü görünüy, yada jöleyle yatırıp topluyorum, bunu nasıl halledebilirim, saçımın önündeki küçük saçları( düzleştiriciden oldu)?
ve saçlarımda bi değişiklik istiyorum çünkü 12 eylülde düğünüm var bu değişikliği nasıl yapabilirim yani ne yapmalıyım? saçlarımı düğün için byatmayı düşünüyorum çünkü saçlarımın önündeki o kısa saçlar sarı gibi açık renk, ama diğer yani saçımın ana rengi koyu kumral, ben saçımı sarıya boyatmak istiyorum, ama yakışırmı bilmiyorum, tenim buğday teni gibi biraz daha açık gözlerimde koyu yeşil ne önerirsiniz biraz karışık oldu ama :)

1397.jpg
[/url][/IMG]

bu tonlarda istiyorum acaba olurmu düğüne 1 ayım kaldı :( kaç işlemden geçmesi gerekir

buda benimm
1448.jpg
[/url][/IMG]

miriana canım tekrardan merhaba:)

saçlarım 1 sene öncesine kadar hakikaten herkesin hayran kaldığı güzellikteydi.uzun, belime kadar ,parlak aşırı gür vs.geçen sene dökülmeler başladı ama ciddiye almadım hatta dökülsün nası olsa çok var diyordum ama yaza doğru dökülmeler çok rahatsız ett, artık saçımı tutturacak toka bulamazken bildğin seyrek saçlı biri olmuştum.doktora gittim tahliller yapildı vs.hiçbir şey çıkmadı bana medabiotin ve sebamedin antihairloss şampuanaı verdi.şampuan güzel hala kullanıyorum yani dökülmeyi azaltıyor hatta durduruyor.daha sonra başladım bitkisel yöntemlere ısırgan suyu ,zeytinyağlı ,çam terebentinli ,susam yağlı sarımsaklı karışımlar yapmaya .saçımın bi köşesinde fındık büyüklüğünde bi açılma vardı bunu gördğümde dünya başıma yıklıcak zannettim .sonra işte bu karışımları uygulamaya başladım düzenli olarak hangisinin sayesinde bilmiyorum fakat o açılma kapandı çok şükür:)saçlarımı 1 senedir boyamıyorum .boyarkende siyaha boyuyordum hiç açma işlemenine fln tabi tutulmadılar yani.gene 15 günde 1 yağlarla bakım yapiyorum arada ısırgan suyuyyla maske yapiyorum.sebamedin şampuanını kullanmaya devam ediyorum saçlarım toparladı baya ama canım eskisi gibi değil .eski haline hiç dönmzler mi ya bi şey söyle lütfen.daha ne yapmam gerekiyor?:(

diğer bir konuda canım; şu an omuzlarımdan daha aşağida olan saçlarımı küt kestirmek istiyorum veya bob modelide olabilir.önemli olan toplanabilcek uzunlukta olması.saçlarımı herzaman toplarım açık saçı yakıştıramıyorum kendime . kısa saçın kullanması hem daha rahat hem de tarzıma daha uygun olduğunu düşünüyorum.fakat küçükken ne zaman gaza gelip saçlarımı kestirsem bin pişman olurdum keşke kestirmeseydim derdim.acaba yüzüme ne tür bi model gider biraz fikir verebilirmisn canım.bunun için sanırım fotoğraf isteyeceksin ?

çok uzun oldu biliyorum.yardımcı olursan çok sevirim tatlım:)

slm miriana saçlarımı açıcı ile açtım.şimdi sarıya boyayacağım fakat saç dibinden mi yoksa saçları mı uç kısımlarından mı boyamaya başlasam:uhm:çünkü dipler ve uç kısımlar arasında renk farkı olsun istemiyorum yukarısı açık renk aşağısı koyu olmaması için.

Mirianacım saçımı kolestonun fındık kabuğu ile acık küllü kumral renklerini karıştırıp boyadım. sonuç resimdeki gibi..
suan akmış vaziyette ve daha açık bi renk..küllü karamel sarı gibi çok karmaşık bi renk oldu..
buğday tenliyim cnm istediğim saç rengini de aşağıda bunun bir ton koyusu da olabilir.. sence nasıl tutturabilirm bi fikir verirsen inan çok mutlu olurum.

Eklentiler

• $SDC14150.jpg
    $SDC14150.jpg
    11,9 KB · Görüntüleme: 60
  • $kim-kardashian-hairstyle-2010-2009.jpg
    $kim-kardashian-hairstyle-2010-2009.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
Mirianacım saçımı kolestonun fındık kabuğu ile acık küllü kumral renklerini karıştırıp boyadım. sonuç resimdeki gibi..
suan akmış vaziyette ve daha açık bi renk..küllü karamel sarı gibi çok karmaşık bi renk oldu..
buğday tenliyim cnm istediğim saç rengini de aşağıda bunun bir ton koyusu da olabilir.. sence nasıl tutturabilirm bi fikir verirsen inan çok mutlu olurum.

gerçekten istediğin renk çok hoş

Back