- Konu Sahibi SacDuzlestirici
-
gerek yok onlara bunu gec sacına cokda bekletme
canım ben bakır alevi aldım ama birde neva color yoğun bakırı war saçımda küçük bir bölgede denedim bakır alevi ve yoğun bakır karıştırdım kırmızı hatta pembemsi bir kırmızı oldu
bir tutamdada 0.44 sadece sürdüm ondada kırmızı ama daha bakıra dönük oldu
dediğin renkle bakır alevinin nosu aynı ondada sonuç kırmızı olabilir
:çok üzgünüm:
canım ince telli saça yumuşak saç köpüğü önerebilirim saçın nemlıyken avcuna aldıgın köpüğü saçını aşagıdan yukarı dogru avuçlayark sıkıp bırakacaksın yavaşça..fön makınelerın buyuk agızları olur vıgo denılen saçını ona tuttugunda saçın kabarcaktır..bırde saçın tepe kısmına ince dişli tarakla krepe atarsan saçın kabarık ve şık gorunur..vigolu makınan yoksa kesınlıkle almalısın..arada bıgudilere sarıp onları dax ıle ince ince ayırıp kabartabılırsın yıne..
]
farklı saç ve kat kesımlerı koydum senın ıcın umarım bırını begenır kuaforuna yaptırırsın..
miriana merhaba öcelikle bu topik çok iyi olmuş kaç saatir okuyorum:))
benim saçlarım platin sarısı özellikle uçları dibi daha yeni uzuyor 1.5 ay falan oldu yaptıralı
ama saçlarım orialden sonra resmne yandı mahvoldu saçlarım yumuşacık saçlarım mahvoldu resmen ...
ben bu paltinden kurtulmak istiyorum koyu karamel tonları istiyorum bunun için kendim ilk olarak hangi renge boyayayım lorealden bahsetmişsin topicte ben bal köpüğü mü alayım yoksa karamel mi acil cevap yazar mısınnn
canım birde bu açıcıyı boyaya karıştırıp mı saçıma süreyim yoksa açıcının içine boya karıştırmayayım mı:uhm:açıcının içine birazda zeytin yağı katayım mı saçlarım fazla sertleşmesin diye:uhm:teşekkürler canım açıcı uygulrım tekrar. resimdeki saç rengi gibi olsun istiyorum.bayanssulusmile. ben beyaz tenliyim saç rengi bana olur mu.anneme göstermiştim bu tonlarda saç rengi sana olmaz dedi solgun gösterir dedi
teşekkürler canım açıcı uygulrım tekrar.1 nolu resimdeki saç rengi gibi olsun istiyorum.bayanssulusmile. ben beyaz tenliyim 1 nolu saç rengi bana olur mu.anneme göstermiştim bu tonlarda saç rengi sana olmaz dedi solgun gösterir dedi
selam miriana tamda bugün saçla ilgili konuşurken bu topiği gördüm çokta iyi oldu.
benim saçlarım orta incelikte ne çok kuru ne çok yağlı uçlarında kırıklar var kestirme zamanım geldi.kendi rengim kahve gibi.1 ay önce sıcak çikolataya boyadım daha parlak olsun die artı bi tutamda beyaz saçım var oyüzden sürekli boyamak zorunda kalıyrm.
bugün loreal castin gloss un çikolata karamelini gördüm parfümeride ordaki bayan tam rengi tutturamazsın uçları koyu olur dipleri daha açık renk olur dedi. evde kendim tam rengi nasıl tutturabilirim.saçımın rengini açmam mı gerekir. daha önce kuaföre karamel yaptırmıştım açıcıyla çok yıprattı saçımı bidaha güvenipte yapmaam sanırım açıcıyla kararsız kaldım. karamel istiyorum ama bu evde nasıl olucak.tecrübelerine dayanarak beni bilgilendirirsen sevinirm.şimdiden teşekkürler...
bu oriel le açılıp karamel yapıldığı zaman ( ki bence bu karamel değil )
[
Uploaded with ImageShack.us
buda şuanki sıcak çikolata boyalı saçım
istediğim renkte bu
ayrıca bu renkte harikaymış bunun rengini de öğrenebilirmiyim lorealde kodu kaçtır acaba bunun ?
güzel bir karamel bulmak zormuş.
bende bunu merak ediyorum miriana.
(uçlarındaki renk değilde boyundaki renk)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?