- Konu Sahibi SacDuzlestirici
-
Ben saç rengimi yollamıştım yine ekledim ,bu renk tutarmı acaba evde boyayarak ve tonu nedir
Miriana saçımın eski ve yeni renginin ama bi o kadar iğrenç fotolarını ekledim, önerilerini bekliyorumm.flaştanmıdır nedir fotoda pek belli olmadı ama iğrenç yanii . Bakır kumral nerde benim saç nerde görüyosun di mi..
mirina ben dayanamadım sonucunun kötü olucanı bile bile yarımtüp bakır aleviyle yarım tüpyoğun bakırı karıştırmdım saçım tarcın bakır tonların daydı diplerim güzel oldu bakır kızıl ama uçlarım resmen pembe saçımın bazı yerlerine boya hiç girmemiş saçım üç renkten ibaret oldu ilk defa böyle bişi başıma gelio kendim ettim kendim buldumboshayallersmile ben tek renge dönmek için ne renge boyamayalıyımbilmiyorumkismile
tekrar tarçın bakıra boyarsam pembelikler gidermi acaba
şimdiden teşekkür ederim canım
merhaba saçlarım uzun kalın telli gür ve siyah . ben yumuşak sarıya boyatmak istiyorum saçlarımı yakışırmı
sen altın sarısı yıne ıstıyorsan loreal 02 no var altın sarısı onla boyayabılırsın..turunculuk için içine bıraz sarı küllü karıştırabılırsın oda yıne lorealde var.9.1 numarası..ıkısınınde yarısını kullan dene bence..1 ay sonra yıne yaparsın gerı kalanınımerhaba cnm öncelikle böyle bi başlık açtığın için teşekkürler a.s
bnm sorum şu:saçlarımı en son altın sarısına boyadım fakat saçlarımın beyaz kısımlar(ki nerdeyse yarısı beyaz)daha 3 hafta olmadan aktı arka kısımları da turuncumsu bi sarı
özetle:hem bu turunculuktan kurtulmak istiyorum hemde boyanın çabuk akmamasını ama çok koyultmakta istemiyorum açana kadar neler çektimkafamçokkarıştı
sence hangi renge boyamalıyım...
şimdiden teşekkürler.....
saçlarım göğüs hizamda ince telli uçları dalgalı 2.günde yağlanmaya başlayan saçlarım var..çok dökülüo..şuan saçlarım kına hiç boyatmadım saçımı ama artık boyatmak istiyorum açık renklere..kendi öz saç rengim açık kestane..saçımın kınası şuan uçlarda..karamele yada açık kumrala boyamayı düşünüyorum evde kendim hani meyranın "beni sensiz düşünme" adlı klibindeki saç rengi gibi istiyorum hangi marka ve hangi numara almalıyım o saç rngi için..??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?