Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Mezoterapisi

• Konu Sahibi izmirliii
  • Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
arkdsm bende bi seans yaptırdım istte ama estetik merkezinde yaptırdım illa doktor mu yapmalı ki böyle işlemleri:SS güvenli deilmidirki

istanbul'da aile hastanesi doktor neslihan dolar'ı tavsiye edebilirim. ( girlinred ) tedavi iğne ile oluyor doğru biraz canın yanıyor ama sonucu iyi olacaksa bu acıya dayanılır diye düşünüyorum. ben bugün gidicem yine ve 4. seansım olacak.. vitamin hapıma devam ayrıca kullandığım minoxil forte 5 deri spreyim bitti. bugün ondan da alıcam.

doktor neler vaat etti patayam? nasıl bir tedavi uygulayacak? bilgi verirsen sevinirim. reklam olmasın dersen özelime yaz lütfen. teşekkürler.

ben saç mezoterapisini yaptırdım. bundan 4 ay kadar önce belimde dümdüz olan saçlarımı kuaför resmen budadı :KK43:( tepemde çok kısa katlar vermişti. altlar uzun incecik parmak kalınlığındaydı. günlerce ağladım bir an önce uzaması için çözüm yolları aradım. mezoterapinin bunlardan biri olduğunu okudum. sonra bir fırsat sitesinden satın aldım. mezoterapi saçı uzatıp parlaklık veriyor ve dökülen saçlarınızı çıkartıyor. çok uzun süre önce dökülen saçlarda etkisi olur mu bilmiyorum ama benim kafamda baya saç çıkardı. öndeki ölü saçlarım normal saç oldu :))) saçlarım normalin 3 katı hızla uzadı. üstüne 2 kere daha saç kestirdim katları azaltmak için. gerçekten çok memnun kaldım. herkeste aynı etki olur mu bilemem ama bende işe yaradı. op. dr. taha mehmetoğluna gittim. bahçelievlerde metroport busidenceda 5. katta. internetten daha ayrıntılı araştırabilirsiniz. bana dr. uyguladı siz de bu işlemi mutlaka bir dr.a uygulatın estetisyenlere değil.

Saçlarım inanılmaz gürleşti ve saç tellerim kalınlaştı.. Çok memnunum. 6. seans bitti. Daha 4 seans mezoterapi 3 seansta prp yapılacak. Şampuanın vitamin ilaçlarının ve minoxilinde etkisi çoktur. düzenli olarak kullanıyorum.

patayam kullandıgın sampuan vitamin vslerin markalarını yazarmsn ltfnnnn??

şampuanımın ismi "biotin" bayan için olanından.
3 ay boyunca sabah-akşam ismi medobiocomplex-k olan vitamini içtim.
ve her akşam masaj yaparak minoxil forte sürüyorum saç diplerime.

Patayam saçların saun nasıl cok merak ettim gelişmeyi acaba foto cekip koyabilirmisin arkdsm???*

Hic duymamistim ilginc, fiyati nedir bunun ?

Son düzenleme:
ben saç mezoterapisini yaptırdım. bundan 4 ay kadar önce belimde dümdüz olan saçlarımı kuaför resmen budadı :KK43:( tepemde çok kısa katlar vermişti. altlar uzun incecik parmak kalınlığındaydı. günlerce ağladım bir an önce uzaması için çözüm yolları aradım. mezoterapinin bunlardan biri olduğunu okudum. sonra bir fırsat sitesinden satın aldım. mezoterapi saçı uzatıp parlaklık veriyor ve dökülen saçlarınızı çıkartıyor. çok uzun süre önce dökülen saçlarda etkisi olur mu bilmiyorum ama benim kafamda baya saç çıkardı. öndeki ölü saçlarım normal saç oldu :))) saçlarım normalin 3 katı hızla uzadı. üstüne 2 kere daha saç kestirdim katları azaltmak için. gerçekten çok memnun kaldım. herkeste aynı etki olur mu bilemem ama bende işe yaradı. op. dr. taha mehmetoğluna gittim. bahçelievlerde metroport busidenceda 5. katta. internetten daha ayrıntılı araştırabilirsiniz. bana dr. uyguladı siz de bu işlemi mutlaka bir dr.a uygulatın estetisyenlere değil.

arkdsm kac kez yaptırdın mezo merak ettim?????

Merhaba

Ben de bir dönem yaptırdım. Ama çok etkisi olmadı gibi zaten çok dökülmüyordu. Ama bence gittiğin yerlerde alakası vardır.

Ben Maya estetik ( Nişantasışında Newyork estetik adı ile geçiyor) doktor Nihat Dik e yaptırdım. Hiç memnun kalmadım, çok hasta takibi yok daha çok ticari gibi geldi bana

İyi bir yer araştırarak yaptırabilirsin,

şuana kadar 7 seans yaptırdım. çok memnunum.
merhaba....
iyileşme oranı ne kadar saçlarını mezaterapi ve minoxil tedavisine(vitamin+şampuan)başlamadan önceyle kıyaslarsan yüzde kaç? toplamda tedaviye kaç aydır devam ediyorsun:)) ammada soru sordum ama ya hiç saçım kalmazsa korkusu çok fenaa anla halimi...
teşekkürler...

merhaba,
7 aydır mezoterapi yaptırıyorum, ilk başladığım zamanla şuanı kıyaslarsam saçlarım çok çok iyi durumda. resmen saçımın kalitesi arttı, çabukta uzuyor, parlaklık veriyor hem de yeni saçlarım çıktı. o dökülmüş açıklık yerler doldu, saçımın dipleri parlıyordu artık çok az görünüyor. zaten 1 seneden sonra tamamen etkisini görürsün demişti doktorum. henüz tedavim bitmedi daha iyi sonuçlar bekliyorum. mezoterapinin peşini bırakmayı düşünmüyorum, tedavim bitmiş olsa bile her sene bi ilkbaharda bir de sonbaharda yaptırıcam. nasılsa zararı yok hatta çok çok faydası var. canım benim dene derim, güzellik merkezlerine gitmeni tavsiye etmiyorum. hastaneler bu konuda daha güvenilir bence.

merhaba,
7 aydır mezoterapi yaptırıyorum, ilk başladığım zamanla şuanı kıyaslarsam saçlarım çok çok iyi durumda. resmen saçımın kalitesi arttı, çabukta uzuyor, parlaklık veriyor hem de yeni saçlarım çıktı. o dökülmüş açıklık yerler doldu, saçımın dipleri parlıyordu artık çok az görünüyor. zaten 1 seneden sonra tamamen etkisini görürsün demişti doktorum. henüz tedavim bitmedi daha iyi sonuçlar bekliyorum. mezoterapinin peşini bırakmayı düşünmüyorum, tedavim bitmiş olsa bile her sene bi ilkbaharda bir de sonbaharda yaptırıcam. nasılsa zararı yok hatta çok çok faydası var. canım benim dene derim, güzellik merkezlerine gitmeni tavsiye etmiyorum. hastaneler bu konuda daha güvenilir bence.
teşekkürler papatyam ..benim 5. seansım oldu açıkçası hani öyle cok bir etkisini görmedim tabii burada hekimin kullandığı ilaç içeriği çok önemli ..seninki farklı olabilir 8 ila 12 seans yapalım dedi doktor 8 seans yapıcam sonra biticek..ben 2,4 aydır yaptırıyorum ilk 3 seans 15 gun arayla senin nasıl aralıkla uygulanıyor..

X