• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

sacın boya gbı duruyor ılgınç...bana kalırsa hıc boyama ben dogal rengıne doncem dıe ugrasıyorum ornegın ama cok ıstersen bal sarısı balyaj az atılırsa guzel olur uclara yogun..

önceden bi kaç ere kına yakmıştım ama bya oldu dediğin renk saçımda doğl durur mu acaba birde saçımın bir kaç ton açığını attırsam nasıl durur???

slm canım sonunda boya aldım ıgoranın altın kumralı daha önce alıp boyamaya cesaret edemediğim alixin karameli vardı.Acaba içine biraz karamel katsam nasıl olur.

mrb miriana benm saçlarım platindi daha sonra sıkılıp koyu kumrala boyadm ama aktı kötü bi renk aldı şimdi bu renkten kurtulmak istiyorum ve canlı bi karamel istiyorum fakat kendim yapamayabilirim diye de korkuyorum çünkü diplerim koyu uçlarım açık bi renkte hangi boyaları karıştırsam yapabilirim ve yıpratmadan çünkü saçlarm sağlıklı olmasada biraz rahatsızlar lütfen yardım

i33.tinypic.com/j5jm8k.jpg - İstediğim renk bu arkadaşımızın rengi.

Son düzenleme:
miriana kendim için değilde annem için soruyorum 1 hafta önce saçına kına uyguladık ve çok kötü bi renk çıktı ortaya turuncumsu bişey.kendiside hiç beğenmedi rengi ve bugün marketten palettenin açıcısını aldık ıl1 yazıo üzerinde.kınanın üzerine uygulasak nasıl bir sonuç alırız bilgi verebilirmisin? buarada saçları kısa kınadan önceki rengi karameldi saçları da ince telli değil çok kalın tellide değil ayrıca kuru.yardımların için teşekkürler:)

ben saçımı loreal 01 ile boyuyorum 4 aydır.01 çok çok açık doğal sarı ile.ama bal köpüğü oluyor sadece.
kendi diplerim koyu kestane.
şimdi igora kullanmak istiyorum.özel açıcılı boyası varmış 12.1 onu kullansam koyu kestane üstünde ne renk tutar?
ya da loreal ile onu karıştırsam nolur ?çünkü lorealde de açıcı var.koleston 11.1 ile mi karıştırsam karar veremedim.
teşekkürler.

slm canım sonunda boya aldım ıgoranın altın kumralı daha önce alıp boyamaya cesaret edemediğim alixin karameli vardı.Acaba içine biraz karamel katsam nasıl olur.

gülcum dıkkatımı cektıde sureklı kararsızlıkların var artık net bi karar versen şu saçınla oynamasan sana hep yardımcı olmak ısterım ama sureklı farklı boyalarla gelıosun hem kafam karışıyor hem saçlarını yakabılır yorabılırsın..ıgora hakkında blgım yok..alıxte aynı şekılde blmıyorum..
altın kumralla karamel arası bı fark yok bence degmez
mrb miriana benm saçlarım platindi daha sonra sıkılıp koyu kumrala boyadm ama aktı kötü bi renk aldı şimdi bu renkten kurtulmak istiyorum ve canlı bi karamel istiyorum fakat kendim yapamayabilirim diye de korkuyorum çünkü diplerim koyu uçlarım açık bi renkte hangi boyaları karıştırsam yapabilirim ve yıpratmadan çünkü saçlarm sağlıklı olmasada biraz rahatsızlar lütfen yardım
canım şuankı rengını bılmıyorum n eyle boyadıgınıda ..eger acık tonlarda ıse hala lorealda karamel var boyamaya koyu yerlerden basla yanı dıplerınden basla yavasca altlara gec zaten dıp koyu uc acık balyajlı gbı olur yanı cok ucurum fark olmaz.ucları cok bekletme ıyı gozlemle karışıma gerek olmaz dene bakalım

miriana kendim için değilde annem için soruyorum 1 hafta önce saçına kına uyguladık ve çok kötü bi renk çıktı ortaya turuncumsu bişey.kendiside hiç beğenmedi rengi ve bugün marketten palettenin açıcısını aldık ıl1 yazıo üzerinde.kınanın üzerine uygulasak nasıl bir sonuç alırız bilgi verebilirmisin? buarada saçları kısa kınadan önceki rengi karameldi saçları da ince telli değil çok kalın tellide değil ayrıca kuru.yardımların için teşekkürler:)

canım açıcı falan yapmasın beyaz sabunla 2 hafta yıkasın sacını..kuruysa saçı bıraz kurutabılır ama akıtır rengını 2-3 gune bır yıkasın renk ıyıce açılsın sonra rengın resmını cekın bana ..açıcı sımdılık rafa kaldırın
ben saçımı loreal 01 ile boyuyorum 4 aydır.01 çok çok açık doğal sarı ile.ama bal köpüğü oluyor sadece.
kendi diplerim koyu kestane.
şimdi igora kullanmak istiyorum.özel açıcılı boyası varmış 12.1 onu kullansam koyu kestane üstünde ne renk tutar?
ya da loreal ile onu karıştırsam nolur ?çünkü lorealde de açıcı var.koleston 11.1 ile mi karıştırsam karar veremedim.
teşekkürler.

evet 01 koyu saclarda bakırlık elde eder parlak ve canlıdır.sımdı soyle soylım dıger dedıklerını blmem ama ben palett rofle setııle açmıştım tabı cok cabuk actgndan dıkkat ıstıo.dıgerlerıde onun degerındeyse açıcılıgı dene ama dıkka derım..açıcı konularında yonlendırme yapamıyorum palet ve loreal dışında açıcı kullanmadım cunku hemde rısklı

kızlar ben beyaz tenliyim hani var ya şu evcilik oyunudaki tuğçe onun gibi bana kızıl dışında bir renk önerseniz ya.acilen atın bişey işte ne yakışır bana.

kızlar ben beyaz tenliyim hani var ya şu evcilik oyunudaki tuğçe onun gibi bana kızıl dışında bir renk önerseniz ya.acilen atın bişey işte ne yakışır bana.

Cnm bende beyaz tenliyim platini yakıştıranda oluyodu mavi siyah ta neredeyse her rengi denedim sayılır şimdi de karamel istiyorum fakat nasl tutturururm bende onu araştırıyorumboshayallersmile ama favorim her zaman civciv bide yıpranma olmasa =)

sevgılı saç hastalarım sempatiksalakcinni öncelıkle sıze cevab yazıp yardımcıolmaktan asla sıkılmıyorum..
ılgınıze tesekkur ederım..ıkı konuda rıcam olucak oncelıkle özel mesaj yoluyla soru sormayın sonucta bu topıgı onun ıcın açtım..cevablamıyorum kesınlıkle..
bır dıgerı konu baslıgına uygun sorular soralım yanı cogul ortaya atılmasın sorular burda uzman benım ulen sempatiksalakcinni sorunuzu net sorarken kendı sac rengınızı yada modelınızı ve ıstedıgnz sac renk ve modelını resımle koyarsanız hızlı ve dogru yardımlar alırsınız benden..

TEŞEKKURLER

canim ben sana resmimi göstersem bana güzel bi sac modeli önerebilir misin?
yüzüm yuvarlak, saclarrimi baya bi kestirmek istiyorum ama model konusunda cok kararsizim

slm miriana bende bişey sormak istiyorum ama resimi bi türlü yükleyemiyorum sürekli hata veriyo ben ipek tuzcuoğlunun saç rengini sorucaktım dürüyenin güğümleri adlı dizide ki topik açtım fakat bilen yok banda yardımcı olurmusun aslında resim ekleyerek sormam gerekiyo ama bi türlü olmuyo kusura bakma canım

Back