Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Mezoterapisi

• Konu Sahibi izmirliii
  • Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
[QUOTE="ipexgximu, post: 32895892, member: 91 Merhaba,
Ben saçıma derma roller yaptım acımadı. Tabi bişey hissediyorum ama özle deli gibi dayanılmayacak bir durum değil. Ağda, epilasyon acısının 10'da biri belki. Tabi ben 0.5mm kullandım. Bu ebat yeterli de oldu. 1,5 ay kullandım. Bende erkek tipi dökülme vardı. Yanlardan saçlarım çıktı. Önden de yine aynı şekilde. Bir de daha hızlı uzadılar. Çok mutlu oldum. Takıntı olmuştu. Üst kısımda seyrelme vardı. Oralarda da kısa kısa saçlar gelmiş. Ama daha devam etmem lazım.
Açıkçası derma roller'dan çok memnunum ve hep kullanmayı düşünüyorum. Garip isimli bir marka kullanmıştım. 3 gün önce grupfoni'den 52TL'ye yeniden aldım. Elimdekinden pek memnun kalmadım. Onunla devam edeceğim.
Ben dermaroller sonrası argan yağı sürüyorum. Yurtdışından getirtmiştim. %100 saf. Yalnız saçımda acayip bir dökülme var onu kesemedim. Yağı kullanmayı bırakacağım. O döküyor olabilir diye düşünüyorum.[/QUOTE]
Dermaroller sonrası birşey sürüyor musunuz. Argan

[QUOTE="ipexgximu, post: 32895892, member: 91 Merhaba,
Ben saçıma derma roller yaptım acımadı. Tabi bişey hissediyorum ama özle deli gibi dayanılmayacak bir durum değil. Ağda, epilasyon acısının 10'da biri belki. Tabi ben 0.5mm kullandım. Bu ebat yeterli de oldu. 1,5 ay kullandım. Bende erkek tipi dökülme vardı. Yanlardan saçlarım çıktı. Önden de yine aynı şekilde. Bir de daha hızlı uzadılar. Çok mutlu oldum. Takıntı olmuştu. Üst kısımda seyrelme vardı. Oralarda da kısa kısa saçlar gelmiş. Ama daha devam etmem lazım.
Açıkçası derma roller'dan çok memnunum ve hep kullanmayı düşünüyorum. Garip isimli bir marka kullanmıştım. 3 gün önce grupfoni'den 52TL'ye yeniden aldım. Elimdekinden pek memnun kalmadım. Onunla devam edeceğim.
Ben dermaroller sonrası argan yağı sürüyorum. Yurtdışından getirtmiştim. %100 saf. Yalnız saçımda acayip bir dökülme var onu kesemedim. Yağı kullanmayı bırakacağım. O döküyor olabilir diye düşünüyorum.
Dermaroller sonrası birşey sürüyor musunuz. Argan[/QUOTE]
Dermarolleri güzellik merkezinde mi yaptırdınız yoksa evde kendiniz mi yaptınız? Nasıl bir uygulama?

Dermarolleri güzellik merkezinde mi yaptırdınız yoksa evde kendiniz mi yaptınız? Nasıl bir uygulama?[/QUOTE]
Merhaba ben 3 sene önce güzellik merkezinde 15 seans yaptırmmıştım. Şimdi evde dermaroller ile yapıyorum fakat ilk kez bu hafta uyguladım bu haliyle daha ucuza mal oldu fakat bazı şüphelerim var. Eğer sende bu şekilde yapmak istersen 3-4 hafta sonra bana mesaj at ben sana gelişmeleri söylerim. Ben yazmayı unutabiliyorum çünkü

Dermarolleri güzellik merkezinde mi yaptırdınız yoksa evde kendiniz mi yaptınız? Nasıl bir uygulama?[/QUOTE]

Merhaba ben 3 sene önce güzellik merkezinde 15 seans yaptırmmıştım. Şimdi evde dermaroller ile yapıyorum fakat ilk kez bu hafta uyguladım bu haliyle daha ucuza mal oldu fakat bazı şüphelerim var. Eğer sende bu şekilde yapmak istersen 3-4 hafta sonra bana mesaj at ben sana gelişmeleri söylerim. Ben yazmayı unutabiliyorum çünkü

Dermarolleri güzellik merkezinde mi yaptırdınız yoksa evde kendiniz mi yaptınız? Nasıl bir uygulama?

Merhaba ben 3 sene önce güzellik merkezinde 15 seans yaptırmmıştım. Şimdi evde dermaroller ile yapıyorum fakat ilk kez bu hafta uyguladım bu haliyle daha ucuza mal oldu fakat bazı şüphelerim var. Eğer sende bu şekilde yapmak istersen 3-4 hafta sonra bana mesaj at ben sana gelişmeleri söylerim. Ben yazmayı unutabiliyorum çünkü[/QUOTE]
Sevinirim gelişmelerden haberdar edersen. Mesaj atarım :KK66:

merhabalar..bu mezoterapiden çok fayda gören varmı ? tedavi bitince etkisi devam ediyormu ?

Merhaba kizlar..Soyle anlatiyim bacaklarima deyen bir saç uzunlugum vardi.çok kalınn çok bakimliydi..hic fön maşa biya kullanmadim.fakat bi gun Saç Nezlesi diye bi hastalik basladi sacimda saclarim okadar dökuldu ki bosluklar olustu..sac kiran basladi..saclarimi hemen kestirdim.fakat durmadi asiri bi dokulme asiri bi yaglanma ile dokulme daha da artti..korkunc bi hale geldi saclarim.bitkisel urun denedim olmadi..sampuan degistim bitkisel sampuan restorexler özel sampuanlar vitanium panplus ilaclari naptiysam duzelmedi.bebek saci gibi ipince cansiz kucucuk bi saac kaldi..daha sonra mezoterapiyi önerdi doktorum..bugun girdim..acisi iskence gibi diyenler var aksine dayanilmaz bi aci degil ve kisa suren bi islemdi..11 seans gircem..bugun bile sacimi ne kadar cektiysem hic dokulme olmadi.kesinlikle tavsiye ediyorum herkese..2000 tl ucret odedim..ilk seans da bile farkini gordum.tam seans bitince sonucunu yazicam insallah..herkese iyi geceler..

Benim 3. Seansım bitti ama çok fazla gözle görülür bir değişiklik yok daha erken mi acaba

Saçlarım inanılmaz gürleşti ve saç tellerim kalınlaştı.. Çok memnunum. 6. seans bitti. Daha 4 seans mezoterapi 3 seansta prp yapılacak. Şampuanın vitamin ilaçlarının ve minoxilinde etkisi çoktur. düzenli olarak kullanıyorum.
Merhaba bende mezoterapi ye neslihan hanımda basladim yeni sende 2013 de yaptırmışsın Nasıl oldu birde bu ilaçları o mu verdi snaa hap sprey vs ?

Saçlarım inanılmaz gürleşti ve saç tellerim kalınlaştı.. Çok memnunum. 6. seans bitti. Daha 4 seans mezoterapi 3 seansta prp yapılacak. Şampuanın vitamin ilaçlarının ve minoxilinde etkisi çoktur. düzenli olarak kullanıyorum.
Bu ilaçları neslihan hanım mı verdi cnm birde seans sureleri araligi nasildi ayda bir mi gittin Suan ne durumdasın ?

Ben pek bir fayda görmedim çok üzgünüm zaman için,acı için ,para için
Niye faydası olmadı bilmiyorum

Kizlar merhabalar Benim erkek tipi dokulmem var 1 yıldır özellikle 4 aydır çok dokulmem var. Erkek tipi dökülmesi olup saç mezoterapisi yaptırıp fayda goreniniz var mi cevap verirseniz çok sevinirim 20 yaşındayım vakit geç olmadan çözüm bulmak istiyorum

Bu arada benim saçlarım gürleşmiş ben çok farkedemedim ama acele etmemek lazım demek ki yani herkes farkedip aa elif saçların ne gür dediğine göre

Arkadaşalar eskişehir de saç mezoterapisi yaptıran var mı? Varsa nerde yaptırdınız saçlarım çok kötü durumda off ağlıcam çoookkkk dökülüyor acele cevap verirmisiniz:KK1:

Arkadaşalar eskişehir de saç mezoterapisi yaptıran var mı? Varsa nerde yaptırdınız saçlarım çok kötü durumda off ağlıcam çoookkkk dökülüyor acele cevap verirmisiniz:KK1::KK61:

Ben saç mezoterapisi yaptırdım kızlar. İstanbul Florya'da bir medikal estetik kliniğinde. Saçlarım ince telliydi ve dökülmeler sıklaşmıştı. Bu şikayetler üzerine görüştük ve seanslara başladık. Mesohome adında bir marka kullanıldı. 2 seansta saçlarımın güçlendiğini farkettim ancak tedavi daha uzun sürdü. 4 seans sonrasında saçlarımın dökülmesi durdu ve 6 seans devam ettirdik. 6. seans sonrasında artık saçlarım daha güçlü ve sıkı. Bu tarz sıkıntısı olanlara kesinlikle tavsiye ederim. Ancak yapılırken kullanılan ürünün markasına dikkat edin. Çin malı ürünlerle ucuza yaptıklarını öğrendim doktorumdan. Bunlar hem paranızın çöpe gitmesine hem da daha kötü sonuçlara yol açabiliyormuş

merhaba, saclarim eskiden beri strese bagli dokuluyordu, moniksidil cok kullandim ve vitaminlerle geri geldiama bunlari kullanmayi birakinca tekrar asiri sekilde dokulme oluyor, nereye nereden baslamaliyim, once derdim ne hangi doktora gitmeliyim. bu seilde tecrubesi olan varsa lutfen paylasabilir mi, cok paralar harciyoruz ama birakinca tekrar eskiye donuluyor.
Hem zaman hem para kaybetmekten yoruldum
tesekkurler

Merhaba Florya’da nerede ve kaç TL yaptırdınız

X