Saç Uzatma Yöntemleri Saç Gürleştirme ve Uzatma Notlarım

Bende prioriden çok memnun kalmıştım.Sanırım en iyisi o en azından ikimizde işe yaramış :))
Sanırım serumuda 2 veya 3 ay kullanmak lazım.İnşallah güzel güzel saçlarımız olur :dua::dua:
Bu arada ben haftada bir saçlarımı karbonatlı su ile arınıdırıyorum kök dipleri nefes alması açısından.Bu yöntemide internette okumuştum umarm işe yarar.
Karbonatlı suyu duymuştum hiç şampuan kullanmadan sadece onla saçını yıkayanlar var.Sirkede çok ii geliyor..Karbonat hiç denemedim.Sıra onada gelirse denerim.

Eki Görüntüle 1993851 Milkshake derin temizleme şampuanı aldım.Saçı tüm kalıntılardan arındırıyor.Hafta bir kere dem fazla kullanılmamalıdır.
Eki Görüntüle 1993852 Davines yoğun besleyici şampuan aldım.Günlük kullanıma uygundur.
Eki Görüntüle 1993854 Johnfrieda saç bakım kremi hacim etkili.Aslında bunu şampuanıyla birlikte kullanıyordum.Şampuanı çok ii hacim veriyordu.Uzun süre kullandım şampuanını.Davinesi çok duydum bu defa onu deneyeyim dedim.Memnun kalırsam yazarım.Bitmek üzere"""
davinesi cok iyi yapmışsın hangi çeşidi canim.bendeki oil serisinin sampuani cok cok memnunum keske krem de pro bir ürün alaydin

Doğum kontrol hapını hangi marka koydu :))) valla kuzu çöl merak ettim . Yasmin mi . Ben şampuan a koymuştum pek bi işe yaramadı eğer böle iyi ise bende yapayım . Bu karışım hoşuma gitti . Ne derdin sevdabuzer sevdabuzer yapak mı :KK49:

davinesi cok iyi yapmışsın hangi çeşidi canim.bendeki oil serisinin sampuani cok cok memnunum keske krem de pro bir ürün alaydin
Canım davines naturaltech şampuan olarak geçiyor.Saç kremi hangisini önerirsin?Zaten bitmek üzere johnfrieda..

Doğum kontrol hapını hangi marka koydu :))) valla kuzu çöl merak ettim . Yasmin mi . Ben şampuan a koymuştum pek bi işe yaramadı eğer böle iyi ise bende yapayım . Bu karışım hoşuma gitti . Ne derdin sevdabuzer sevdabuzer yapak mı :KK49:
Canım Doğum kontrol hapı yasmin değil başka bir şey koydu.Geçerken sorar yazarım.Saçlarım yumuşacık oldu.İki günde bile sanki arındı ve ilk kez bu kadar temiz olmuş gibi hissettim.Eczacı kesin saç çıkartıyor dedi.Hayırlısı inşallah saç çıkarır.Hatta yüzüne gelmesin orası tüylenir dedi.Deneyip göreceğiz.

valla bilemedimki canim bana doktor kistten dolayi ddogumkontrol hapi vermisti kullanmadim duruyor ama zaten dokulen sacim onu kullandiktan sonrq dahada dokulecekse yok ben almim :) birde tabiki kullanıma bagli belkide ben hep olumsuz yorumlara denk geldim bilemiycem kuzum sen istersen dene bi

Canım davines naturaltech şampuan olarak geçiyor.Saç kremi hangisini önerirsin?Zaten bitmek üzere johnfrieda..
ayni serinin sac kremide iyi yorumlarda okudugum oyleydi.ben orofluidonun arganli kremini kullaniyorum sachaneden 1000 ml 59 liraya almıştım eger yanlis hatirlamiyorsam hala ayni fiyattaydi cok cok memnunum o kremden nashi argan yagini kullandiysan kokusu ayni

ayni serinin sac kremide iyi yorumlarda okudugum oyleydi.ben orofluidonun arganli kremini kullaniyorum sachaneden 1000 ml 59 liraya almıştım eger yanlis hatirlamiyorsam hala ayni fiyattaydi cok cok memnunum o kremden nashi argan yagini kullandiysan kokusu ayni
Bi bakayım saç kremine.Bi şey söyliyeceğim bana herkes o kadar para hayatta vermem şampuana diyor.Şu gerçek ki değiyor parasına.Ben çok memnunum.

ben şeyi anlamıyorum bu ürün firmaları bloggerlara ürün yağdırıp zoraki tanıtım yaptıracaklarına bize niye yollamıyorlar. :))) ne güzel tanıtmış oluruz. . Hearlde kötü ise direkt kötü yazmamızdan korkuyorlar .

ben şeyi anlamıyorum bu ürün firmaları bloggerlara ürün yağdırıp zoraki tanıtım yaptıracaklarına bize niye yollamıyorlar. :))) ne güzel tanıtmış oluruz. . Hearlde kötü ise direkt kötü yazmamızdan korkuyorlar .
Aslında ii olur bizede ürün gönderseler.Bana gönderseler meraklı Melahat ben çook sevinirim.

Bi bakayım saç kremine.Bi şey söyliyeceğim bana herkes o kadar para hayatta vermem şampuana diyor.Şu gerçek ki değiyor parasına.Ben çok memnunum.
bu hayatta saclarima yaptigim en iyi sey profesyonel urunler kullanmak sülfatsız parabensiz kimyasalsiz sampuanlar kullanmak oldu hiccxte pisman degilim iateyen istediğini söylesin soylede birsey var ki indirimlerden denk geldiginde alirsan hem yedek olmus olur hemde bittiginde bir suru para vermemis olursun

bu hayatta saclarima yaptigim en iyi sey profesyonel urunler kullanmak sülfatsız parabensiz kimyasalsiz sampuanlar kullanmak oldu hiccxte pisman degilim iateyen istediğini söylesin soylede birsey var ki indirimlerden denk geldiginde alirsan hem yedek olmus olur hemde bittiginde bir suru para vermemis olursun
Bende aynısını yapıyorum canım..Hiç pişman değilim çünkü onlar saçıma daha iyi geliyor.

kizlar,aramizda kalsin da :)) ben o urun gonderilen insanlari kiskandigim kqdar kimseyi kiskanmamisimdir :) ama hakkiyla kullanip sogru yorum yapan bloggerlerde var yani

Bende aynısını yapıyorum canım..Hiç pişman değilim çünkü onlar saçıma daha iyi geliyor.
alfaparfin boyali sqclar icin olan 250 mllik sulfat icermeyen sampuani normalde 60_70 arasi ben gecen sene 10 tl ye biraz once dedigim siteden aldim kardesime verdim abla o ne güzelmiş baska yokmu,diyor :)))

X