- Konu Sahibi SacDuzlestirici
-
sacın boya gbı duruyor ılgınç...bana kalırsa hıc boyama ben dogal rengıne doncem dıe ugrasıyorum ornegın ama cok ıstersen bal sarısı balyaj az atılırsa guzel olur uclara yogun..
kızılıkktan kına bellı ztn ...bal sarısı zaten sacının bırkac ton açıgı cnm guzel olur ıyı gclr
slm canım sonunda boya aldım ıgoranın altın kumralı daha önce alıp boyamaya cesaret edemediğim alixin karameli vardı.Acaba içine biraz karamel katsam nasıl olur.
canım şuankı rengını bılmıyorum n eyle boyadıgınıda ..eger acık tonlarda ıse hala lorealda karamel var boyamaya koyu yerlerden basla yanı dıplerınden basla yavasca altlara gec zaten dıp koyu uc acık balyajlı gbı olur yanı cok ucurum fark olmaz.ucları cok bekletme ıyı gozlemle karışıma gerek olmaz dene bakalımmrb miriana benm saçlarım platindi daha sonra sıkılıp koyu kumrala boyadm ama aktı kötü bi renk aldı şimdi bu renkten kurtulmak istiyorum ve canlı bi karamel istiyorum fakat kendim yapamayabilirim diye de korkuyorum çünkü diplerim koyu uçlarım açık bi renkte hangi boyaları karıştırsam yapabilirim ve yıpratmadan çünkü saçlarm sağlıklı olmasada biraz rahatsızlar lütfen yardım
miriana kendim için değilde annem için soruyorum 1 hafta önce saçına kına uyguladık ve çok kötü bi renk çıktı ortaya turuncumsu bişey.kendiside hiç beğenmedi rengi ve bugün marketten palettenin açıcısını aldık ıl1 yazıo üzerinde.kınanın üzerine uygulasak nasıl bir sonuç alırız bilgi verebilirmisin? buarada saçları kısa kınadan önceki rengi karameldi saçları da ince telli değil çok kalın tellide değil ayrıca kuru.yardımların için teşekkürler:)
ben saçımı loreal 01 ile boyuyorum 4 aydır.01 çok çok açık doğal sarı ile.ama bal köpüğü oluyor sadece.
kendi diplerim koyu kestane.
şimdi igora kullanmak istiyorum.özel açıcılı boyası varmış 12.1 onu kullansam koyu kestane üstünde ne renk tutar?
ya da loreal ile onu karıştırsam nolur ?çünkü lorealde de açıcı var.koleston 11.1 ile mi karıştırsam karar veremedim.
teşekkürler.
kızlar ben beyaz tenliyim hani var ya şu evcilik oyunudaki tuğçe onun gibi bana kızıl dışında bir renk önerseniz ya.acilen atın bişey işte ne yakışır bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?