Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Gürleşmesi için Ampuller(bepanten,bemiks,evigen) kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
arkadaslar prozinc şampuana 3 ampul bepanten 3 ampul evigen kattim hadi bakalim hayirlisi

Ampulleri aldım bugün kullanmaya başlayacağım fakat biraz korkuyorum. İlk başta saçı daha da döker denildi peki bu dökülen saçların yerine yenileri çıkıyor mu yoksa bu karışım sadece saç dökülmesini engelleyip canlılık mı katıyor? Saçlarım yeteri kadar berbat halde şu an zaten daha fazla dökülür de o şekilde kalır diye endişeleniyorum.

ya bence o cok rastlandık bişi diil
ben de hiç öle dökülme felan olmadı

Ben de eczaneden aldım başlayacağım. Ama internetten okudum bir eczacının dediğine göre, temiz saça uygulanmalı gözenekler açık olmalıymış. Saçta en az 8 saat kalmalıymış. Sonrasında bebek şampuanı ile yıkanmalıymış.

Arkadaşlar bemiks,evigen,bepanten,yumurta,bal,zeytinyağı karışımını yapmıştım bu sitedeki tavsiyeleri dinleyerek.İki sene önceydi.Hamilelikler,stres kafamda resmen açılmalar yapmıştı hava alsın saçlarım işe yarar diye bide bayağı bi kestirdimmi saçlarımı :) oldum keleş oğlan ama hiç faydası olmadı kesimin.Avuç avuç dökülme uzamama sorunu hak getire.Sonra neyse burada bunları öğrendim denedim.6-7 hafta gibi herhafta olmak üzere bu maskeyi yaptım.İlk etaplarda sadece bakımlı gözüken saçlarım 3 .ayında şaha kalktı deli bi kaşınma hissi ile bildiğiniz tüy döken kuşlar gibi oldum heryerden minik minik saç çıkması (bide onları yatırma derdi oluyor ) + hızlı bi uzama.Bir ay görüşmediğim arkadaşım saçmı taktın sen dedi düşünün.Israrla kullanmanızı tavsiye ederim ve anlık olumlu tepki beklemeyin.Şimdi sadece uzama sorunum var ve dökülen çok saçım oldu o sebeple sarımsak ve zeytin yağı yapıyorum.Pratik olduğu için.Bunun da meyvesini hemen beklemiyorum tabi ki daha önce denedim ve gördüm çünkü hemencik olmuyo.Ama bi uyandımı da durduramıyosunuz inşallah sarımsak zeytinyağıda böyle olur.Diyeceğim Uygulayın hemen tepki beklemeyin

canım sen zeytinyağını ve balı ne kadar koydun miktar olarak ?

Vucudunuzda hormon bozuklugu varsa asla bu karisimdan birsey beklemeyin hic etkisi olmaz..Folik asit çinko eksikligi de saci zayiflatir. Canan karatay kandaki d vitamininin eksikliginin de sac dokulmesinde sebep oldugunu soylemisti. Bu tahlilleriniz normalse tabi ki bu karisimin faydasi cok.. faydasini daha artirmak istiyorsaniz
. Dermaroller uygulamasindan sonra( igneli silindirle sacla mikrokanallar delikler acmak)
bu karisimi uygularsaniz daha iyi emiliyor. . Bir de lutfen o kimyasal sampuanlari kullanmayin. Mis gibi yesil sabun kullanin. eskiler hep sabun kullandi. . Sampuan o kadar kimyasal zararli madde iceriyor ki.. bilincsiz tuketici saf saf inaniyor.. akıllı olun

Tatlım artık doğal sabun nerde hepsinde kimyasal var şampuandan beter hepsi

Tatlım artık doğal sabun nerde hepsinde kimyasal var şampuandan beter hepsi
Canim... market sabununu kastetmiyorum.. isteyen arastiran insanlar gidip yaptiriyor bu yesil sabunlardan bir cuval. Belirli köy ve ilcelerde cok var. ennn kotu yesil sabun o pis sampiandan iyidir..

Canim... market sabununu kastetmiyorum.. isteyen arastiran insanlar gidip yaptiriyor bu yesil sabunlardan bir cuval. Belirli köy ve ilcelerde cok var. ennn kotu yesil sabun o pis sampiandan iyidir..
İşte herkesin imkanı yok Canım tamam ben Ege bölgesinde yaşıyorum temin ederim ya doğudaki insan Nasıl bulsun tatlım

Bemiks i yılan yağıyla kullanan var mı? Ben kullanmak istiyorum ama ikisi bir arada ters bi etki yapmasından korkuyorum.

ampuller artik bizim bu cevrede satilmiyor. eskiden alir yapardim. savlarim yagli ince telli dokulen seyrek turden. kafa derim gorunuyor cok üzülüyorum ve iki uc yil surekli kullandim usenmeden inanin faydasi yok
sac disardan degil icerden tamir olmali kok icerde iceriden beslenecek belli ki. kan demir cinko degerlerim yuksek. yani ben anlam veremiyorum sampuanlatin hepai ayni kendimizi kandiriyoruz sabun asiri katilastiriyor iki tel sacim var tararken zorlaniyorum sabunu da biraktim. caresiz arastiriyorum hala...

Bnde yapıyorum 2 aydır ama bakalım. Birde şampuana beğanten bemiks karıştırdım. Günde bitanede medobiotin içiyorum priorin pahalı diye bunu aldım bakalım. Dökülme azalmıştı ama son bi kaç gündür yine dökülüyor. Bu saç işi çok canımı sıkıyor keşke sihirli bi formülümüz olsa

Selam hanımlar bu 3 ampuly sampuana katsak ise yararmı ? çamterebentin di sanırım ismi bunlarla beraner şampuana katan var mı ? Menekşe yağı kullanın yazmıstı biri ampullerın bırı kotu kokuyormuş bu sampuan içinmi yoksa ampullerı yagla uygularken mi katıyorsunuz?
Saçlarım cok dokuluyor suan vitamin demir hapı ve ısırgan suyu kullanıyorum sanırım saçımın üzüntüsünde kasım dokulmeye basladı. Kas için oneriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…