ARKADAŞLAR;
Yardımınıza ihtiyacım var..Ben yıllardır yoluyorum zavallı kaşlarım ama artık çıkmaktan yoruldu galiba..iyice seyrekleşti..Bu sefer kirpiklerime başladım..Benim o kadar güzel kaş ve kirpiklerim vardıkı!!!! şuan o kadar korkuyorumki bir daha çıkmayacak diye çıkarmı sizce???
Doktora gittim..300mg.ilaç kullanıyorum..Ama ben inanın hiç bir faydasını görmedim..Telefonla konuştuğum zaman nasıl yoluyorum bir bilseniz bırakmamak üzere..Zevk alıyorum o kılları görünce;Ama sonrası sonrası,üzgünlüğüm kelimeler yetmiyor..
Herkes hastalığın açılımını anlatıyor ama çaresinden hiç bahseden yoooookkkkkkkk!!!!!!!!!içtiğim ilaçlarda boşa gitti..
Lütfen bunların yerine çıkarmı??????? vede çözümü???
Canım benimde aynen öyle. Ben sadece kirpklerime düşüyorum gece onları yolmadan uyumuyorm. Ama şmdi 1 haftadr elimi götürmüyorum. Kendime söz verdim 3 haftacık. Şuan küçük küçük çıkmşlar. 2 Haftaya kadar dayanacam inş. Sende benm gibi yap. Yanlız kalma telefonla konşnca kağt kalem al yazı yaz. uyuynca müzk aç yada tlfndan oyun oyna snra tam uyku tuttumu uyu. Herkez bu yolu denesin. Gerçkten biz bayanız ve milletin o bakışlarndan utanmayalım artık. 5 yıldır çekiyorum bu eziyeti. Pskolağa gttm ilaç verdi almadım. İlaç sadece uyutur. Engel olmaz. Herşey kafada biter. Söz verin ve sadece 3 hafta dayanın. Sonra allah yardımcımz olur inş.