Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

mirianacım 8 lorealin acık kumralı 10da açık sarısından bahsediyorum.dipler yani tepeden 5parmak karamel kumral gibi bi renk 5parmaktan sonrası koyu sarı ben ustlerde koyu sarı olsun istiyorum ne yapmalıı?

saçım siyahtı sonra sarıya boyatınca mahvoldu sert keçe gibi duruyor ve kestirmek zorunda kaldım kestirmeme rağmen berbat durumda boyadan çok yıprandı önerilerini bekiyorum

şampuana baktım canım turunculugu yokettıgı soylenıyor ama etkı etmeyedebılır saçtan saça fark gosterır oyle ucuz bı urunde deıl paran yoksa hıc alma..yanı sen küllü renk ıstıyorsun ama dengelemek onu muhım prof bı yerden yardım alsan daha ıyı ..şuan saçın küllü açık kumral dımı içine bıraz dore boya karıştırmazsan olmaz canım..sen saçının rengını bana çek vede ıstedıgın rengıde koy ancak oyle bırseyler onerebılırım şampuanla renk kazanılmaz

saçım siyahtı sonra sarıya boyatınca mahvoldu sert keçe gibi duruyor ve kestirmek zorunda kaldım kestirmeme rağmen berbat durumda boyadan çok yıprandı önerilerini bekiyorum

mecıt efendının bakım yagını al aktardan o yeterlıdır

Miriana boyadım saçlarımı ama çikolata karamele değil markette kalmamıstı iki marketede baktım bulamadım bende sıcak çikolataya boyadım pek bi fark olmadı.şimdi yine boyamak istiyorum çikolata karamele boyıcam ne zaman boyayabilirm.beklemek gerekio mu bir hafta falan.

mirianacım 8 lorealin acık kumralı 10da açık sarısından bahsediyorum.dipler yani tepeden 5parmak karamel kumral gibi bi renk 5parmaktan sonrası koyu sarı ben ustlerde koyu sarı olsun istiyorum ne yapmalıı?

canım dıble tepeyı kendın eşitleyebılecekmısın? yıne batırma saçını bence uzman bı kuafore gıt ucları folyoyla sarsınlar ust kısmı 1 ton kırsınlar derım ben..şuan tepedekı rengını gormem lazım

canım madem yoktu almasaydın ya oldumu şimdı yanı sınır oldum :umursamaz: hiç çıkolata kahve gıbı acı bır rengın ustune cıkolata karamel tutarmı aferım sana neolurdu laf dınleseydın :umursamaz: tutmaz canım cıkolata kahvenın ustune hıcbıse tutmaz..beklıyceksın 1 ay yada kuafore gdeceksn

yaaa olmaz mıı şimdiii senağlamasenağlama ama ben öyle heveslendim açılır rengi die gittim aldım renk aynı çok hafif kızıllık verdi .Ama ben bir ay nasıl beklerimm :1no2:

e canım ben sana dedım cıkolata kızıl kahvedır işteee ondan açık tonlar hayatta tutmaz beyaz sabunla yıka sacını sık sık 2 haftaya ındırelım hadı

beyaz sabun mu :bbo: bu bildiğimiz sabunun beyazı mı onla yıkayınca noluo kii . 2 hafta diosan olur yani yaparım her dediğini :Saruboceq:

beyaz sabunu analarımız nıe kullanır lekeyı açar dımı canım dolayısı ıle saçtakı boyayı akıtacak..bı dene bakalım nekadar akıtacak sacını hay aklına senın ya klava:

beyaz sabunu analarımız nıe kullanır lekeyı açar dımı canım dolayısı ıle saçtakı boyayı akıtacak..bı dene bakalım nekadar akıtacak sacını hay aklına senın ya klava:

saçım keçe gibi olur onlada .neysee yapıcam artıkk ama ben suçsuzum hepsi marketin hatası :kedi:

canım yaa altın karamel bulamayınca kahve köpüğü aldım. 9.0 sarıyla karıştırdım ama hiçbir fark olmadı. resim çekmeye bile gerek yok bununla aynı. hatta azcık daha koyusu. bu arada altın karamel, kahve köpüğü ve fındık kabuğu renkleri arasında hiçbir fark yok. ya da benim saçımda fark etmiyor. anlamadım gitti. daha açık renk isterken, sarı ekledim daha da koyu oldu bilmiyorumkismile

cnm yine ben
bugün parfümeride çok çok açık doğal sarıyı bulamayınca palette blond'un açıcılarından aldım.doğru yapmış mıyım?çok yıpranır mı?diplerime bir şey olmaz gibime geliyor da.bal köpüğü renginde olanlar yıpranır mı acaba bilmiyorumkismile

canım blond cok cabuk açıyor yakabılırsın keske dedıgımı alsaydın sen bılırsın

selam kızlar bugüne kadar saçımın rengi üzerinde hiç bir değişiklik yapmadım ama değiştirmek istiyorum artık. ama beğendiğim modeller için hangi işlemler yapılmalı bilmiyorum. aşağıdaki resimlerde hangi işlemler yapılmış söyler misiniz? şimdiden teşekkürler :asigim:

img199.imageshack.us/img199/7936/barrefaeli6547x800.jpg

img101.imageshack.us/img101/4428/barrefaeli5.jpg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…