- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Ben uzun saç sevenlerdenim.
Bele kadar çok uzun da sırtta uçuşan saçlar çok hoş oluyor bence.
Yerinde olsam çok kısa kestirmezdim,o kadar emek vermişsin,pişman olma sonradan.
Alnınız dar ise percem kesiminiz cene altindan yukarida olmasin. Yüzünüzü basık gösterebilirDaha hızlı cevap alabilmek adına buraya konu açıyorum, bir süre taşınmayabilir mi ?
Hayırlı günler kızlar,
Konum Saçım ile ilgili..
Şuan saçımın boyu belime kadar iniyor, uzun saçı seviyorum, fakat duş almak,kurutmak,taramak tam bir eziyet
Saçımı kestirmek istiyorum, fakat farklı modellere merak saldım şuan. Daha önce en kısa küt saç kullandım, ve şuan istediğim modeller çok daha kısa..
Yüzüm oval, alnım dar değil açık.
Fikir vermeniz açısından belirttim .
Aşağıda birkaç farklı istediğim tarzda model resmî yükledim,sizce bahsettiğim yüz hatlarına göre olur mu bana, ya da hangisi olabilir ?
Ben kısa saçı biraz daha üçgenimsi yüzü olan kadınlara yakıştırıyorum.
Elmacık kemikleri de çıkık olunca çok tatlı oluyor bence :) bir de burun boyutu da önemli.
Vücut tipiniz de önemli bence. Eğer kemikli/balık etli/iri veya 175 üzeri uzun boylu biriyseniz yine kısa saç hoş durmuyor :)
Daha hızlı cevap alabilmek adına buraya konu açıyorum, bir süre taşınmayabilir mi ?
Hayırlı günler kızlar,
Konum Saçım ile ilgili..
Şuan saçımın boyu belime kadar iniyor, uzun saçı seviyorum, fakat duş almak,kurutmak,taramak tam bir eziyet
Saçımı kestirmek istiyorum, fakat farklı modellere merak saldım şuan. Daha önce en kısa küt saç kullandım, ve şuan istediğim modeller çok daha kısa..
Yüzüm oval, alnım dar değil açık.
Fikir vermeniz açısından belirttim .
Aşağıda birkaç farklı istediğim tarzda model resmî yükledim,sizce bahsettiğim yüz hatlarına göre olur mu bana, ya da hangisi olabilir ?
Maşallah ne güzel.Öyle saçıma bakım yapayım,şunu süreyim bunu süreyim diye özenmedim hiç ama kendiliğinden sağlıklı şükür .
Ve çok çabuk uzuyor,o açıdan kısa kestirmek cazip geldi :) farklı bir model de denemek istiyorum aslında :)
En üstteki güzel ama çok radikal bir karar olmaz mi
Senle aynı durumdayım şu an benimde sacım düz ve uzun bele kadar olmasa da ama değişiklik istiyorum.Ya değişiklik istiyorum, saçımı boyatmak istemiyorum, modeli ile ilgili bir değişiklik yapayım dedim. Ve hiç kullanmadığım bir kesim tarzı, merak ettim , biraz da cesaret lazım sanırım :)
Beldeki saçı bu kadar kestirmek istediğinden emin misin? Bence sen bi daha düşün
Gerçekten mi?Bergüzar korel kestirmiş. Kadını hiç beğenmezdim görünce ağzım açık kaldı şu an kestirme planları yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?