Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı durum kuzenimde vardı ne yazık ki :/ fakat yardım aldı şuan bir sorunu yok. çok kötü bir durum rahatsızlık veriyor,sürekli saç toplardık yerlerden onun içinde,ailesi içinde kötüydü ama şuan gayet iyi :)
medıcassol neden ???
sarımsak kokmuo mu
merhaba kizlar, cok sukur benim boyle bi problemim yok ama kardesim tipki sizler gibi bi keresinde kafasinin ortasi kel bile kalmisdi, yapma diyorum surekli uyariyorum arada bi kizib ellerine vuruyorumama nafile huylu huyundan vaz kecermi?
ona bunun bi hastalik oldugunu soyledim ama inanmiyor, cocukta diyil 21 yasinda universite okuyor son sinif, umarim yakinda iyilesir cok zor yaa insan kendisine nasil yapar bunu? ben kardesimden fazla tedirginim onun sagligi icin.
![]()
Bu konuda yazılan yazıların hepsinde kendimden bişeyler buldum gerçekten sevindirici bişey oldu bu benim için...
İğrenerek anlattığım hatta doktorumdan bile sakladığım şeyi sizler çok güzel dile getirmişsiniz belki de benim gibi hastalığının farkında olmayan birsürü insan varBenim yaşadığım benzer şeyler var ;
1- Saçları kopardıktan sonra köklerini dudaklarıma değdiriyorum. :26:
2- Kökleri kalın olanları ısırıyorum.
3- Acı hissetmiyorum.
4- Yaklaşık 1-2 saat boyunca süren kendimde olmadan yapıyorum :26:
Tam 4 - 5 kere saçalrım düzeldi ben yoldum düzeldi ben yoldum...
Bu 6. falan bu kez saçlarımın çıkmamasından endişeliyim haklılar çıkmasalar yeri yanii artık küsecekler bu son olsun noluuur offffffffff :26:![]()
Bende 21 Yaşındayım ve bugüne kadar bunun bir hastalık oldugunu bilmiyordum malesefAllah yardımcısı olsun ben saçlarıma çok öenm veririm yanı öyle tepe kısımlarıma falan dokunmuyorum hiç elim gitmiyor oralara ben direk alnıma çalışıyorum off trajikomik ya valla gülsemmi ağlasammı dün akşam hep sinirlerim bozuldu ağladım annemide üzüyorum böyle çok üzülüyo kadın yaa
alnımda kaç yıldır kahkülle geziyorum çünkü alnımı gören iğrenir benden ben kendimden nefret ediyorum odereceye geldim "ama sarımsaklı yağı yaptım kafamda şimdi orda saçalrım çıkıcak geriye doğru iterim alnım güzel olur kahküllerimide uzatırım arkaya toplayabilirm " dye düşünüyorum telkin veriyorum kendime annemde çok destek olmaya başladı kökü sende çıkar ellemessen eğer sür yağını sarımsağı diyo bırak kendi haline diyo gülüyo falan aslında acayip iğrenir sarımsaktan yağdan falan kadına hiç bişey demiyo artık :))) Çevrenizde bu durumda olanları lütfen tenkit etmeyin destek olun