Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sibel neredesin ?
istanbul'da olsaydın keşke :) işe yarar inşallah tedavin.urfadayım canım
Sonuçlar güzel. Mezoterapiye devam..
ben saç mezoterapisini yaptırdım. bundan 4 ay kadar önce belimde dümdüz olan saçlarımı kuaför resmen budadı ( tepemde çok kısa katlar vermişti. altlar uzun incecik parmak kalınlığındaydı. günlerce ağladım bir an önce uzaması için çözüm yolları aradım. mezoterapinin bunlardan biri olduğunu okudum. sonra bir fırsat sitesinden satın aldım. mezoterapi saçı uzatıp parlaklık veriyor ve dökülen saçlarınızı çıkartıyor. çok uzun süre önce dökülen saçlarda etkisi olur mu bilmiyorum ama benim kafamda baya saç çıkardı. öndeki ölü saçlarım normal saç oldu :))) saçlarım normalin 3 katı hızla uzadı. üstüne 2 kere daha saç kestirdim katları azaltmak için. gerçekten çok memnun kaldım. herkeste aynı etki olur mu bilemem ama bende işe yaradı. op. dr. taha mehmetoğluna gittim. bahçelievlerde metroport busidenceda 5. katta. internetten daha ayrıntılı araştırabilirsiniz. bana dr. uyguladı siz de bu işlemi mutlaka bir dr.a uygulatın estetisyenlere değil.
merhaba....şuana kadar 7 seans yaptırdım. çok memnunum.
teşekkürler papatyam ..benim 5. seansım oldu açıkçası hani öyle cok bir etkisini görmedim tabii burada hekimin kullandığı ilaç içeriği çok önemli ..seninki farklı olabilir 8 ila 12 seans yapalım dedi doktor 8 seans yapıcam sonra biticek..ben 2,4 aydır yaptırıyorum ilk 3 seans 15 gun arayla senin nasıl aralıkla uygulanıyor..merhaba,
7 aydır mezoterapi yaptırıyorum, ilk başladığım zamanla şuanı kıyaslarsam saçlarım çok çok iyi durumda. resmen saçımın kalitesi arttı, çabukta uzuyor, parlaklık veriyor hem de yeni saçlarım çıktı. o dökülmüş açıklık yerler doldu, saçımın dipleri parlıyordu artık çok az görünüyor. zaten 1 seneden sonra tamamen etkisini görürsün demişti doktorum. henüz tedavim bitmedi daha iyi sonuçlar bekliyorum. mezoterapinin peşini bırakmayı düşünmüyorum, tedavim bitmiş olsa bile her sene bi ilkbaharda bir de sonbaharda yaptırıcam. nasılsa zararı yok hatta çok çok faydası var. canım benim dene derim, güzellik merkezlerine gitmeni tavsiye etmiyorum. hastaneler bu konuda daha güvenilir bence.