Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Mezoterapisi

• Konu Sahibi izmirliii
  • Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ben de tup mide ameliyati oldum zayıflamak icin .zatiflamak cok guzel ama cok fazla sacım dökülüyor ve ben neyapicagimi bilmiyorum😞

Akadaslar Icinizde sacderisinde yanma ve aci hisseden varmi? Yaklasik 3 senedir saclarimda yanma ve sürekli agri,asiri dökülme var.Gittiyim dr demir ve cinko eksikliyi dedi endrokoloji doktoruda hormonlarim icin diana 35 ve minoksidili tavsiye etti düzenli kullaniyoru fakat bir düzelme yok saclarim önden ve tepeden acildi lütfen benzer sorun yasiyanlar cevap bekliyorum.

Minoksid yan etki olarak yanma yapıyor.

canim minoksidille baslamadan öncede saclarimda aniden asiri dökülme ve yanmma vardi ou dönem gittiyim dr demir ve cinko eksikliyi dendi.kan tahlillerimi düzenli yaptiriyorum fakat ne sacimin dökülmesine nede sac derimdeki bu yanma ve agriya bir cözüm bulamadim. Arkadaslar lütfen benzer sorun yasiyanlar cevap bekliyorum

Beni eklermisin

arkadaşlar kuzenimde genetik saçdökülmesi var henüz tüm saçları dökülmüş değil 23 yaşında. saç mezoterapisi yaptırmayı düşünüyoruz lütfen yapanlar ya da yaptıran birini tanıyanlar tecrübelerini yazsınlar büyük sevaba girersiniz ((( lütfen yardımcı olun bu arada kuzenim erkek

PRP VE MEZOTERAPİ VAR OLAN SAÇI GÜÇLENDİRMEK VE YENİ ÇIKAN TÜĞCÜKLERE SAÇ FORMU KAZANDIRMAK İÇİN BİR UYGULAMA SAÇ DÖKÜLMESİNİ DE AZALTIYOR.BEN 4 HAFTADIR BU UYGULAMAYI YAPTIRIYORUM BİR HAFTA MEZOTERAPİ BİR HAFTA PRP OLARAK VE 3. HAFTADAN SONRA ETKİ GÖRMEYE BAŞLADIM TOPLAM 8 SEANS OLACAK BENİM TEDAVİM 10 SEANSA KADAR YAPILIYOR SAÇIN DURUMUNA GÖRE VE BEN ÇOK MEMNUNUM TAVSİYE EDERİM.ZATEN ETKİ GÖRMEME %0 MUTLAKA ETKİ GÖRÜYORSUNUZ BİRAZ ACILI BİR İŞLEM AMA SONUCU GÖRÜNCE O ACI UNUTULUYOR EMİN OLUN

Arkadaslar ankarada onerebileceginiz mezoterapi merkezi var mi guvenilir bi yer olsun istiyoruz fakat bu konuda bir bilgimiz yok erkek arkadasim icin dusunuyoruz yardimci olursaniz seviniriz:))

merhaba arkadaşlar istanbul avrupa yakasında bildiğiniz güvendiğiniz mezoterapi yapan bir yer var mı yardımcı olursanız çok sevinirim

arkadaşlar saç mezoterapisini kastediyorum bu arada şimdiden teşekkürler

bende yaptırmayı düşünüyorum saçlarım bir senede acayip döküldü saç ekim merkezlerine mi gidiyoruz yoksa dermatologmu yapıyor kızlar?

DoKtorunuzun ismi nedir acaba öğrenebilir miyim

egzama olabilir. bende bu yüzden zamanında çok saç kaybı yaşadım. minoksil'e devam etmeni öneririm. şampuanda inan çok önemli rol oynuyor. ben eczaneden biotin pembe olanını kullanıyorum.

Arkadaşlar merhaba..uzun zamandır kimse yazmamis ama ben saç Mezoterapisi yaptırmayı dusunuyorum izmirde onerebileceginiz bir yer var mı

Arkadaşlar hiç yaptırmayın bugün son seansımı yaptırdım çektiğim acı ve harcadığım birsürü para dan başka bişey oolmadı kan tahlilerinizi yaptırın dermatolojik test yaptırın ama Mezoterapiyi hemen düşünmeyin derim ben ne yyaptıysam olmadı artık bununla yaşamayı öğrenicem

çok üzüldüm cnm yaa ben memnunun saçlarım güçlendi dökülmeler kesildi ve düzenli ilerliyoruz bakalım düşünenlere doktorumu tavsiye ederim memnuniyetle

Benim de denemediğim şey kalmadı annemin de öyle ikimizin de saçında çok açılma var ve çok üzülüyoruzmezoterapi gerçekten dediğiniz gibi saç fışkırıyorsa gerçekten çok mutlu oluruzama biri de aşırı acıtıyor yazmış çok korktum ve acıya hiç dayanamayan bir insanım

Canım bence bu kişiden kişiye değişen bişey benm okadar acım olmadı mesela .

Ben de mezoterapiden sonuç alamayanlardanım maaelesef.
PRP+Mezoterapi yapıldı, toplam 4 seans, haftada bir..
Son seans biteli 1 ay oldu, yapıldıktan sonra birkaç gün iyi gidiyor ama hiç çıkan yeni saç olmadı ne yazık ki...
Eczaneden özel bir şampuan aldım, yıkadıktan sonra oldukça dolgun gösteriyor, onunla idare ediyorum artık..

Tüm testlerim yapıldı, eksik hiçbir değerim yok, düzenli A vitamini de alıyorum ama vazgeçtim artık saçıma işlem yaptırmaktan, kabullenmek lazım demek ki.

Kişiden kişiye de değişiyordur mutlaka, yaptıracak olanlara sağlıklar diliyorum.

Meraba
Ben de mezoterapiden ve prp den çok fayda görenlerdenim...sanırım sorunun çeşidine göre etki ediyor...Bende saçlarımı koparma huyu var, tek tek tutup tutup koparıyorum çocukluğumdan beri, o yüzden çok kötü durumdalar, dönem dönem açıklıklar oluşur,sonra yeniden uzarlar,ama bir süreden sonra tabi çıkmamaya yada çok yavaş çıkmaya başlıyorlar.Yıllardır bu sorunu yaşadığım için bisürü yöntem de denedim tabi..Bence en etkili olan saç mezoterapisi ve PRP oldu,çok işe yaradı. Ama belki genetik olarak dökülmelerde işe yaramıyordur...yada erkeklerde...yada doğuştan saçı çok az olanlarda zaten saç folikülü olmadığı için ona ilaç da versen fayda etmiyordur..yalnız çok pahalı bir işlem tabi...İstanbul da o kadar çok yeri aradım ki, hepsi de çok pahalı, görece ucuz olan bir yere yaptırdım en son,yine etkili ama çok çok da değil, ucuz olunca ilacı azaltıyorlar sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…