Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım bende daha çok tırtıklı olanları kopratıyorum bide uçlardaki çatallaşanları koparıyorum
Canım ama dikkat ett çok yapmasan bile yapa yapa alışkalık haline gelebilir eğer çok yapmıyorsan bence tamamen bırak hiç yapma gerçekten illet bişey çünkü.
evet ya benimde bi arkadasımda vardı ama yardım aldı suan sacları fırca gibi
evet ya benimde bi arkadasımda vardı ama yardım aldı suan sacları fırca gibi
merhaba sınaz, bırsey sormak ıstıyorum o kopardıgın saclar uzuyor mu ??
ya benım tepemdekı saclar uzamıyor 3-4cm kaldı(( heryer uzun orası kısa,genelde tepeden koparıyordum,smdı sagdan soldan ama o tepe uzamadı gttı
(
napsam dermatologa mı gtsem hangı dr bılır bunu bılemedım yaaa ,uzamaya baslasa tepem belkı akıllanır koparmam bırdaha(
arkadaşlar en son siteye girdiğimden beri hiç koparmadım ama beni çok ciddi zorladı.sarımsak sürdüm geceleri ,sabahları medicassol sürdüm çıkarken o bölgeye ,ve saçımı ispanyollar gibi topladım hep, sımsıkı bu birebir geldi.sonra unutuyorsun kriz süreçi 20 gün gibi,yine uyarıyor bu aralar ,ama hiç dokunmuyorum ,dokunursam biliyorum başlar .elim gidiyor ve orayı hislendirmeden hemen elimi geri çekiyorum.kriz günlerinde fön çektirmeyin, saçınızla uğraşmayın, boyatmayın o hissiyatın unutmanız şart.