- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Yaklaşık 9 yıldır bende kısa ve küt saç kullanıyorum.
Bir kaç zamandır: eklediğin Tuba Büyüküstün saç modelini bende yapmayı düşünüyorum :)
1.67 civarı boyum, kg da 50 civarı . Yüzüm oval fakat, burnum da ufak sayılır, çok az belli belirsiz bir kemik çıkıntısı var ama
Hepsi birbirinden güzel, en rahat şekle sokabileceğini düşündüğün hangisi ise onu deneyebilirsin.
Ama iyi düşün ben pişman oldum kestirdiğime aylar sonra.
Benim de saçlar belimdeydi, Tuba Büyüküstün'ün modelinde kestirdim, uzamaya başladı ara boya geldi şu an Kınalı Yapıncak'tan hallice bi hale girdi. Sürekli kısa kullanacaksan kestire kestire, hepsi olur ama sıkılır uzatırım dersen ara boyu geçene kadar eziyet çekeceksin uyarayım da...
Ben o eziyeti yaşıyorum şu an çok pis sıkıldım saçımdanUzun olaydı da bi at kuyruğu yapaydım tepemden ne vardı.
Yüz tipim benziyor tuba büyüküstüne o yüzden ona daha yakınım :) yanak ve çene kısmı falan onunki gibi ama bilmiyorum :)
Oval yuvarlak ayrımını tam yapamıyorum ama , tuba büyüküstün ün yüz tipi ile aynı diyebilirim :) oval mi oluyor ki :)Vücut tipiniz tamammış, yüzünüz de yuvarlak degil, oval ise şansınız var :) ama gönderdiğiniz modellerden sadece Tugba büyüküstün ün saçı fena degil. Diğerlerini biraz demode buldum. Yaşınız kaç?
Bu yorum şüpheye düşürdü işte :)
İstediğim model aslında tuba büyüküstün ün modeliydi, çünkü yüz tipim onunkine çok benziyor . :) gördüm ve evet bu olmalı demiştim :)
Ta ki yorumuna kadar :)
Bilmiyorum ya çok istiyorum nedense , duşta durulamak,kurutmak,taramak,düzleştirmek tam bir işkence oldu benim için dehele ki hergün duş alan biri olarak
Oval yuvarlak ayrımını tam yapamıyorum ama , tuba büyüküstün ün yüz tipi ile aynı diyebilirim :) oval mi oluyor ki :)
Onun alın şeklini bilmiyorum ama benim alnım açık biraz . Yaşım 26, benim de en çok beğendiğim model o idi..
Onu da beğendim benGerçekten mi?
Ben hiç beğenmedim.
Birce de Bergüzar da hiç olmamış bence...
Ben çok gelenekselciyim belki de...
Daha hızlı cevap alabilmek adına buraya konu açıyorum, bir süre taşınmayabilir mi ?
Hayırlı günler kızlar,
Konum Saçım ile ilgili..
Şuan saçımın boyu belime kadar iniyor, uzun saçı seviyorum, fakat duş almak,kurutmak,taramak tam bir eziyet
Saçımı kestirmek istiyorum, fakat farklı modellere merak saldım şuan. Daha önce en kısa küt saç kullandım, ve şuan istediğim modeller çok daha kısa..
Yüzüm oval, alnım dar değil açık.
Fikir vermeniz açısından belirttim .
Aşağıda birkaç farklı istediğim tarzda model resmî yükledim,sizce bahsettiğim yüz hatlarına göre olur mu bana, ya da hangisi olabilir ?
Evet kestirdim, uzun zamandır gittiğim bir kuaföre kestirdiği halde çok benzemedi şekli sankiOval yuze her sac kesimi yakisir bu bir, ikincisi resimlerden tuba buyukustun'un sac kesim modeli aralarindan en degisigi. Ve bence en cok bu yakisir bilmiyorum kestirdin mi ama.
Saçımın bu uzunluğa gelmesi 1 yılı bulur heralde :)Yarım topuz
Benim saçlarım bundan bir tık daha kısa.
hmm anladım benimde çene hizamda, duştan önceki o yazdığım tarifi uygula. beklemekten başka çare yok arada bir ıslak jöle sürüp hafifçe şekillendirebilirsin o zaman. Kendini öyle salma, içine kapanma da dene değişik şeyler saçının yapısı düz mü dalgalı mı ? dalgalıysa çok rahat istediğin gibi kamufle edebilirsin. Kuaföre kızıp saçlarına küsme bence şekil ver düzleştir bir sürü makyaj yap fotolar çekin bak o zaman hem gözün daha çabuk alışacak hemde zaman daha çabuk geçer. Benim yüzümde oval biziim yüz hatlarımız her kesimi kaldırır o yüzden sana çok yakıştığına inanıyorum. Saçlar çabuk uzuyor dert edinip küsme kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?