- Konu Sahibi SacDuzlestirici
ben buğday tenliyim sacımı boyamsak istiyorum bana ne renk gider suanki sacım da akmıs siyah boya var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım gerı verebılırsen elındekılerı ver cunku gene akar loreal 6.41 e baksana bı o cok guzel olur sana bence..canım saçlarım bal köpüğü gibi ama açılıyo rengi buğdsy tenliyim bal rengi gözlerim var ama açık renk yakışmadı bana ve paletin kumralına boyadım renk yine 10 günde açıldı.
ben buğday tenliyim sacımı boyamsak istiyorum bana ne renk gider suanki sacım da akmıs siyah boya var
merhaba benım caclarımda koyu kumral bende sarı ıstıyorum derya baykalınkıne yakın bır sey ıstıyorum onunkı rofle ve bır seferde olmuyacagınıda bılıyorum ama en yakın renklerı onerırsenız sevınırım altın sarısı ve platın karısımı uygunmu sızce evde kendım boyacagım hem marka hemde renk onerınızı beklıyorum ne yesıle baksın sarısı nede turuncuya sevgılerımle onerılerınızı beklıyorum..............
loreal reference serisinden 6.23 koyu kumral irize dore nasıl bir renk
eskı saçların şahaneymiş canım...sacların dayanıklı gorunuyor kuafore gıtmen şart uçlarındakı kızıllıgı akıtacaklar..dıplerıde dengelıycekler ustune açık karamel gececekler başka turlu olmaz...saç uclarınıda aldırmayı unutma ve saç serumu kullan besleyıcı
eger kumral yada açık tonları düşünmuyorsan sıyah yada kızıla yonel..ama unutma 2 zor renktır sılınme işlemıyle anca donersın acık tonlara gecıcegınde..kızılda loreal exelancede 6.35 var en sevdıgım benım cok kullandım o rengı ışıl ışıl hıc akmazdı..sen dıpten basla uclara en son sur olurmu canım
kumral ve o tonları artık hiç düşünmüyorum kızıl ve yaparsamda tekrar mavi siyah olur bu renge direk bu ton bi kızıl tutarmı ki??
6.66 ozur dılerım...tutar
Miriana sence ben bu renkleri kaç ayda ve hangi numaralarla elde edebilirim?Çok sabırsız bir yapım var.Kuaföre mi gitsem acaba.Renk tonları birbirinden farklı ama böyle sıcak ve açık tonlar istiyorum.
Miriana sence ben bu renkleri kaç ayda ve hangi numaralarla elde edebilirim?Çok sabırsız bir yapım var.Kuaföre mi gitsem acaba.Renk tonları birbirinden farklı ama böyle sıcak ve açık tonlar istiyorum.
lorealde 7.1 var kumral küllü dorelıgı alması açısından..cokda bekletme yesıl olmasın ------- cok tesekkur ederim canim cevapladigin icin..yillar once sacimi 3 yikamalik gecici boya ile boyamistim ve saclarim yesil olmustu..simdi hatirlamiyorum hangi renge boyamak istedigimi ama demekki kullu boyaymis yani degilmi..saclarim sari oldugundan dolayi yesil olmus yani sanirim...yesil yesil dolanmistim ortalikta :)))))) simdi sacimin ust kisimlarina bir kac rofle serpistirdim onlarda yesil olurmu acep kullu kumrala boyasam?
böyle bi yardıma gerçekten ihtiyacım vardı, çok sevinerek yazıyorum şu an inş.ilaç olursun...
saçlarım şu an kısa sayılır , bachkam mdeli diye geçiyor o şekilde, kızıl boya vardı 1 sene bekledim akması ve uzaması için çok zor kurtuldum anlayacağın bu arada saçlarımın ne kadar az uzadığını farkettim ve bir doktoro gittim demir eksikliği yüzünden saçlarım malasef uzamıyormuş ve bakımsızmışş.Neyse asıl konuya geleyim saçlarım mat siyah renkte ince telli ve seyrek çok dökülüyo maalesef.karamel boyamak istedim ama bulamadım neyse ona yakın diyerek bakır kumral aldım ve boyadım kutudaki renk okadar güzeldi ki aldandım karamel hayellerim suya düştü yani. sadece bi parlaklık oldu ve şimdi üzerinden 2 gün geçti açılmalar başladı ve iğrençleştii anlayacağınız. 1 sene bekleyip böyle bi sonuç olunca çok üzüldüdem. Neyse diyorumm vee :)) karamele saçımı evde nasıl döndürürüm o olmazsa artık tarçın rengii de hoşuma gidiyor ama yardımcı olursan çok sevinicem.
yardımlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum...