Saç Kesim Şekilleri Saç kesimi hakkında ? Hangisi yakışabilir ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Saçını hafif ıslat çok az da jöle sür valla fıstık gibi olur ee dalgalı da madem kamufle etmen dahada kolay olur. Yalnış anlama bence makyaj yap foto çekin dediğimde kendin için yap gözün alışsın diye dedim toka izi berbat birşey ama bence hafif bir saçına krepe yaparasan biraz da dalgaları ortaya çıkarsa göze batacağını sanmıyorum.

Deneyeceğim dediklerini .
Tuba büyüküstün ün yukarıdaki resmini netten buldum,eşine saçımı böyle kestireceğim dediğimde bi fotoğrafa baktı bi bana , zaten benziyorsunuz,yüz hatlarınız aynı sadece göz rengi farklı dedi..
Dediği gibi yüz şeklin büyüküstüne benziyor bayağı sadece benim gözlerin kahverengi.
Zaten onun modeli çok Hoşuma gitti ve çok yakıştırdım,bana da yakışacağını düşündüğüm İçin kestirdim,ve saç rengim de aynı o fotodaki gibi beyaz tenliyim de, ama dediğin gibi yapacağım birde biraz daha uzayınca daha güzel olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…