• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

ben sacımı bronz kahveye boyadım ama kızıl gıbı bu renk sevmedım offf 2 gundur kafamla ugrasıyommmm..
yakışmıyo bana koyu renkler 7 sene bebek sarısı kullnadım zaten:emir_bebek:
ben yınje yumusak renklere geçıcem galıba sarı harıc onun dıbı cok gelıyor.
bu rengın ustune bal rengı tutarmıbilmiyorumkismile

Miriana cıgım merhaba olumunekankayizsmile ben saçlarımı 5.0 ile boyadım baya koyu oldu ama biraz daha koyu istiyorum
daha da koyu olması için 4.0 ile mı boyasam yoksa 3.0 la mı çok kararsız kaldım ohaoldumsmile

su ankı sac rengım bu tatlı ıcınde bakırlık olmayan bı kahve ıstıyorum demet akalının kahvesı gıbı bana yardımcı olursan cok sevınırım resımde eklemeye calısıcam
441.jpg

slm canım saçımı resimdeki gibi yapmak istiyorum yardım edersen sevinirim saçım şimdi kumral,orta kumral

Eklentiler

• $hilaryduffbrunette.jpg
    $hilaryduffbrunette.jpg
    6,3 KB · Görüntüleme: 27
benım memlketımı gıtmısın asıgın ben izmıre cok özledımmmmkaydirigubbakcemile3
benım sacım bronz kahve oldu ve ıgrenççççççççççççç
tam 5 kere boyadımmmmm
kapanmıyo bu kızllık
herkes kullu kumral önerıyo napıyım senceeee
sacım yıpranırmI????
bır sertlık falan yok allaha sukurrr:1:

sacımıda br öncekı sayfdakı gıbı ıstıyorum aslında mavı elbıselı kız gıbı...
acıp o rengemı boyasam yardım et lutfennn:gitme:

miriana bana da bi fikir verir misin ?

saçlarımın uçları siyah boyalıydı dibi 3 cm gelmişti

gittim iyi bi kuaföre karamel istiyorum dedim yaparız dedi

şimdi dipleri açık sarı uçları koyu turuncumsu bi renk zaten 2 işlem uyguladı alaca alaca oldu
yemin ederim sinirden ağlıyorum

saçım bakır kızılı irlanda kızılını nasıl ELDE EDErim canım a.s.

canım ben bu işin uzmanı değilim kesinlikle ama 8 ay kullandım bu rengi ve kullanımı kolay bu kadart güsel bi renk olamaz... o zamanlar koleston un bu serisi vardı şimdi kaldırdı.. bitkisel boya die bi marka satıyolar ne bilmiyorum ama bven boyada koleston ve lorealdan başkasına güvenmem... ama rengi tutturursan severek kullanıcaksındır.. birde ben kara kaşlı beyaz tenliydim dipnot düşeyim...:kahve:

Back