- Konu Sahibi SacDuzlestirici
-
Alıntı:
canım bende beyaz yok
daha önce burda mesajlaşmıştık
ama yoğunluktan dolayı hatırlamayabilirsin baştan bilgi vereyim =)
ben boyasız kopkoyu kestane saçlarımı boyamak için
senin önerinle recital 6.3 aldım
arkadaşımın hatası yüzünden dipler çok çok açıldı
ama geri kalan yerler süper olmuştu
o şekilde dolaşamayacağım için 3 gün sonra kuaföre gittim
bütün saçımı kızıl kahveye boyadı
dipler yine daha açık ama eskisi gibi fark fazla değil
ama benim aklım ilk boyamadaki renkte kaldı =)
şimdi yine aynı boyayı alsam
ve bu sefer kuaföre götürsem olur mu?
bu dediğim işlemler yaklaşık 1 ay önce oldu
beyaz sabun da yaptım ama akmadı fazla
ne dersin? çok teşekkürler ilgin için...
canım yardımseverliğinden dolayı teşekkürediyorum. Benim saçımda koyu kestane ve siyah karışımı boya vardı.1 buçuk ay gibi bir sürede üst üste oryalle platin sarıya çevirdim 1 senedir kullandım.Aşırı yıprandı saçlarım normalde çok kalın telli ve gürdü fakat artık ince telli ve pekte gür durmuyor lastik gibi oldu saçlarım. Şimdi kumrala boyadım.Bana mucize yada mucizeye yakın bir kür tavsiye edersen çok çok memnun kalıcam canım.
koleston benım sacımı matlaştırıyor pek tercıh ettıgım bır boya deıl.sen koyu sarı ıstıyorsun koyu sarı kullu yaparsan daha ıyı bence...turunclugunuda alır..koleston sevıyorsan onun koyu sarı kullusunu kullan sonucta acıgı koyulaştrmak kolay koyuyu açmak rısk..1 ay sonra bıda boyarsın renk oturur..tabı turuncluluk yok oldukdan sonra hep kulluye davm etmemelı sın yesıl olabılır zamanlakendi saç rengim koyu kahverengi ten rengimde buğday saçımda platin röfle vardı sora koleston natural karamel kumral-kumral renklerini karıştırıp boyadım kendi rengimden bile koyu oldu röflelerimde kapandı ama beğenmedm daha sora koleston açık kumrala boyadım çok güzel olmuştu kışın fazla güneş görmediği için doğal duruyodu fakat aralıktan beri boyamıyorumn iyice turuncu oldu hele de güneşte bariz turuncu duruyo şimdi tekrar boyamak istiyorum doğal çok açık olmayan koyu sarı istiyorum koleston küllü kumral yada küllü açık kumrala boyasam hem turunculuklardan kurtulur hemde doğal koyu sarı elde edebilir miyim ?
selam mirina benim sacim kalin telli kuru bir saca sahibim bundan iki seni once sari rofleliydi saclarim herkezde yakistiriyordu cok sene kullandigim icin sonra rengini degistirdim rengini ikisenedirde cikilota kahve son seferde elegant brown amber kahveye boyadim 4 ay oldu biraz akdi rengi saclarimin ben eser tenliyim ama cok degil esim sarisin olmami istiyor bende bir degisiklik olsun istiyorum yakisirmi ve nasil dogal sarisin sac rengini nasil yakalayabilirim petek dincozun ku gibi simdiden tesekkurler
Mirianaccım kızmaa ama ben seni dinlemek snin fikirlerine ihtiyacım olduğu için burdayım.
Saçlarım koyuuu onun üzerine kumral bakır boyadım iğrenç oldu fotoları ekledim biliyosun sabun tavsiyesinde bulundun kullandım baya baya aktı ama kalıntılar var yinede. Ben kuaföre çok para vermeden hani evde ne yapabilirimi sordum ama sana . Evde değilde kuafrde işlem görsün diosan ve nasıl yaptırıyım kuaföre ne diyim bana yardımcı olursan vallahi çok sevinicem bu konuda gerçekten cahilimmm.
Kızma bana tamam : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?