• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Gürleşmesi için Ampuller(bepanten,bemiks,evigen) kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ben de birkaç kez evigen bemiks bepanthol ve badem yağı karışımı kullandım saçımda 1 gece beklettim durularken çok fazla döküldü tekrar yapmaya cesaret edemedim.Siz de durularken haddinden fazla dökülme yaşıyor musunuz????

Ben de birkaç kez evigen bemiks bepanthol ve badem yağı karışımı kullandım saçımda 1 gece beklettim durularken çok fazla döküldü tekrar yapmaya cesaret edemedim.Siz de durularken haddinden fazla dökülme yaşıyor musunuz????

1 gece bekletirsen tabi dökülür :) geçmiş olsun

bunların kaç saat bekletilmesi gerekiyo ki? benim şuanda 3 saat oldu daha bekliyim mi?

bunların kaç saat bekletilmesi gerekiyo ki? benim şuanda 3 saat oldu daha bekliyim mi?

canım ben doktora sorduğumda 2 saat yeterli olur dedi eczanede 1 2 saat yeterli dedi yani 1 yada 2 saat yeterli ben 2 ssat bekletip yıkıyorum bayağıdır kullanıyorum ve çok şükür dökülmem artık az saçlarım canlı ve hızlı uzuyo arkadaşıma önerdim oda çok memnun dökülmem azaldı diyo ama şu var en başta bi dökülme oluyo yani dökülmede artış olabilir ben bu yüzden bırakmayı bile düşündüm ama çoğu kişi aynı yorumları yazmış devam ettim ve iyikide bırakmamışım:46::46::46:

Ben 40 ml tatlı badem yağına bephanten, bemiks ve evigenden ikişer ampul kırdım bir de göz kararı biraz zeytinyağı ekledim fısfıslı bir şişeye koydum. Üç günde bir uygulayacağım iki hafta boyunca, sonrasında haftada bire düşüreceğim. İlk defa az önce uyguladım. Üç-dört saat kadar kafamda bekletmeyi düşünüyorum.Tarifi bu şekilde yapıp bir kenara koymamda bir sakınca ya da yanlışlık yok umarım? Ve sonuçlarını en erken ne kadar sürede almaya başlarım aşağı yukarı? Eskiden çok gür saçlarım var, toplayınca bir bilek kalındığında oluyordu resmen. Şimdi o kadar azaldı ki... Normal çoklukta ama gür değil işte. Faydasını görürürüm umarım...

canım bu sıklıkta yapmanın bi zararı oldu mu yoksa çok mu hızlı yarar sağladın?

canım bu sıklıkta yapmanın bi zararı oldu mu yoksa çok mu hızlı yarar sağladın?

canım bende böle yaptım doktor böle dedi ilk başta üç güne bir uygula 2 hafta boyunca dedi sonrada haftada 1 e düşürürsün demişti eczanede aynı şeyi söledi ben 2 aydır kullanıyorum şimdi 10 günde bir yapıyorum saçım ice alışmasın diye bazen 12 13 gün arada veriyorum

canım bende böle yaptım doktor böle dedi ilk başta üç güne bir uygula 2 hafta boyunca dedi sonrada haftada 1 e düşürürsün demişti eczanede aynı şeyi söledi ben 2 aydır kullanıyorum şimdi 10 günde bir yapıyorum saçım ice alışmasın diye bazen 12 13 gün arada veriyorum

çok teşekkür ederim ben de aynı şekilde uygulayacağım bir de firsat sitelerinden mezoterapi satın aldım bakalım nasıl olacak :)

ben diplere sadece bemiks sürüyorum. içine lavanta yağı da karıştırıyorum ki güzel koksun. uçlara da buğday, yılan ve çörek otu yağı sürüyorum

çok memnunum:12:

ben diplere sadece bemiks sürüyorum. içine lavanta yağı da karıştırıyorum ki güzel koksun. uçlara da buğday, yılan ve çörek otu yağı sürüyorum

çok memnunum:12:

Zebosss! Bunca bakımdan sonra Pantane veya Elidor reklamlarında oynarsin sanıyorum :34:

şampuana sadece bemiks ampül katsam olur mu badem yağı vb yanında

canım sana doktorun dediğini söleyeyim çünkü bende sordum şampuana katsak olurmu diye doktorda değişime uğrayabilir yani dahada zarar berebilir saça sürmek daha iyi olur demişti bende katılıyorum saça direk uygula badem yağı+bepanten, bemiks, evigeni daha ii olur ben bayağıdır kullanıyorum kullanan herkes memnun sende öle yap bence

Ben bu ampulleri geçen hafta badem yağına katarak 2 defa denedim.Malesef saçlarımı aşırı derecede döktü.Yağlı bakımlar benim saçıma hiç yaramıyor saç tipim yağlı olduğu için sanırım hep daha çok dökülme yapıyor.Geçen haftada belki saçlarım alışır diye 3 gün arayla iki defa yaptım ama sonuç yine aynı.Yağlar benim saçımı döküyor normalde o kadar saçım dökülmüyor çünkü.Bundan sonra zeytinyağı dahil hiçbir yağı saçıma sürmicem. :19: Bunun yerine beslenmeme dikkat edicem içerden beslemeye çalışacağım.

Ben bu ampulleri geçen hafta badem yağına katarak 2 defa denedim.Malesef saçlarımı aşırı derecede döktü.Yağlı bakımlar benim saçıma hiç yaramıyor saç tipim yağlı olduğu için sanırım hep daha çok dökülme yapıyor.Geçen haftada belki saçlarım alışır diye 3 gün arayla iki defa yaptım ama sonuç yine aynı.Yağlar benim saçımı döküyor normalde o kadar saçım dökülmüyor çünkü.Bundan sonra zeytinyağı dahil hiçbir yağı saçıma sürmicem. :19: Bunun yerine beslenmeme dikkat edicem içerden beslemeye çalışacağım.

canım bu yorumu yazmıştım tekrar yazıyorum hemen etkisini görmeyi bekliyosun seni anlıyorum bende 3 kere falan uyguladım saçım olduğundan dahada fazla döküldü bırakmayı düşündüm ama burdaki yorumlara bakarsan herkesin öle olmuş o yüzden bırakmadm ve 3 yada 4 uygulamadan sonra saçlarımdaki dökülme o kadar azaldıki sayıyla sayılcak kadar yani benimde saçlarım yağlı ince telli ve seyrek ben burdaki yorumlardan ve doktora danışarak aldım ilk uygulamada saçımı yıkadıktan sonra sönüktü sanki yıkanmamış gibi kirliydi ama 3. uygulamadan sonra kendine geldi saçım ben ilk 2 hafta 3 güne 1 uyguladm doktorda böle dedi 2 haftadan sonra etkisini gördüm benim dökülmem kendimi bildim bileli var bi çok şey denedm ama pek bi fayda görmedm 2 ayı geçti şimdi 10 günde 1 falan yapıyorum etkisi hala aynı saçlarım bide hızlı uzuyo ve parlak bakımlı olmasınıda sağlıyo ben bunu bi arkadaşımada önerdim oda kararsız kaldı ama kullandı oda 3 haftadan sonra işte 25 gün gibi bi süreden sonra etkisini görmeye başladı bünyeden bünyeye değişebilir ama ben bu karışımın zararının olcağını inanmıyorum badem yağının saç dökülmesini azaltıcı onarıcı güçlendirici etkisi var ampullerdede saçın ihtiyacı olan vitaminler yani dökülmen artıcaktır ama dediğim gibi geçici biraz sabredebilirsen bence etkisini görürsün sende çünkü yorumları okursan çoğunluk memnun arada memnun olmayanlarda bence biraz uygulayıp bırakanlar hemen sonuç beklememk gerekiyo bu diğer ürünler içinde geçerli ben bide bişey uygulayacağım zaman çoğunluğunun memnunluğuna ve en sonda doktora danışarak alırım doktor bana hastalar memnun bende yazıyorum demişti karar senin yinede canım...

Bemix kullandım sinameki kürüyle bepanten sampuanıma koymustum saçlarım daha da fazla döküldü.

Bemix kullandım sinameki kürüyle bepanten sampuanıma koymustum saçlarım daha da fazla döküldü.

sana şunu söleyeyim ben şampuana ampulleri badem yağını falan koymayı sordum oda içine katma değişime uğrayıp dahada fazla dökebilir dedi sende direk saça uygula bence bide kısa sürede sonuç bekleme bak ben ampullerle badem yağının etkisini 3. uygulamadan sonra gördüm benim arkadaşımda 4. yada 5. uygulamadan sonra etkisini gördü yani şampuandada deniceksende hemen etkisini görmeyi bekleme bu bütün ürünler için geçerli...

sana şunu söleyeyim ben şampuana ampulleri badem yağını falan koymayı sordum oda içine katma değişime uğrayıp dahada fazla dökebilir dedi sende direk saça uygula bence bide kısa sürede sonuç bekleme bak ben ampullerle badem yağının etkisini 3. uygulamadan sonra gördüm benim arkadaşımda 4. yada 5. uygulamadan sonra etkisini gördü yani şampuandada deniceksende hemen etkisini görmeyi bekleme bu bütün ürünler için geçerli...

Bende bemix kürünü uzun süre yaptım zaten dediğim gibi hiç bi faydası olmadı uzamadı da saçım çokta kötü döküldü şuan hiç bişi kullanmıyorum

Bende bemix kürünü uzun süre yaptım zaten dediğim gibi hiç bi faydası olmadı uzamadı da saçım çokta kötü döküldü şuan hiç bişi kullanmıyorum

bu kürü sana kim önerdi ben doktorada danıştım bunu bence faydasını görürsün ama dediğim gibi bende 2 hafta sonra etki etti arkadaşımda 3 haftadan sonra etki etti bünyeden bünyeye değişiyo

Back