Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akadaslar Icinizde sacderisinde yanma ve aci hisseden varmi? Yaklasik 3 senedir saclarimda yanma ve sürekli agri,asiri dökülme var.Gittiyim dr demir ve cinko eksikliyi dedi endrokoloji doktoruda hormonlarim icin diana 35 ve minoksidili tavsiye etti düzenli kullaniyoru fakat bir düzelme yok saclarim önden ve tepeden acildi lütfen benzer sorun yasiyanlar cevap bekliyorum.
Beni eklermisinarkadaşlar kısmetse pazartesi saç mezoterapisine başlayacağım..daha önce yaptırmıştım yaklaşık 7 sene evvel..müthş derecede arttı saçım..ben ki lise döneminde kel kalan bir bahtsızım..saçlarım normale dönmüştü ama ben yarıda bıraktı tedaviyi o nedenle eski halini aldı..tekrar başlamayı düşünüyorum..size burdan yazacağım inşallah..
canım ben askeri hastanede yaptırmıştım o nedenle beleşti.. iskenderunda yaptırmıştım..şu an yine aynı doktorumu buldum istanbulda..ona gideceğim tekrar..bakalım ne diyecek..15 günde bir çağırmıştı beni..her seansta saç derimden ilaç enjekte ediyordu..1 ayı bile bulmadı,resmen saç fışkırdı..onu görmek herşeye değer galiba..
inşallah burdan an be an yazarım size..bana da dua edin tekrar kavuşmak istiyorum..düşünün bir de öğretmenim çok utanıyorum.
Akadaslar Icinizde sacderisinde yanma ve aci hisseden varmi? Yaklasik 3 senedir saclarimda yanma ve sürekli agri,asiri dökülme var.Gittiyim dr demir ve cinko eksikliyi dedi endrokoloji doktoruda hormonlarim icin diana 35 ve minoksidili tavsiye etti düzenli kullaniyoru fakat bir düzelme yok saclarim önden ve tepeden acildi lütfen benzer sorun yasiyanlar cevap bekliyorum.
Arkadaşlar hiç yaptırmayın bugün son seansımı yaptırdım çektiğim acı ve harcadığım birsürü para dan başka bişey oolmadı kan tahlilerinizi yaptırın dermatolojik test yaptırın ama Mezoterapiyi hemen düşünmeyin derim ben ne yyaptıysam olmadı artık bununla yaşamayı öğrenicem
Benim de denemediğim şey kalmadı annemin de öyle ikimizin de saçında çok açılma var ve çok üzülüyoruzmezoterapi gerçekten dediğiniz gibi saç fışkırıyorsa gerçekten çok mutlu oluruzama biri de aşırı acıtıyor yazmış çok korktum ve acıya hiç dayanamayan bir insanımcanım ben askeri hastanede yaptırmıştım o nedenle beleşti.. iskenderunda yaptırmıştım..şu an yine aynı doktorumu buldum istanbulda..ona gideceğim tekrar..bakalım ne diyecek..15 günde bir çağırmıştı beni..her seansta saç derimden ilaç enjekte ediyordu..1 ayı bile bulmadı,resmen saç fışkırdı..onu görmek herşeye değer galiba..
inşallah burdan an be an yazarım size..bana da dua edin tekrar kavuşmak istiyorum..düşünün bir de öğretmenim çok utanıyorum.
Benim de denemediğim şey kalmadı annemin de öyle ikimizin de saçında çok açılma var ve çok üzülüyoruzmezoterapi gerçekten dediğiniz gibi saç fışkırıyorsa gerçekten çok mutlu oluruzama biri de aşırı acıtıyor yazmış çok korktum ve acıya hiç dayanamayan bir insanım