- Konu Sahibi ela
-
arkadaşlar bi şey sorucam ben bu ampulleri şampuana karştrmak istiyorum ama her gece saçlarımı yıkıyorum acaba bunun bi zararı olur mu?yoksa haftada bir bu karışımı eklediim şampuanla dier günler normal şampuanla mı yıkamamı tavsiye edersinz?
ben şimdi eczaneye gidince ne diyip istiycem bu ampulleri
bişey olmaz zaten merak etmeyin bende sürekli bitkisel şampuanımın içine kattığım iğnelerle yıkıyorum yeni saç çıkarıyor ve çok sağlıklı saçlarım röfleli olmasına rağmen...
hangi şampuanı kullanıyosun öğrenebilir miyim canım?
kızlar tam olarak nasıl kullanıyorsunuz anlatırmısınız :uhm:
organıcum kullanıyorum canım çok kaliteli ve sadece bitki özlerinden mevcut bir şampuan tavsiye ederim.
organıcum kullanıyorum canım çok kaliteli ve sadece bitki özlerinden mevcut bir şampuan tavsiye ederim.
merhaba
ORGANİCUM kullanan arkadaşlara sormak istediğim bir şey var.Yaklaşık olarak 1.5 sene bu şampuanı kullandım .saçlarımda aşırı dökülme vardı. nerdeyse %90 dökülmemi durdurdu bu şampuan. her şampuan sonrası Kerastase 'in çok yoğun nem sağlayan maskesini kullanmama rağmen saç uçlarım çok kurudu.
geçen ay kırıkları temizlemek için gittiğim kuaför, kuruluktan bahsedip şampuanımı değiştirmem gerektiğini söyleyince artık kullanmayı sonlandırdım.
dökülmem de durdurduğu için bırakmakta sakınca görmedim .Organik olan her şeye karşı bir merakım olduğu için şimdi normal olan şampuanları kullanmakta çok istediğim bir şey değil .
bu şampuanı kullanan arkadaşlar sizler de aşırı kuruluk problemi yaşadınız mı ?
bilgilendirirseniz çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler
Tatlım ya seninle 2 ay öncesinde haberleşmediğim için pişman oldum şimdi.Çünkü restorex aldım 2 ay önce tesadüfen,organicum yeni duydum pek de cahilmişim:kedi:
Tavsiyen için teşekkür ediyorum canım araştırdım olumlu sonuç aldım diyebilirim,şampuanım bitince almayı düşünüyorum artık.Acaba etkisini kaç ay sonra gösterir bu konudaki tecrübeni paylaşabilir misin?
Bide sence hemen değiştiriyimmi şampuanımı acaba o da zarar verir mi?En azından 2ay daha restorexe devam mı ediyim?
Ay ne çok sordum,amma meraklıyımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?