- Konu Sahibi ela
tamam canım birde öyle denicem bakalım nasıl olacak ama en azından şampuanımı bitireyim belki düzelir
sen bilirsin canım bitir istersen öle dene yada faydasını görürsen devam et bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım birde öyle denicem bakalım nasıl olacak ama en azından şampuanımı bitireyim belki düzelir
ya gercekten etkili bu karısım arkadaslar cok ceken biri olarak kesinlikle sampuana katmadan karıstrırp direkt saca sürüp bekletin
selam kızlar bende aynı dertten muzdaribim şimdi bu 3 şeyi eczaneden alıcaz bir kapta iyice karıştırıp saç derimize sürücez 1 saat bekletip yıkıyacağız..içine başka bişey katacakmıyız?1 saat fazlamı?haftada kaç gün yapalım? şimdiden cvp için tşkler
selam kızlar bende aynı dertten muzdaribim şimdi bu 3 şeyi eczaneden alıcaz bir kapta iyice karıştırıp saç derimize sürücez 1 saat bekletip yıkıyacağız..içine başka bişey katacakmıyız?1 saat fazlamı?haftada kaç gün yapalım? şimdiden cvp için tşkler
arkadslar bırsuru bakım tarıfı verılms ama hepsıde aynı sanırım,bebanhene evıgen bemıks ampullerden 1adet,1tatlı kasıgıda badem yagı bunları karstırıp sac dıplerınemı uygulyorz arkadslar
78 sayfanın hepsını de okudum öss hazırlanırken saçım baya dükülmüştü hatta tepem açıldı resmen sac darım gornuyordu. bende bu boyle olmayacak dedım ve sureklı saclarıma bakım yapmaya karar verdım . neler yaptım hepsını anlatayım.
çam telebentı herkese ıyı gelmıyor benım saclarımı felaket dokuyor o yuzden sac bakım yagı alırken mutlaka ıçerıgıne bakarım sac telebentı varsa kensınlıkle almam. zeytın yagıda saclarımı dokuyor. anneme zeytın yagı çok ıyı gelıyor annemınde bır ara sacları çok dokulmustu zeytın yagınla kendıne geldı ama bana yaramıyor. ıste bu tur dogal urunlerı kullanırken ınsanın buynesını tanıması çok onemlı belkı sac tıpıyle de alakaldır. cam telebentı sacı kurutur benım sacım zaten kuru daha çok kuruyunca dokuluyor.
ben neler yaptım bu surecte,
1. Zinco sampuan (berkonun) kullandım çok ıyı bır sampuan içine bepanten kattım bu sekılde uzun sure kullandım.
2 . tanıdıgım aktarcıda sacıma ıyı gelen yaglardan (zeytınyagı ve cam telebentı harıc) bır kür hazırlattım kendisi içine arı sütüde kattı kensınlıkle tavsıye ederım hazırladıgınız yagların ıçıne arı sutude katın çok ıyı gelıyor. bunu hafta bır uyguladım. 3 saat beklettım bazen aştıgı da oldu. sacımı yaglattı hatta o donemler sacım çok yaglanıyordu ama vazgecmedım cunku sacımı beslıyordu bu yag. sacın kendı yagsı da sacı beslıyor.
3. Duştan sonra sacıma maya maskesı uyguladım. bır kap ılk suyun ıcıne bır kasık maya atın karıstırın son duruma suyunda sacına dokun. durulamadan havluya sarın. eskı havlu olmasıan dıkkat edın leke oluyor sonra sonra bonyadan annenızın cıglıklarını duyabılırsınız.
sonuc olarak tabıkıde memnun kaldım sacım kısa surede kendıne geldı. tepemdekı acıklık kapandı saclarım hacımlı oldu. cabuk uzadı. hatta kaşlarınızı ve kırpıklerınızın bıle uzadıgını farkedıceksınız dusta ıster ıstemez gozunuze kacabılıyor sampuan. hatta bıyıklara dıkkat
uzun suredır bu bakımı yapmıyordum. basladı yıne dokulme. 2 haftadır bakıma basladım ama faydasını goremedım tabı yukarda yazdıgım sekılde uygulamadım. aktara gıttım butun yagları karıstırdım. kekık yagı fazla gelmıs olabılır sacımı kuruttu sacında çok asırı yag problemı olan varsa bakım kürlerine bır kapak kekık yagı koyabılırler benım fazla geldı sanırım butun yagı cope atıcam suan asırı bır dokulme ve kurume var sacımda.
ınsallah herkes ıstedıgı saclara kavusur. umarım bıraz olsun faydam dokunur. allah kolaylık versın kızlar.....
Arkadaşlar bu 3 lü sadece saç gürleştirmesi için mi ? Yanık saçların tedavisindede kullanılabilir mi ? Kuaför bunları önerdi yanık saçlarım için fakat anladığım kadarıyla etkisi gürleştirme üzerine değil mi ?:44:
Ben 40 ml tatlı badem yağına bephanten, bemiks ve evigenden ikişer ampul kırdım bir de göz kararı biraz zeytinyağı ekledim fısfıslı bir şişeye koydum. Üç günde bir uygulayacağım iki hafta boyunca, sonrasında haftada bire düşüreceğim. İlk defa az önce uyguladım. Üç-dört saat kadar kafamda bekletmeyi düşünüyorum.Tarifi bu şekilde yapıp bir kenara koymamda bir sakınca ya da yanlışlık yok umarım? Ve sonuçlarını en erken ne kadar sürede almaya başlarım aşağı yukarı? Eskiden çok gür saçlarım var, toplayınca bir bilek kalındığında oluyordu resmen. Şimdi o kadar azaldı ki... Normal çoklukta ama gür değil işte. Faydasını görürürüm umarım...
hamileyken bu ampulleri kullanan arkadaşlar var mı????kullanmak istiyorum, doktoruma sormayı unuttum