Arkadaşlar, ben 17 yaşında bu hastalığa yakalandım, lisedeydim. Kaş kirpik yolma hastalığı. Yani tıp dilinde TRİKOTİLAMONİ.Doktora da gttm ilaç verdi,kullandm fayda etmedi.Şimdi 26 yaşındayım bırakabileceğime inandım ve 9 yıl sonra 2011 haziranda bıraktım şu an yay gibi kaşlarım, ok gibi kirpiklerim var :))Yani bu hastalığın çaresi yk sanmayın gerçekten inanırsanız ve bırakırsanız kesinlikle bitio bu alışkanlık.Bu arada ben haziranda öğretmen olarak kadrolu atandım,bu yüzden kendimi daha çok şartlandırdım ve dedim ki oralarda böle gezemezsin sürekli takma kirpik takıp kaşını boyayamazsın,maskara gibi dolaşamazsın,olmaz dedim kendine gel dedim,kendimle konuştum hep,öle hırs yaptım ki haziranda atanma haberimi öğrendim ve o günden itibaren de bıraktım ,ellerimi hiç götürmedim ne kaşıma ne gözüme.Ayrıca çıkmaz birdaha kirpiklerim ve kaşlarım sanıyordum ama gayet de güzel çıktılar.Badem yağı sürdüm kirpiklerime, kaşlarıma da çam terebentin sürdüm,ama bunların etkisi çıktıktan snra başlıo,yani kaşlar ve kirpikler uzayınca çoğalsın die sürdüm..yani bunları sürdüğüm için çıkmadı kaşım ve kirpiğim,bunları öncesinde de sürüodum, yani yolduğum zamanlarda,ama sürüodum snra çıkanı koparıodum..Yani arkadaşlar kendinize bir hedef belirleyin,hayatınızın değişmesi için bişeyler bulun ve bundan sonraki hayatınızda kendinize bu şekilde zarar vermekten vazgeçin,yeniden rimel sürmenin verdiği zevki çıkarmak için,yay gibi kaşlarınıza aynada her gün hayran hayran bakmak için söz verin kendinize...Ben kurtuldum inşallah siz de kurtulursunuz.Her şey sizde bitiyor,imkansız diyen doktorlara da sakın inanmayın,Çok klasik olucak ama; Çaresizseniz çare SİZ siniz.