E
ela
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ela
-
İpekcim bana kuaforum bir badem yağına 20 ml. bir yumurta sarısı 1 bepanthen,1evigen,1bemiks bir iki damlada zeytinyağı damlat demişti ben önce öyle kullanıyordum.Yani yumurta formulundede badem yağı var canım
Şimdilerde kullandığım formülü eczacı tavsiye etti onlarda bu şekilde hazırlıyorlarmış:
1 er ampül,20 ml badem yağı hatta ben bunu 5 ölçü büyük bir şişeye yaptım her banyo öncesi hazırlamak gerekmiyor sırnaşık şey
Yumurtaya gerek yok dedi kendisi
Etkilerine gelince iki yıldır kullanmakla beraber düzenli kullanımda saç dökülmem yok oldu ve saçlarım çok hızlı uzamaya başladı:teytey:
Umarım sizlerde istediğiniz saçlara kavuşursunuz biran önce:Saruboceq:
ben de geçen hafta başladım 2 kere yaptım... ben badem yağı ve bepanthene ampul kullanıyorum evigen bulamadım eczanede...bemiks te çok kötü kokuyomuş o yüzden vazgeçtim...sanki fark var gibi kullanmaya devam edicem..
edit : bende kansızlık ve hipotiroit var saç dökülmemin asıl sebebi bunlar ...tiroit ilaçı kullanıyorum ama yinede bu karışımada başladım...inşallah aydası olur...
Canım inş. sonuçların iyi çıkar:Saruboceq:
kızlar sürekli tarif vermişsiniz ama benim kafam karıştı. şimdi en iyisi diye eczanenin de önerdiği formülü tekrar yazar mısınız?
hani 20 ml badem yağı ile karıştırılan. içine tüm ampullerden birer tane atılıyor mu?yani bemiks-evigen-bepanthen den?
ha birde yalın yağı , badem yağı, susam yağı karışımı varmış. aktarlarda satalıyormuş. bilgisi olan yada kullanan var mı?
canım çok geçmiş olsun öncelikle hipotirroit rahatsızlığın ne zamandır bende tahlil oldum doktor troitten şüphelendi ama bakalım cumaya belli olcak ilaçların işe yaramıyor mu
arkadaşlar onlar iğne içindir. onları vurunursanız faydası olur !!! yarabbim... nasıl bi antibiyotiği ciltin üstünden vücuda geçiremezseniz onlarda saç derinizden geçemez !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?