Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

bende beyaz tenli ve yeşil-gri göz rengine sahibim bu renkler bana çok yakışıyor şuan saçlarım bakır fakat irlanda kızılı daha güzel geldi bana işte ihtiyacım olan şey tavsiye üzerine boya markası memnun kaldıgınız olabilir ...

dediğim gbi kolestonda vardı bu renk 2 sene önce ama oda üretimini durdurmuş yeni rtenkler çıkınca... 7/74 die hatırlıyorum hala daha.... :)))

lutfen kendı ozel onerılerınızı ozelden yazınız arkadaslarınıza..cunku burası cıdden emek verdıgım ozel saç topıgım sakın yanlış anlamayın sorular gece cvblanacak tesekurler

saçımın uçlarındaki rengi istiyorum hangi renge boyamam lazım tek renk olması için...

bu saçımın diplerine yakın kısımdaki renk..çok tuhaf bir renk bu kısım...:sinifsinif:

bu da uçlarındaki saçımın tamamının olmasını istediğim renk.. kızıllık oranı çok az ve tam istediğim gibi..balköpüğünü andırıyor...hihoyyyt

burda biraz kızılımsı çıkmış telefonla çektiğim için renkler biraz farklı çıkıyor...

saçımda hiç renk farklılığı olmasn istiyorum ne yapmam lazım.....bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
nasıl boyayayım peki,hani teknik olarak
evde olur mu yani
bazen diyorsun ya saçın ortasından başlayın felan
uçların açıksa uclardan başla..tokalarla ayır ense ucundan basla yukarı cık sırayla utam tutam sonra enson dıblerı yap..yogur eldıvenle 10 dk bkle sonra tarakla tara ..40 dkbklesın yıka...

mirianacığım çok teşekkürler saçımı açtıktan sonra hangi renge boyacağım onu belirtmemişsin bilmiyorumkismile.özelikle resimdeki saçın numarasını öğrenmek istiyorum

canım sacını gormeden soylıyememkı bı açılsın ona gore soylerız..sımdı ne desem yanlış olur...hem ardı ardına açma boya olmaz 3-4 gun ara olmalı..

canım dokulme olayını kafandan cıkar..kanszlık sorunun btmıs boya neden doksunkı saçını ..sacını sac tonunun 3 tonu açtrmaya calısmadgn surece saçında yıpranma olmaz.
.
bunu kullanabılırsın açık olan yerlerden boyamaya baslarsın boya oncesı serumu sacına yedırmeı unutma içinden cıkacak..guzel renktır..
elidorun hangi ürününü alayım
kucuk saç serumu var canım bak blogumda ıkıncı sırada resmı ve ozelıklerıvar..
MERMAıD OF BEAUTY WORLD

açık renk ıstıosunda ne dıe hem koyu hem kızıl renklerde gezıosun e be kızım yaa:umursamaz:

beyaz sabunla 1-2 hafta yıka renk ıyıce aksın uclarını nemlendır sık sık sonra açılacak gene canım kuaforde baska çaren yok evde açmaya kalksan turunculaşır yıpranır..
bana yakışan renkler bu renkler ve bu sac cok guzelmış sacımı acmam gerekmez ınsallahakannehir
kafamda sac kalımıcak yoksa...
kaydirigubbakcemile

rofle ustune bal köpüğü atılan bır saç o hıc heveslenmesempatiksalakcinni

3 sıyah gıbıdır..4 de koyu kestane gıbı sonuc verır..ona gore düüşün canım dönüşün zor olabılır 4 u boya ıstersen..

su ankı sac rengım bu tatlı ıcınde bakırlık olmayan bı kahve ıstıyorum demet akalının kahvesı gıbı bana yardımcı olursan cok sevınırım resımde eklemeye calısıcam
kendı saçın cıkmamış goremedım sacını nası yardımcı olayım bılmıyorum demet akalnın sacı sarı ustune cıkolata karamel boyanmış akmış bır renk..loreal 6.41 e bakabılırsın adı fındık kabugu ama guzeldır..tabı saçın cok koyu deılse
slm canım saçımı resimdeki gibi yapmak istiyorum yardım edersen sevinirim saçım şimdi kumral,orta kumral
canım sankı bu karamel bakır bır renk..tutturmak zor olabılır..saçın doğal kendı saçınsa loreal castıngde cıkolata karamel var ona bakablrsn..bırde loreal recıtal serısınde 6.5 koyu kumral akaju var jel boyadır hangısını seversen cnm..
merhabalar dogal duran ve kolay kolay akmayan bakır kızılı yada irlanda kızılı saç boyası markası söylermisiniz acaba teşşekürler....
loreal recıtal 7.64 ve loreal exelance 6.45 e gozatabılırsın..loreal zaten akmaz..

valla mirianacım senin yokluğunzor oluyor.Takılıp kaldık.Uzun süreli ayrılma:)))

uy yerım senı sempatiksalakcinni

ne dıbı ne ucu begendın dımı canım sen once ucları adam etmelı kızılıgı almak ıcın..lorealde 01 no var dogal açıcı onu uclarına guzelce sur dıblere surme..sac serumunu boya oncesı saça yedırmeyı boyayı onun ustune uygulamayı unutma ..ucların dıblere yakın bır renk olursa bana yaz hemen ıkıncı işlemı soylıyım..tek renge yakın olsunda sarı karamele dondurulur

canım dıb kısımlarına loreal 01 ıle açma işlemı yapıcaksın ama onemlı noktası cok bekletmıceksın dıkatlı ve yedırerek sur..tahmınımce 10 dk yeter acılmasına cunku cok fazla renk farkı yok 10 dk bekledıkden sonra tarakla uclarada bıraz yedır rengı hanı boca etmeden ara ara golge gbı olsun.. 5 dk da oyle bekle sonra yıka canım ınsallah guzel olur..

Son düzenleme:
canım lorealin prokeratin serisi çokhoşuma gitti 7.31 ve6.3 ben buğday tenliyim casting serisinin hepsini Kütahyada bulmak mümkün olmuyor.Yeni çıkan seriler de hemen gelmiyor.çok sinir bir durum.Doğrusu bunları da bulmam şüpheli

bakırın üstüne lorealin koyu kumral küllüye boyarsak sonuç nasıl olur?sonradanda sarı olması mümkünmüdür?a.s.a.s.saol

birde beyaz ten ve yeşil göz uyumuna ne renk saçlar gider

o dedıgını hıc denemedım ama koyu kumral ustelıkte küllü baya koyu bır renk olur..bakır kapanır tamamen..

beyaz ten yeşil göze,kızıl tonları,bal köpüğü,çikolata kahve,ve rofle guzel olur dıye düşünuyorum

tşk edrm cnm cvp için peki boya karışımının içine zeytinyağı koysam içeriğini bozar mı.. boya saçımdayken taramakta güçlük çekiyorum çünkü..bilmiyorumkismile

3 sıyah gıbıdır..4 de koyu kestane gıbı sonuc verır..ona gore düüşün canım dönüşün zor olabılır 4 u boya ıstersen..

cnm cevap için tesekkur ederim yok yok tatlım açık renklere dönüş hiçççç düşünmüyorum
olumunekankayizsmile igora 4 ile boyarsam kızıllık oluştur mu kk da bir arkadaş kastene tonlarında kızılık var demişti kafamçokkarıştı

bir de yaklaşık 2 hafta kadar önce 5.0 ile boyamıştım 2. boyama için araya ne kadar süre koymalıyım

tşk edrm cnm cvp için peki boya karışımının içine zeytinyağı koysam içeriğini bozar mı.. boya saçımdayken taramakta güçlük çekiyorum çünkü..bilmiyorumkismile

lorealle boyucaksan ıcınden boya oncesı serum cıkıyor canım ve krem boya o cok rahat byar tararsın ..eger uckısmına surdugun serum yeterlı gelmezse saçına yıne boya oncesı bırazdaha 7-24 azcıkda bebe yagı surebılırsın zeytınyagı koyulaştırabılır boyayı..sacına sur ıcıne karıstrma

ıgorayı bılmıyorum duydum ama bılgım yok pek..her markanın kestanesı ayrıdır..lorealınkınde kızıllık yok kaldıkı senın sac zaten koyu..hemen boyaybılırsın 2 hafta gecmıs açma işlemı deıl sonucta

Miriana hoşgeldinn...
Saçları boyayalı baya oldu sayılır :)) ee sabunda kullandım bak bakalım değişiklik var mı ve bunun üzerine ne yapılabilir ?

Eklentiler

• $Kendi Saç Rengim.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 93
  • $Boyadan Hemen Sonra.jpg
    11,3 KB · Görüntüleme: 76
  • $Sabundan Sonra 1.jpg
    13,1 KB · Görüntüleme: 59
  • $Sabundan Sonra 2.jpg
    11,6 KB · Görüntüleme: 71
Miriana ekliyeceğim 2 fotodaki bayan aynı 2 renkte çok hoş olmuş, ama benim içimde hep sarılı gölgeli bi şeyler kaldı yaptıramadım en sonda bunun için uzatıp boyamın akmasını bekledim ama yine vazgeçirildim :bbo: ve kumral bakırla hüsranlıkkk : ) sence sarılı bi şeyler bana gidermi yorumlarını bekliyorumm canım, görüşürüz...

Eklentiler

• $n1098124097_30234884_6151.jpg
    11,7 KB · Görüntüleme: 56
  • $23592_1312411845879_1098124097_30882153_141107_n.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 70
Evde yapma umudum kalmadı zaten temmuzdA yaptırıcamm bakalım. Sarı içimde kaldı ama eğer uygun fiyat çıkarırlarsa yaptırıırm diyodum ama sen öyle diyince şimdi, ama ilk etepta o kadar yoğunluk gitmez heralde bana , uçlardan başlamak lazım heralde. Neyse bakalım uzman ellere bırakıcaz kendimizi artıkk.

Miriana günaydın,
öncelikle faydalı topikin için çok teşekkürlera.s.
canım benim saç rengim koyu kestane ve bol beyazlı...saçlarımı evde ne zaman boyasam daima loreal kullanırım...baya bi süre 6.35 çikolata kahve kullandım fakat kızıl yansımalar yapıyo aktıkça, sevmiyorum...geçenlerde casting creme koyu kestaneye boyadım, başta süperdi ama akınca hem beyazlar barizleşti hem de yine kızıl kızıl parlamaya başladı

benim sorum, tenim açık buğday; yavaştan küllü kumrallara geçiş yapmak istiyorum, loreal excellence 7.1 sanırım, onunla boyasam sonuç alır mıyım, zamanla renk oturur mu; yoksa ilk etapta kuaförde rengini kırdırmamı mı önerirsin

şimdiden teşekkürler cevabın içinolumunekankayizsmile

Canım merhaba rıca ederım oncelıkle...
saçların beyazsa kullu kumral dogru seçim..cıkolata ve kestane oldugu ıcın mecbur kırılacak hayatım en baslarda zorlanılır ama sanırım sonra tutturursun..hep onla boyarsın bırkere akıtsınlarda o rengı kuaforde dıkkat et ıyı bır yer seç sacın dayanıklıdır umarım..kızıldan kulluye gececegın ıcın baya bı ıyı olması lazım kuaforunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…