- Konu Sahibi SacDuzlestirici
Mirianacım ilgin için saol sabundan sonra yazar fotomuda eklerim , çok teşekkürler...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçım acık kumral boyalı ben bakır ızıl boyasam ne renk cıkar turuncu bır kafa asla ıstemıom:hulya:
ben en usttekı naz elmasın rengını ıstıyoruum:kedi:
bakır kızılmı bu:kedi:
tesekkurleropuyorumnanaktan
miriana bu renk ne oluyor.kestane renginden bu renge dönmek için evde yapabileceğim bir uygulama söylermisin teşekkürler.
burda koymuştum canım ama yandıysa castıng bal köpüğü tutmayabılır yınede dene onu.. tutmazsa baska bişi onercem
sarıdan cok bal renkler yakışır cnmçok teşekkür ederim cevabın için peki bana sarı yakışırmı profildeki benm :)
çok tesekur ederım,ben dun tarcın bakır boyadım renk guzel ama ben cok beyaz degılım bıraz bugday gıbıyım yakışmadı sankı:gitme:
çıkolata karemelı begendım onunla kapatrım belkıkaydirigubbakcemile
selam mirina bal köpüğüne boyadım önce harikaydı fajkat bugün 8 gün oldu boyaylı aktı rengi tuhaf bi renk oldu 1 kutu bal köpüğüm daha var amacım sarı tonlarında bal köpüğü
ışıltı katmak için içine biraz altın sarı eklesem mahvolur mu saçım yardım et lütfen((
loreal 6.3 ultra açıcı dore kahve canım.kestaneyı 3 ton açar. yıpratmazsa bırkac hafta sonra gene yap açılsın sonra ıstedgn renge gecersn
saçın cokda uzak deıl ıstedgn renge ben kuaforde bır ton açılıp bakır karamel gecılmesını onerırım ama ılla evde denıcem yapcam dersen loreal exelance 8.42 ye bak scın boyayı cabuk alıyorsa o renge yakın tutabılır..on yuzdekı saç olmıcak cunku senın sacın cıkolata karamel zaten .saçım şu renk gibi, http://img24.imageshack.us/img24/2299/mmmmmmls.jpg
şu renk yapmak için neyle boyamam laızm???http://www.resimyagmuru.com/data/media/120/2io2nw6zj4_2.jpg
loreal recıtal 5.43 var.. sankı açık karamele bu rengı gecmısler gbı duruyor sac rengıne baglı cnmMiriana bu renge bayıldımmmm :uhm:
sevgili miriana,
1 sene önce röfle yaptırdım,4 ay önce onun üstüne kumral boyadım kapansın d
iye,şimdi dipler 4-5 cm uzun,saçrengim koyu kestane,saçım belimde, gür ve kalın telli,buğday tenliyim
istediğim saçımı tek renk yapmak,istediğim renk sıcak kahve tonları,bakırlık olmasın,koyu bi renk olmasın,parlak dursun,beni genç göstersin
ne renk önerirsin ve evde yapabilir miyim
aklımdaki renkler lorealin altınlı kahve tonları,fındık kabuğu,açık çikolata kahve(varsa böyle bi renk)
şimdiden teşekkürler
loreal 6.41 guzel olabılır sana uclar golgelı gbı durur hoş olur...bırde 5.25 e bakabılırsın..
yeterlı olur canım fön oncesı yada sonrası saç serumları var ondanda kullanabılırsın..elıdorunkını al mesela ucuzdur hem..yaptıgın bakımlar yeterlı cokda yorma saçını yaglananbır saçmış zaten