- Konu Sahibi SacDuzlestirici
-
canım ben bu işin uzmanı değilim kesinlikle ama 8 ay kullandım bu rengi ve kullanımı kolay bu kadart güsel bi renk olamaz... o zamanlar koleston un bu serisi vardı şimdi kaldırdı.. bitkisel boya die bi marka satıyolar ne bilmiyorum ama bven boyada koleston ve lorealdan başkasına güvenmem... ama rengi tutturursan severek kullanıcaksındır.. birde ben kara kaşlı beyaz tenliydim dipnot düşeyim...
uçların açıksa uclardan başla..tokalarla ayır ense ucundan basla yukarı cık sırayla utam tutam sonra enson dıblerı yap..yogur eldıvenle 10 dk bkle sonra tarakla tara ..40 dkbklesın yıka...nasıl boyayayım peki,hani teknik olarak
evde olur mu yani
bazen diyorsun ya saçın ortasından başlayın felan
mirianacığım çok teşekkürler saçımı açtıktan sonra hangi renge boyacağım onu belirtmemişsin bilmiyorumkismile.özelikle resimdeki saçın numarasını öğrenmek istiyorum
canım dokulme olayını kafandan cıkar..kanszlık sorunun btmıs boya neden doksunkı saçını ..sacını sac tonunun 3 tonu açtrmaya calısmadgn surece saçında yıpranma olmaz.böyle bir topik açtığın için teşekkür ederim canım
ben 2 yıl evvel kumral olan saçlarıma röfle yaptırdım ve röfleyle birlikte kansızlık sorunum çıktı ve saçlarım bayağı döküldü neyse şimdilerde çok azaldı dökülmem ve saçlarımı röfleden kurtulmak için kestirdim ve 5 parmak kalan röfle üstüne kahve boyadım ama aktı oda zamanla..
kumralım ela gözlüyüm..özel günüm için çıtçıt aldım resngi buna çok benziyor ,bende bu renge orta kumral olan saçlarımı boyatmak istiyorum boyanın saçıma zararı olur mu?
dökülme falan gibi,birde yüzüm beyaz tenime en çok yakışan renkler neler olabilir..yarın boyatcam ama acill cevap yzarmısın..
Hızlı ve Ücretsiz Resim Yükleme Sitesi - hizliresimyukle.com
kucuk saç serumu var canım bak blogumda ıkıncı sırada resmı ve ozelıklerıvar..elidorun hangi ürününü alayım
ben sacımı bronz kahveye boyadım ama kızıl gıbı bu renk sevmedım offf 2 gundur kafamla ugrasıyommmm..
yakışmıyo bana koyu renkler 7 sene bebek sarısı kullnadım zaten
ben yınje yumusak renklere geçıcem galıba sarı harıc onun dıbı cok gelıyor.
bu rengın ustune bal rengı tutarmıbilmiyorumkismile
bana yakışan renkler bu renkler ve bu sac cok guzelmış sacımı acmam gerekmez ınsallahakannehir
kafamda sac kalımıcak yoksa...
kaydirigubbakcemile
3 sıyah gıbıdır..4 de koyu kestane gıbı sonuc verır..ona gore düüşün canım dönüşün zor olabılır 4 u boya ıstersen..Miriana cıgım merhaba olumunekankayizsmile ben saçlarımı 5.0 ile boyadım baya koyu oldu ama biraz daha koyu istiyorum
daha da koyu olması için 4.0 ile mı boyasam yoksa 3.0 la mı çok kararsız kaldım ohaoldumsmile
kendı saçın cıkmamış goremedım sacını nası yardımcı olayım bılmıyorum demet akalnın sacı sarı ustune cıkolata karamel boyanmış akmış bır renk..loreal 6.41 e bakabılırsın adı fındık kabugu ama guzeldır..tabı saçın cok koyu deılsesu ankı sac rengım bu tatlı ıcınde bakırlık olmayan bı kahve ıstıyorum demet akalının kahvesı gıbı bana yardımcı olursan cok sevınırım resımde eklemeye calısıcam
canım sankı bu karamel bakır bır renk..tutturmak zor olabılır..saçın doğal kendı saçınsa loreal castıngde cıkolata karamel var ona bakablrsn..bırde loreal recıtal serısınde 6.5 koyu kumral akaju var jel boyadır hangısını seversen cnm..slm canım saçımı resimdeki gibi yapmak istiyorum yardım edersen sevinirim saçım şimdi kumral,orta kumral
loreal recıtal 7.64 ve loreal exelance 6.45 e gozatabılırsın..loreal zaten akmaz..merhabalar dogal duran ve kolay kolay akmayan bakır kızılı yada irlanda kızılı saç boyası markası söylermisiniz acaba teşşekürler....
valla mirianacım senin yokluğunzor oluyor.Takılıp kaldık.Uzun süreli ayrılma:)))
miriana bana da bi fikir verir misin ?
saçlarımın uçları siyah boyalıydı dibi 3 cm gelmişti
gittim iyi bi kuaföre karamel istiyorum dedim yaparız dedi
şimdi dipleri açık sarı uçları koyu turuncumsu bi renk zaten 2 işlem uyguladı alaca alaca oldu
yemin ederim sinirden ağlıyorum
saçımın uçlarındaki rengi istiyorum hangi renge boyamam lazım tek renk olması için...
bu saçımın diplerine yakın kısımdaki renk..çok tuhaf bir renk bu kısım...:sinifsinif:
bu da uçlarındaki saçımın tamamının olmasını istediğim renk.. kızıllık oranı çok az ve tam istediğim gibi..balköpüğünü andırıyor...hihoyyyt
burda biraz kızılımsı çıkmış telefonla çektiğim için renkler biraz farklı çıkıyor...
saçımda hiç renk farklılığı olmasn istiyorum ne yapmam lazım.....bilmiyorumkismile
3 sıyah gıbıdır..4 de koyu kestane gıbı sonuc verır..ona gore düüşün canım dönüşün zor olabılır 4 u boya ıstersen..
tşk edrm cnm cvp için peki boya karışımının içine zeytinyağı koysam içeriğini bozar mı.. boya saçımdayken taramakta güçlük çekiyorum çünkü..bilmiyorumkismile
cnm cevap için tesekkur ederim yok yok tatlım açık renklere dönüş hiçççç düşünmüyorum
olumunekankayizsmile igora 4 ile boyarsam kızıllık oluştur mu kk da bir arkadaş kastene tonlarında kızılık var demişti kafamçokkarıştı
bir de yaklaşık 2 hafta kadar önce 5.0 ile boyamıştım 2. boyama için araya ne kadar süre koymalıyım
Miriana günaydın,
öncelikle faydalı topikin için çok teşekkürlera.s.
canım benim saç rengim koyu kestane ve bol beyazlı...saçlarımı evde ne zaman boyasam daima loreal kullanırım...baya bi süre 6.35 çikolata kahve kullandım fakat kızıl yansımalar yapıyo aktıkça, sevmiyorum...geçenlerde casting creme koyu kestaneye boyadım, başta süperdi ama akınca hem beyazlar barizleşti hem de yine kızıl kızıl parlamaya başladı
benim sorum, tenim açık buğday; yavaştan küllü kumrallara geçiş yapmak istiyorum, loreal excellence 7.1 sanırım, onunla boyasam sonuç alır mıyım, zamanla renk oturur mu; yoksa ilk etapta kuaförde rengini kırdırmamı mı önerirsin
şimdiden teşekkürler cevabın içinolumunekankayizsmile
miriana yardimci olabilirmisin bu sac rengi ne??bi de benim saclarim koyu kahve kendi sac rengim, bu sac rengini kuafor yapabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?