• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

Miriana mrb Canım. Saçlarımı boyattımya ben çok sertleşti saçlarım, banyodan sonra daha da sertleşip karman çorman bi hal alıyo. Birde Dalin kullanıyorum şampuan olarak. Bu durum için yorumun nedir ?
Hoşça kal...kaydirigubbakcemile4

Son düzenleme:
b0253aa8.jpg

95ab3282.jpg

f5345258.jpg

42442f62.jpg

4be4a93c.jpg

d666277d.jpg

970d177e.jpg

f8393acf.jpg

86956e1e.jpg

canım bu saç rengi nedir tam olarak biz bulamadıkta birde hangi boyayla bu renk olur??

dün cıkolata kahve boyadım güya nasıl cıkolataysa karamel gibi oldu bakırmı gibi cok kötü bi renk cıktı oratya bugun kuaföre gidicem mecburrmafoldumben

kokoş kedı o renk çıkolata kahve ıle kestane arası bır renk muhtemelen sac rengı koyuymus ustune cıkolata kahve gecilmiş.okdr zor bı renk deıl yanı...

asli cım neyle boyadınkı cıkolata kahve cok koyu bır renktır guneşte parlar golgede koyudur usttekı resım gbı..lorealla boyasaydın keske..ıstersen kestane al boya o bakırlık kapanır ama lutfen ıyı bımarka ıle boya yada kuafore gt

yok cnm bugun yada yarın kuaföre gidicem koyu bir renk boyatıcam artık caresı yok ama tek umudum oryal yok sadece boya cok yıpratmaz degılmı
koleston la boyadım cnm

selam canımm ben saçımı röfle yaptırdım fakat şimdi o aradaki koyuluklarında yani hepsinin sarı olmasını istiyorum çok uğraştırıtr mı sence ?

canım yine ben :sinifsinif:
ya saçımı karamele boyadım ama özellikle de dip kısımlar kına gibi bi renk oldu :1ninca:
hiç hoşuma gitmediii çok bakırlık-kızıllık var ne yapmam gerekir?
acaba kumral ile boyasam nasıl bi sonuç elde ederim..çok açık bir renkte çok koyu bir renkte istemiyorum..örnek olarak şöyle bişey tutturabilir miyim? kumrala mı boyamalıyım of :(
giric59f.jpg

selam canımm ben saçımı röfle yaptırdım fakat şimdi o aradaki koyuluklarında yani hepsinin sarı olmasını istiyorum çok uğraştırıtr mı sence ?
cok koyu deılse alınır paketlenır yenıden kuaforun yapar neden ugrastrsın işlerı ne sempatiksalakcinni
yok cnm bugun yada yarın kuaföre gidicem koyu bir renk boyatıcam artık caresı yok ama tek umudum oryal yok sadece boya cok yıpratmaz degılmı
koleston la boyadım cnm
hem koyu dıosun hem oryal dıosun anlamadım.koyu renk yapcaksan evınde yap lorealle boya ..neyse yanlıs yonlendrmıyım nasıl ıstersen
canım yine ben :sinifsinif:
ya saçımı karamele boyadım ama özellikle de dip kısımlar kına gibi bi renk oldu :1ninca:
hiç hoşuma gitmediii çok bakırlık-kızıllık var ne yapmam gerekir?
acaba kumral ile boyasam nasıl bi sonuç elde ederim..çok açık bir renkte çok koyu bir renkte istemiyorum..örnek olarak şöyle bişey tutturabilir miyim? kumrala mı boyamalıyım of :(
giric59f.jpg

canım sacının ıcıne daha fazla etmeden kuafore gtsen net ve bır rengın olsa nasıl olur?

ne desem yanlıs olur sımdı..kumral yapsan esıt olmazkı heryerın ayrı renk.anca koyu kmralla kapanır onuda sen ıstemıosn

cok koyu deılse alınır paketlenır yenıden kuaforun yapar neden ugrastrsın işlerı ne sempatiksalakcinni

hem koyu dıosun hem oryal dıosun anlamadım.koyu renk yapcaksan evınde yap lorealle boya ..neyse yanlıs yonlendrmıyım nasıl ıstersen

canım sacının ıcıne daha fazla etmeden kuafore gtsen net ve bır rengın olsa nasıl olur?

ne desem yanlıs olur sımdı..kumral yapsan esıt olmazkı heryerın ayrı renk.anca koyu kmralla kapanır onuda sen ıstemıosn

yok canım bi süre kullancam böyle.. ama değiştireceğim zaman koyu kumral yapabilirim.. ama koyu kumral çok koyu bir renk midir yani siyaha yakın bi sonuç çıkmaz değil mi? bunu blsem yeterli a.s.

yok canım bi süre kullancam böyle.. ama değiştireceğim zaman koyu kumral yapabilirim.. ama koyu kumral çok koyu bir renk midir yani siyaha yakın bi sonuç çıkmaz değil mi? bunu blsem yeterli a.s.

yo k canım kestane ve koyu kestane sıyaha yakındır..koyu kumralı cokda bekletmezsın 30 dk falan işinı gorur zaten zemın açıksa akar merak etme

miriana saçlarımı yoğun açıcı ile açtıktan ne kadar süre sonra saçlarımı boyamamı tavsiye edebilirsin:uhm:

saç pıgmentını öldurecek kadar açmıyorsan 3 ıla 7 gun sonra yada arası ama mutlaka 3 gun gecsın..e açıosan nıe boyucan kı.sılme olayımı

canım insanlara böyle yardm etme çabasında olduğn için sni kutluyorum. bi sorum olcak saçlarımı hiç boyamadım rengi koyu kumral kestane gibi koyu yani. sarı boya sürersem nasıl olur? yada sarı bi ton elde etmek için hangi boyayı tercih etmeliyim. turuncu olsun istemiyorum ama sapsarıda olmasada olur öyle bi niyetm yok ztn sadece açık kumral-sarı arası olsun yeter. not: sadece saç uçlarıma sürücem zaten.

Son düzenleme:
öncelikle şimdiden teşekkür ediyorum.konu actım ama kimse yardımcı olmadı herkes belirlikişilere yardım ediyor burda..neyse benim saclarım bal köpüğü ama ben bakıra boyamak istiyorum istediğim saç meyra nın saç rengi önceden tarcın bakır boyuyodum ama biraz koyu oluyor bu renk için ne boyasam acaba lütfen yardımcı oplurmusun

Eklentiler

• $4022.jpg
    $4022.jpg
    6,1 KB · Görüntüleme: 75
öncelikle şimdiden teşekkür ediyorum.konu actım ama kimse yardımcı olmadı herkes belirlikişilere yardım ediyor burda..neyse benim saclarım bal köpüğü ama ben bakıra boyamak istiyorum istediğim saç meyra nın saç rengi önceden tarcın bakır boyuyodum ama biraz koyu oluyor bu renk için ne boyasam acaba lütfen yardımcı oplurmusun

canım sen yine bu rengi tarçın bakır topiğinde bir araştır..çünkü orda bazı arkadaşlar bu renge benzer bir renkle saçlarını boyayıp foto koymuşlardı ..

canım insanlara böyle yardm etme çabasında olduğn için sni kutluyorum. bi sorum olcak saçlarımı hiç boyamadım rengi koyu kumral kestane gibi koyu yani. sarı boya sürersem nasıl olur? yada sarı bi ton elde etmek için hangi boyayı tercih etmeliyim. turuncu olsun istemiyorum ama sapsarıda olmasada olur öyle bi niyetm yok ztn sadece açık kumral-sarı arası olsun yeter. not: sadece saç uçlarıma sürücem zaten.

zemuszemus canım sacın orjın renk tutması kolay olur ama açıcı olmadan sarı tonuna yakın olmaz saçın..lorealın 01 no açıcısı var ama boya gbıdır yıpratmaz ben yaptım onu 6 ay boyunca nerdeyse her ay boyadım guzel bır bakır olmusdu tabı benım sacım koyu kestaneydı senın daha açık olabılır..ıstersen kuafore gt açık kumral yapsınlar.

palette tarcın bakır rengı var yesıl ambalajda bırde lorealde 8.42 var cnm.hangısını uygun gorursen onu al

miriana cevapın için tşkler.saçımı sarıya boyayacağım için yoğun açıcı kullandıktan ne kadar zaman sonra boyayayım diye sormuştum.3 veya 7 günlük aradada saçlarıma bakım yaparım o kadar yıpranma olmaz demi...:uhm:

Back