Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengi ismi hk. ( lütfen çok önemli)

myiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
335
19
118
37

Arkadaşlar bu rengn ismi nedir?25 yaşında biri için uygun mudur? röfledeki gibi tel tel saç hissi vermediği için saç boyası mıdır yoksa gölge tarzında mıdır?
kuaför veya bu konuda bilgili kimseler bana bu saç renginin ne oldğunu söyleyebilirler mi?
Yıllardır kendi saçımlayım beyazlar çıktığı için boyatmayı düşünüyorum.
Lütfen yardımcı olunuz.

saç uçlarında balyaj var..tepe kısmı ise kumral tonlarında, yaşına uyar bence..

boyayla olmaz bu renk, açmak gerek saçı..en iyisi kuaförde yaptırman..bu işlerle uğraşmamışsan deneme evde..

boyayla olmaz bu renk, açmak gerek saçı..en iyisi kuaförde yaptırman..bu işlerle uğraşmamışsan deneme evde..

kesinlkle tek yapamam ama kuaförlere de güvenemiyorum ki, çingene gibi olmakta korkuyorum tenim beyaz değildir.Hafif koyu esmerler de nasıl durur sizce?

bence esmerlere gidecek bir ton..kuaförün tutturamayacağı bir ton değil bu..işini iyi bilen tecrübeli kuaförler yapar

çok açma gerektıren bı boya olduğunu düşünmuyorum.kuaförde yaptırman en doğrusu fakat tek boyayla bu rengı tutturabılırsın gıbıme gelıo fakat uçlar balyaj

bu krepe balyaj. zemin rengi yani alt renk dore kahve gibi. uçlarda ise bakırlık içermeyen, dore sarı ya da bal sarısı diyebileceğim bir renk balyaj olarak uygulanmış. saçın siyahsa önce tümünün dore kahve yapılması, sonra krepe atılıp açıcı ile balyaj yapılması lazım aynı resimdeki gibi olsun istiyorsan. kendi başına yapman çok uğraştırıcı olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…