ampulleri ,badem yağını,yumurta sarısını karıştırıp saçıma sürmüştüm.bone takıp, gece onunla yatmıştım. sabahta yıkamıştım..... 15 de 1 yapıyordum bunu..
ama çok yararı oldu. saçımın dökülmesi kesildi.......
Sevindim dökülmenin kesilmesine.Biz de sonuç alırız inşallah.Ben de uzun süreli bekleteyim.Yumurta sarısı da eklemek istiyorum ama kafamda yıkarken pişiririm diye yapmadım hiç.Teşekkürler..
yumurtanın kokusu geçmeyebilir, sonra o kokuyu çıkarayım derken daha çok yıkaman gerekebilir saçını.
yoo tuce. bende öyle bir şey olmadı. saçlarım misler gibi kokuyordu şampuandan sonra. o problemi hiç yaşamadım...
arkadslar bırsuru bakım tarıfı verılms ama hepsıde aynı sanırım,bebanhene evıgen bemıks ampullerden 1adet,1tatlı kasıgıda badem yagı bunları karstırıp sac dıplerınemı uygulyorz arkadslar
LiL@ 5 adet bepantheni aynı şampuana mı kırdın??? ben birer ampul bepanthen, evigen ve bemiks kırdım, az mı acep?
evet canım ben aylardır böyle kullanıyorum...
5 adet bepanthen 1 adet evigen..
eczacı eşime böyle kullanmamızı tavsiye etmişti o gün bu gündür böyle kullanıyorum ve hiç bir yan etki görmedim...
hatta biz bemikste alacaktık..
eczacı demişki bemiks ve bepantenin içeriği aynı onu kullanmanıza gerek yok ayrıyeten çok kötü kokuyor demiş...
eşimde bemiks almamış..
hatta eczacıda yıllardır bize tarif ettiği gibi kullanıyormuş.....
şampuanımda bir koyuyaşma yada sıvılaşma olmuyor kullanım öncesi çalkalıyorum ve kullanıyorum...
çokta memnunum...
benim 750 ml dove şampuanım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?