- Konu Sahibi SacDuzlestirici
-
bakırlık yuzde 80 kapanır hoş bı renk olur ..bır ay sonra bırazdaha akar bakırlık cıkabılır bıda boyarsın zamanla tutar..bakırlık kayboldukdukdan sonra kulluye devam etme bence normal kumral tonlarına gec ılerıkı zaman tabı
Kızlar merhaba,lorealde makyajın yanı sıra saç boya ve bakım uzmanı olarak ta çalıştım,kendı saçlarımda sorunlu olduğu için ayrı bı kişisel merak ve bilgim var.bilgilerımı sızle paylaşmak istedim..lütfen saç renginiz,boyu ,yapısı(yağlı-kuru,kalın telli_ ince telli,seyrek-gür şeklinde) saç özellıklerınızı bıldırıp sorunuzu ayrıntılı sorun...ıstedıgınız saç rengını resım olarak gösterın..yeni imaj için de bilgi alabilirsiniz,bitkisel karışımlar içinde...
görüşmek üzere..boshayallersmile
UZMAN GELİNCE KOYARIM RESİMLERİ ARTIK ZAMAN AŞIMINA UGRADI:))
şİMDİ resimde yükledikten sonra ben anlatiyim canım bu saçımı ilk bakır kızılı yaptıgım hali üstünden tam 1 ay geçti ve şuan çok aktı saçlarım çok çok açık bakır gibi......
Şimdiyse ne renk yapıcagıma karar veremiyorum bu renk güzel ama çok akıyor ve yazın kullanışlı olmuyor...
seçenekler çok ama kafam çok karışık aklımdaki renkler ise şöle:
Çİkolata kahve
bal köpügü
koyu kumral küllü
koyu sarı küllü
fındık kabugu gibi renkler felan işte ama bakırın üstüne en güzel tutucak renk ne olabilir?
bide tenime yakışıcak off çok kararsız kaldım valla derman sende canımcım.....
bide unutmadan önceki sayfalarda arkadaşın biri loreal castng bal köpügüyle boyamış saçlarını ve sonuç aşagıdaki renk gibi olmuş çok hoşuma gitti benimde bende boyasam bu renk olurmu?yada nasıl yaparım bu rengi bu saçla?
şimdiden teşekkürler başını şişirdim valla ama çok saol sende olmasan naparıs biza.s.a.s.a.s.
not:kızlar konudan alıntı yapmayın daha sonra resimler silinecektir
kumral nası bı kumral açıkmı koyumu kullumu ? yanı sımdı saç cınsıne gore deişir onerdgm boya sızede fındık kabugunu onerırım..lorealdenkokoş kedi arkadaşımızın koyduğu resimdeki bal köpüğü saçlar 6 ay önce boyanmış kumralın üstünede tutarmı acaba miriana benim sorumuda cevaplarmısın lütfen
miriana merhaba,
benim de saçım şu an platin röfle fakat çok yıprandığı ve sıkıldığım için kendi rengime dönmek istiyorum saçlarım omuzlarımda gür ve kalın (sayılır)telli . kendi saç rengim koyu kestaneye yakın buğday ten ve yeşil gözlüyüm saçımı yeşertmeyecek ve turunculuk bırakmayacak bir boya önerirsen çok sevinirim ilk defa evde kendim boyayacağım saçımı. mesaj sayımdan dolayı resim ekleyemiyorum
slm canım bugun loreal resital aldım koyu kumralize dore 6.23.sencenasıl olur saçım orta kumral ama boya tenim bğday
miriana'cığım boyalı saça loreal recital preference tutar mı?
estagfurullah canım benım :kedi: senın sacına bence bu zemın ustune bal sarısı gölge şeklınde balyajlar yada bakırın tonları guzel olacaktır yanık tenle açık bakır hoş olabılır..Selam Miriana,
oncelikle burada elinden geldigince herkese cevap verdigin icin sana minnettariz,
Hakikaten kimse kimse icin kilini kipirdatmiyor su zamanda.
Ben de ilk defa cok yakin tarihte cekilmis bir fotomu yukluyorum,
Ne kadar tenim gunesten hafif yanmis olsa da, asagi yukari boyleyim,
Yuz hatlarim da sana bir fikir verecektir,
saclarima hangi renk ve model yakisir onerilerine elestirilerine acigim,
Cokkk tesekkurler...
neden ıkısını karıştrmak ıstedını anlamadım canım sade cıkolata kahve yapsan olurdu..ama ılla ıkısını karıştrmak ıstersen sorun olmaz ama uclarınla dıplerın farklı tutabılır yarım ton falan ..Merhaba Miriana,
Ben siteye yeni üye oldum.Saçlarım şuan çikolata kahvesi ama 5 cm falan dibi geldi kuaförde değil evde kendim boyamak istiyorumama bir sorum olacak elimde koleston 5.0 açık kahve ve garnier 5,35 çikolata kahve boya var ikisini karıştırsam olur mu?ve nasıl karıştırıcam yarım yarım mı yoksa ikisini de tam mı yardımcı olursan çok memnun olurum şimdiden teşekkürler
saçın ne derece koyuydu hatrlamıyorum da loreal ın açıcısıyla dene ozaman madem benı dınlemıosun..loreal recıtal preference 6.3 al ve dene..3 tona kadar açıyor umarım işine yararMirianacım seni çok yoruyorum ama kafama çok takılıyoo. Şimdi kuaföre yaptırıcam dedim ya çok para vermekde istemiyorum ama ben saçlarımı evde açamam mı ? Kumral falan bana gider mi, eğer gider diosan evde nasıl döünüştüre4bilirim sence? Saçlarım koyuya açık bi şeyler olsun istiyorum...
Bu mesajımı özellikle Miriana ya teşekkür amaçlı yazıyorumopuyorumnanaktan
Saçlarım konusunda beni doğru yönlendirmen sayesinde, şu an sağlıklı bi şekilde açılmış ve hoş bi tona sahip saçlarım oldu:
koyu kestaneye boyalı saçlarımı işin ehli bi kuaföre emanet ettim öncelikle, düşük volümlü orealle yarım saat içinde bakır rengine kadar açıldı, ve üzerine çok soğuk olmayan bi küllü kumral geçildi..şu meşhur naz elmas rengi gibi oldu aşağı yukarı...hem kuaförün dikkati hem de benim cadalozluğum sayesinde:roflol: saçım nerdeyse hiç yıpranmadıtyeni renk tonum da zamanla yıkadıkça oturacak eminim...
beni bilinçsizce evde açıcıyla vs yle saç açmaya, belki de hiç sonuç veremeyecek boyalarla yönlendirmediğin için, burada tüm arkadaşları doğru bi şekilde bilgilendirdiğin için tekrar teşekkür ederimzemuszemus
merhaba ebeni,m saçlaeım açık kumral karamel karışımı bişiy .diplerim baya çıktı 3 cm ne renk boyasam böle güzel bişiy çıkar.çokı gür kalın tlli saçlarım
kokoş kedi arkadaşımızın koyduğu resimdeki saç rengi çok güzel bayıldım. benim saçım kızıl kahveydi ama bayağı açıldı, o tonu kendimde elde etmek için ne yapmalıyım ya da bana da olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?