Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Mezoterapisi

• Konu Sahibi izmirliii
  • Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
  • Konu Sahibi izmirliii
Bayanlarda erkek tipi dökülme olmadığı sürece sorun yok dimi papatya sizin erkek tipi dökülmemi

• Konu Sahibi izmirliii
Ben de ankara'da bir estetik merkezi ile görüştüm hem prp hem mezoterapi yaptırıcam, doktor aman aman bir şey bekleme ama şu an kullandığın peruğu çıkaracağını düşünüyorum dedi. Zaten çıkarmak istiyorum çünkü bunun yüzünden olan saç da gidecek diye korkuyorum.

Mezoterapi için seansı 150, prp 400 dedi 10 seans mezoterapi, 4 seans prp olacak diye konuştuk, sonunda pişman olmayım diye yaptırmak istiyorum ama çok tereddütüüm var. Kzılar yardıma ihtiyacım var sizce yaptırmalı mıyım?
Ben aslında saç ekimi diye gittim, ama ekim olmaz dedi doktor, mezoterapi ve prp yaptırmalısın dedi. Of günlerdir uyuyamıyorum bunun yüzünden.

• Konu Sahibi izmirliii

off 3000bin küsür para yapıo yaaa cok fazla deilmiii ((

• Konu Sahibi izmirliii
Mezoterapiye o kadar para verilmesine karşıyım minoxil %2 kullanın daha iyi forumdan bakın isterseniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi izmirliii
off 3000bin küsür para yapıo yaaa cok fazla deilmiii ((

Haklısın çok para ama ne yapacağımı şaşırdım canım artık, biliyorum iyi bir sonuç alacağımı ama yinede peruğun dışından kendi saçım az da olsa görünüyor, bari onlardan olmayım diye yaptırıyorum.
Yani bir de bir umut belki tekrar çıt çıta dönebilirim ne biliyim, umut işte of. çok kötüyüm.
5 snedir çıt çıt ve peruk kullanıyorum ama artık tak etti, öyle canım sıkkın ki anlatamam ya.
Artık kocamın ve annemin özellikle de annemin başının etini edim her gün mutsuz geziyorum.

• Konu Sahibi izmirliii
betulgirls benim saçlarım çok çok seyrek minoxil gürleştirir mi ki yine mezoterapi de bir umut var gibi heralde
biilemiyorum. valla öle bir durumdayım ki yaptırma deseniz yaptırmam. öyle durumdayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi izmirliii
merhaba bayanlaar benim de saç dökülme problemim var ama ben daha sadece 17 yaşındayım, geçen bir yıl boyunca saçlarıma sürekli maşa yaptığım düzleştirdiğim için inanılmaz derecede dökülmeler başladı zaten saçlarım seyrek ve ince telliydi, çok üzülüyorum yaşım daha çok küçük ve tepemde farkedilir şekilde saç kalmadı, esteworld bahçelievlere gittim mezoteraip ve prp yapılmalı dediler, acaba bu hastaneyle ilgili bilgisi olan var mı mutlaka yaptırıcam zaten ama boşa gitsin de istemiyorum çok üzgünüüm

• Konu Sahibi izmirliii
saç mezoterapisini ben çok yakından takip ediyorum.özellikle doktor meral biçer'in bu konuyla ilgili bütün konuşmalarını takip ediyorum.eğer yaptırıpta memnun kalan varsa buraya yazsın arkadaşlar.

merhaba kızlar ,bende saç dökülmesi ile ilgili sorun yaşadığımdan çok araştırmalar yapıp sonra dr.Kerem baykal'a tedavi olmuştum ve çok da memnun kaldım.10 seans mezoterapi sonrası saç dökülmem tamamen durdu dökülen saçlar daha sağlıklı olarak yeniden çıktı.

Tedavim öncesi yaptığım uzun ve yoğun araştırmalar sonrası meral biçer ile de tanışmıştım ama bir yanlışı düzeltme ihtiyacı duydum meral biçer doktor değil güzellik uzmanıdır.

• Konu Sahibi izmirliii
ben de yaptırmıştım
bu gibi uygulamalar devam ettiği sürece sonuç verir
mesela kirpik uzatma kaş gürleştirme serumları falan satılıyor
kullandığınız sürece sonuç alırsınız bırakınca eski haline döner
saç mezoterapisi acılı ve zor bir uygulama
ve pahalı
ve bırakınca da eski haline dönüyor
düzenli ve sık aralıklarla sürekli yaptırmak lazım

• Konu Sahibi izmirliii
ben bu mezoterapiyi gecende bi guzellik merkeinde gordum kampanya 3 seans 50 tl diyodu sizce guwenilr mi bursada heykelde ıhlamur cay bahcesinin yanında belki bilenler vardır adını unuttum ama ne diosunuz acil cewap werin yrn gitcem cunkuuuu

• Konu Sahibi izmirliii

Merhaba mezoterapi sonuçlarından memnun kaldınız mı acaba? Ben de yaptırmayı düşünüyorum da, fikrinizi almak istedim

• Konu Sahibi izmirliii
Merhaba mezoterapi sonuçlarından memnun kaldınız mı acaba? Ben de yaptırmayı düşünüyorum da, fikrinizi almak istedim
benyaklasık 8 seans mezoterapi 3 seans prp yaptırdım ..tedavi haziran ortası bitti...şimdi sonuç günde 175 tel parana yazık:)) ama belki sende durum farklı olabilir..bende durdu dediğim zaman günde 80-100 teldi..su sıralar arttı ..175( bu arada hergün sayıyorum rakamı sallamıyorum ortalaması :))

• Konu Sahibi izmirliii

Kızlar mezoterapi genel bir isim aslında. 50 tl ye 3 seans tamamen 50 tl ye 3 kilo altın demek gibi saçma birşey. deneyimli kişiye yaptırırsanız mutlaka faydasını görürsünüz. hele ki prp ile veya diğer uygulamalar ile kombine edilirse sonuç daha çok yüz güldürücü olur

• Konu Sahibi izmirliii
merhaba kızlar

saç derisine uygulanana iğneli işlemler korkunc acıtır

1 kez derma roller, bir kez de tedbiri mezoterapi yaptırdım ordan biliyorum

lütfen deneyimi olan arkadaşlar, saç derilerine uygulanan ilaç / vitamin/ mineral kombinasyonlarını da yazar mı?

tabi doktora sormak lazım

benim hatırladıgım tek madde caffein di..

• Konu Sahibi izmirliii

Merhaba,
Ben saçıma derma roller yaptım acımadı. Tabi bişey hissediyorum ama özle deli gibi dayanılmayacak bir durum değil. Ağda, epilasyon acısının 10'da biri belki. Tabi ben 0.5mm kullandım. Bu ebat yeterli de oldu. 1,5 ay kullandım. Bende erkek tipi dökülme vardı. Yanlardan saçlarım çıktı. Önden de yine aynı şekilde. Bir de daha hızlı uzadılar. Çok mutlu oldum. Takıntı olmuştu. Üst kısımda seyrelme vardı. Oralarda da kısa kısa saçlar gelmiş. Ama daha devam etmem lazım.
Açıkçası derma roller'dan çok memnunum ve hep kullanmayı düşünüyorum. Garip isimli bir marka kullanmıştım. 3 gün önce grupfoni'den 52TL'ye yeniden aldım. Elimdekinden pek memnun kalmadım. Onunla devam edeceğim.
Ben dermaroller sonrası argan yağı sürüyorum. Yurtdışından getirtmiştim. %100 saf. Yalnız saçımda acayip bir dökülme var onu kesemedim. Yağı kullanmayı bırakacağım. O döküyor olabilir diye düşünüyorum.

• Konu Sahibi izmirliii
benim de saçlarım dökülüyordu zaten seyrekti saçlarım düzleştirici kullandığım için iyice açılmıştı, sonra mezoterapiye başladım 4 seans prp 6 seans mezoterapiyi ve ek olarak 2 tane daha mezoterapiyi uygun gördü doktorum. ilk başlarda normalden fazla döküldü saçlarım dedim bu kesin işe yaramayacak boşa gitti paralar diye, ama 6.seanstan sonra gözle görülür biçimde canlanma oldu saçlarımda, yeni saç çıkarmaz bu arkadaşlar sadece saç derisinde kalan minik tüy dediğimiz saçları kalınlaştırır. bende de aynen böyle oldu tepemde seyrek olan yerler kalınlaştı, canlandı ve rengi koyulaştı çok hafif bu yüzden de çoğalmış gibi duruyor. seanslar bittiğinde öncesi ve sonrası fotograflarına baktık gerçekten değişim vardı yani çevremde de söylüyorlardı saçlarım çoğalmiş diye ama inanmıyordum ben.
şimdi 4 ayda bir prpye gel dedi doktor ona da başlayacağım bir ay sonra. ve hiç acıtmıyor korkmanıza gerek yok aynı masaj gibi içiniz rahat olsun

• Konu Sahibi izmirliii
Bendede ayni sikinti vardi son 8 ayda erkek tipi dokulme yasiyordum ve yanlarimda acilmalar ust bolgedede seyrelmeler baslamisti.iki ayri doktora gittim kullanmadigim ilac kalmadi.suan nisantasinda nezih karacaya gidiyorum.yaklasik iki bucuk ay oldu 10 seans mezoterapi 3 seans prp onerdi suan bir seans prp 5 seansda mezoterapi yapildi ve sonuctan cok memnunum incelen saclarimda kalinlasmalar ve dokulen yerlerde artislar basladi.uzun zamandir kendimi bole iyi hissetmiodum.doktoruma dualar ediyorum..bole giderse kendime guvenim birazdaha articak....

• Konu Sahibi izmirliii
canım öncelikle çok geçmiş olsun aynı sorunlar bendede var mezoterapinin faydasini gördünmü nerede yaptirdin ne kadar fiyata lütfen yardimci olurmusun

Kızlar saç mezoterapisi yaptıran var mı aramızda?biraz bilgi verirseniz sevinirim.

merhaba kızlar ben yaptırdım saclarım cok kısaydı kaynak yaptırdım sacıma cok yıprandı dökuldü nişantaşında estelit medikal dıye bı yere gıttım cok memnun kaldım ve guler yuzlu ınsanlar şimdi başka uygulamalar içinde gıdıyorum tavsıye ederımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…