- 11 Şubat 2023
- 7.598
- 14.076
Jöle çocuğun saçına sürülür mü ya ?çocuğun saçı gözüne gelmiyorsa jöleye falan ne gerek var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jöle çocuğun saçına sürülür mü ya ?çocuğun saçı gözüne gelmiyorsa jöleye falan ne gerek var.
Enerjime tabii ki güvenmiyordum. 43 yaşında doğurdum ikinciyi. Doğal yollarla olmuyordu, olacağı tuttu. kendime güvenmediğim içinde aldıracaktım. Kocam zorladı.Ben böyle konuların bardağı taşıran damla olduğunu düşünüyorum iki çocukla bunalmış ya da başka sorunları var saçtan patlak veriyor. Konu sahibini tenzih ederek olur da başkası okur diye şunu da ekleyeyim; " kardeşim enerjinize güvenmiyorsanız ,genel sorumluluklar sizdeyse ikinci çocuğu çok çok düşünerek yapın. Yoksa oturup bağlanmayan saça aglarsiniz."
Allah bağışlasın. Acisini yasatmasin. Mesajımda sizi tenzih ederek olduğunu soylemistim. Olur da bu düşüncede olan biri vardır kararsızdır. Ben 30 yaşındayım ama malesef enerjim yok asla kendime güvenmiyorum biri bana ikinci çocuk diyince bile lafını kesiyorum. İkilemde olduğum bir dönemde biri bana " kendine zor bakiyorsun" diye hatırlatmasıni isterim o mesajı da o yüzden yazdım.Enerjime tabii ki güvenmiyordum. 43 yaşında doğurdum ikinciyi. Doğal yollarla olmuyordu, olacağı tuttu. kendime güvenmediğim içinde aldıracaktım. Kocam zorladı.
bu kadar özelimizi yazmakta çok hoşuma gitmiyor. Ama işte bir konu açınca konudan alakasız yorumlarda geliyor. Mecbur hissediyorum.
Bebem Senin küçüklük fotograflarını gördüm. Dünya tatlısı bir çocukmuşsun İlk günkü sinirim geçti. Bizimki de bir müddet erkek Fatma formatında gezecek. Artık iş işten geçtiKız nolucak ya uzar elbet bunun için sinir krizi geçirip, kalp kırmaya değmez gerçekten. Uyarırsınız eşinizi bundan sonra ben götüreyim en iyisi dersiniz. Ben erkek kuaförüne giderdim çocukken tam bi erkek çocuğuydum gerçi asdf ama er geç uzadı. Ben de kız çocukların da uzun saçı beğeniyorum ama olmuş bi kere dert etme.