• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

Miriana saçımın eski ve yeni renginin ama bi o kadar iğrenç fotolarını ekledim, önerilerini bekliyorumm.flaştanmıdır nedir fotoda pek belli olmadı ama iğrenç yanii . Bakır kumral nerde benim saç nerde görüyosun di mi..

Eklentiler

• $eski hali.jpg
    $eski hali.jpg
    11,2 KB · Görüntüleme: 82
  • $Yeni hali 1.jpg
    $Yeni hali 1.jpg
    10,2 KB · Görüntüleme: 62
  • $Yeni Hali 2.jpg
    $Yeni Hali 2.jpg
    11,3 KB · Görüntüleme: 59
  • $Yeni Hali 3.jpg
    $Yeni Hali 3.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 75
Miriana :)) şimdi yaprak dökümünü izliyorum bi yandanda, leylanın saç rengi çok hoşuma gitti sanırım karamel, ona yakın bi şeyler istiyorum iştee benn.cevabını bekıliyorum...

mirina ben dayanamadım sonucunun kötü olucanı bile bile yarımtüp bakır aleviyle yarım tüpyoğun bakırı karıştırmdım saçım tarcın bakır tonların daydı diplerim güzel oldu bakır kızıl ama uçlarım resmen pembe saçımın bazı yerlerine boya hiç girmemiş saçım üç renkten ibaret oldu ilk defa böyle bişi başıma gelio kendim ettim kendim buldumboshayallersmile ben tek renge dönmek için ne renge boyamayalıyımbilmiyorumkismile
tekrar tarçın bakıra boyarsam pembelikler gidermi acaba
şimdiden teşekkür ederim canım

merhaba cnm öncelikle böyle bi başlık açtığın için teşekkürler a.s
bnm sorum şu:saçlarımı en son altın sarısına boyadım fakat saçlarımın beyaz kısımlar(ki nerdeyse yarısı beyaz)daha 3 hafta olmadan aktı arka kısımları da turuncumsu bi sarı
özetle:hem bu turunculuktan kurtulmak istiyorum hemde boyanın çabuk akmamasını ama çok koyultmakta istemiyorum açana kadar neler çektimkafamçokkarıştı
sence hangi renge boyamalıyım...
şimdiden teşekkürler.....

saçlarım göğüs hizamda ince telli uçları dalgalı 2.günde yağlanmaya başlayan saçlarım var..çok dökülüo..şuan saçlarım kına hiç boyatmadım saçımı ama artık boyatmak istiyorum açık renklere..kendi öz saç rengim açık kestane..saçımın kınası şuan uçlarda..karamele yada açık kumrala boyamayı düşünüyorum evde kendim hani meyranın "beni sensiz düşünme" adlı klibindeki saç rengi gibi istiyorum hangi marka ve hangi numara almalıyım o saç rngi için..??

Miriana saçımın eski ve yeni renginin ama bi o kadar iğrenç fotolarını ekledim, önerilerini bekliyorumm.flaştanmıdır nedir fotoda pek belli olmadı ama iğrenç yanii . Bakır kumral nerde benim saç nerde görüyosun di mi..

saçın kahve kızıl gbı gorunuyor tarçın yada karamel ıstıyorsun ama gulum bu saç yenı boyanmıs gbı beyaz sabun uygulamasına gec 2-3 hafta banyoda beyaz sabunla yıka uclarınıda nemlendır..sonra mecbur kuafor sılme işlemı yapacak boyayı akıtacak sonra tarçına geçer..

mirina ben dayanamadım sonucunun kötü olucanı bile bile yarımtüp bakır aleviyle yarım tüpyoğun bakırı karıştırmdım saçım tarcın bakır tonların daydı diplerim güzel oldu bakır kızıl ama uçlarım resmen pembe saçımın bazı yerlerine boya hiç girmemiş saçım üç renkten ibaret oldu ilk defa böyle bişi başıma gelio kendim ettim kendim buldumboshayallersmile ben tek renge dönmek için ne renge boyamayalıyımbilmiyorumkismile
tekrar tarçın bakıra boyarsam pembelikler gidermi acaba
şimdiden teşekkür ederim canım

uçlarını sadece bakıra boyamayı dene..yada loreeal 5.64 var eger oda sacına gore sence açıksa ıcıne bıraz kumral karıştır..

merhaba saçlarım uzun kalın telli gür ve siyah . ben yumuşak sarıya boyatmak istiyorum saçlarımı yakışırmı

zor bır seçim saçın kuru degılse dayanıklıysa yavas yavas geçiş yapabılırsın..kuaforde olacak mecbur kırılacak açılacak orıel ıle..

merhaba cnm öncelikle böyle bi başlık açtığın için teşekkürler a.s
bnm sorum şu:saçlarımı en son altın sarısına boyadım fakat saçlarımın beyaz kısımlar(ki nerdeyse yarısı beyaz)daha 3 hafta olmadan aktı arka kısımları da turuncumsu bi sarı
özetle:hem bu turunculuktan kurtulmak istiyorum hemde boyanın çabuk akmamasını ama çok koyultmakta istemiyorum açana kadar neler çektimkafamçokkarıştı
sence hangi renge boyamalıyım...
şimdiden teşekkürler.....
sen altın sarısı yıne ıstıyorsan loreal 02 no var altın sarısı onla boyayabılırsın..turunculuk için içine bıraz sarı küllü karıştırabılırsın oda yıne lorealde var.9.1 numarası..ıkısınınde yarısını kullan dene bence..1 ay sonra yıne yaparsın gerı kalanını
saçlarım göğüs hizamda ince telli uçları dalgalı 2.günde yağlanmaya başlayan saçlarım var..çok dökülüo..şuan saçlarım kına hiç boyatmadım saçımı ama artık boyatmak istiyorum açık renklere..kendi öz saç rengim açık kestane..saçımın kınası şuan uçlarda..karamele yada açık kumrala boyamayı düşünüyorum evde kendim hani meyranın "beni sensiz düşünme" adlı klibindeki saç rengi gibi istiyorum hangi marka ve hangi numara almalıyım o saç rngi için..??

canım saçın için kremlı şampuanlar kullanma lımon özlu şampuanlar kullan yada beyaz sabunla yıka gec yaglanır bır dıgerı ,banyoda elma sırkesı ıle lımon ıle durula saçını son cıkarken..dokulmesı yagından bence doktora da gıdebılırsın..ayrıca defne sabunu var aktarlarda dokulmeye kepege cok ıyı gelır..

canım açık kestane oyle kolay kolay karamele gecmez açmaya kalksan evde saçın gucsuzmus zaten zıyan edersın sen duzgun bı kuafore gıt loreal kullanan..açıp ıstedıgın tona boyasınlar açmadan o renk olmaz

teşekkür ederim yorumun için:) birde saçımı ben dediğim gibi ilk kez boyatcam normalde hep kına yaktırırdım badem yağları vs katıp içine..Saçımı boyandıktan sonra nasıl korumalıyım yıpranmaması için.birde ben saçımı düzleştiren hemde maşa yapan biriyim..bunun için dove trapiy ısıya karşı koruyucu şampuan ve onun besleyici saç kremini kullanıyorum..haftada birde sinameki badem yağ bemks-bepanten-evigen ve çeşitli yağlarla maskemi yapıyorum bunlar yeterli olurmu boyalı saçın yıpranmaması için??

yeterlı olur canım fön oncesı yada sonrası saç serumları var ondanda kullanabılırsın..elıdorunkını al mesela ucuzdur hem..yaptıgın bakımlar yeterlı cokda yorma saçını yaglananbır saçmış zaten

Miriana evet yeni boyadım 5 gün falan oluyo boyamaz olaydım...Sabun uygalamasıını yaparımda krem uygulamasında tavsiyen var mıı?Kuaförsüz olmaz mı bu dediklerin :( ya da kumral boyasam tutar mı uçlarına kahve falan balyaj ne dersinn? Kumral, bal köpüğü ya da kahve köpüğü falan yani kumrala dönebilirmiyim evde ???

canımnormal sac kremı ıle uclarını nemlendır banyo sonrasıda işte 7-24 yada serum sur panthene ve elıdorun...canım okdr koyu saç kızıllıkda var ımkanı yok evde mahvedersın sen bı beyaz sabuna gecte bırkac hafta yap bana burdan yaz şukadar açıldı dıe resm koy ozaman soylerım

benim bi sorum olacak şuan saçımda röfle var ve dip boyam geldi 4 cm çıktı saçım. evde diplerini sarı yapmak istiyorum hangi renkleri karıştırmam gerekiyor? önce açıcı mı yapmalıyım.

slmm benım 1 hafta sonra mezuniyetim var cnm saçlarımda altın sarısı kahve karısımı bir renk siyaha boyalıydı saçım palette yogun acıcı ile açtım 2 kezde küllü altın sarısına boyadım 1. resımdekı benım sacım biraz koyu cıkmıs ama neyse istediğim sac rengi 2. resimdekı bayıldım o renge tutması için saçımı tekrar yogun acıcıyla acmalımıyım ? yardımcı olursan cok sevinirim :)

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

guzel bır renk ama turkıyede yok sanıyorum..mecbur açılcak tabı lorealın açıcıları var sonra ustune kullu sarı sanırımolur..kullu cunku bu renk..6.1 var ama o doğal renklerde işe yarıyor ıstersen yıne paletle açıp kullu renkgec

Son düzenleme:
yukarda edıtledımde canım 6.1 var ama sanırım dogal saçları daha guzel açıyor emın olamadım sımdı..01 loreal exelance ıle de açabılırsın yada dedgm gbı palet hızlı açar

Back