E
ela
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ela
arkadaşlar ampulleri kullananlar buraya olumlu ve olumsuz sonuçlarını yazmadan geçmesin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar sac konusunda cok iyi bir doktor tavsiye edebilirim bende gittim kendisine dr server serdaroglu kendisi dermatolog ama sac konusunda uzman . benim yazdan beri cok dokuluyordu saclarim sonuc olarak polyover kistik sendromu ve sac derisinde kepeklenme cikti . tedavi olarak ozel bi sampuan ve sac cikarda etkili olarakta losyon gibi bi sey verdi . daha yeni basladim kullanmaya sac dokulmem azaldi . bu arada yiyebildiginiz kadar cok havuc yemeye calisin yada kilo sorununuz yoksa havuc suyu icmeyi ihmal etmeyin . havuclari en buyuk boylarindan alirsaniz seker oranida o derece dusuk oluyor ona gore havuclarin buyuklerini secmenizi tavsiye ederim .
ampulleri ,badem yağını,yumurta sarısını karıştırıp saçıma sürmüştüm.bone takıp, gece onunla yatmıştım. sabahta yıkamıştım..... 15 de 1 yapıyordum bunu..Okypetecim sen ne şekilde kullanıyordun,şampuanına mı katmıştın yoksa ampulleri karıştırıp saçında mı bekletmiştin?