• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Gürleşmesi için Ampuller(bepanten,bemiks,evigen) kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kokusu hariç herşey yolunda gidiyor canım .

canım sen bu üçlü ampulü badem yağıylamı kullanıyosun sadece ampullerimi kullanıyosun çünkü badem yağıyla bu üçünü karıştırınca öle ağır bi kokusu yok bemiksin kokusu çok kötüymüş galiba herkes öle diyo ama badem yağıyla pek rahatsız edici kokusu olmuyo sen ne zamandır kullanıyosun ilk başta bi yoğun dökülmen oldumu

ben bu ampulleri badem yagıyla beraber kullanıorm ama o bemixin kokusu yokmu :) fön cektirmeye kuaföre gittim o bile dedi bemix mi kullanıosunuz saçlarınıza die :) haftada 1 uyguluorm ben bu kürü saçlarıma bi de ara sıra bepantheni igne olarak da vurduruorm..inanın bi ara kel kalcam sandım o derece fena dökülüodu saçlarım şuan çok çok mükemmel durumdayım :)

herkese merhaba; EVİGEN AMPUL ile deneyimlerimi paylaşmak istiyorum, çünkü tam bir mucize...kullandığınız şampuana 1 ampul değil kutuda bulunan 5 AMPUL EVİGENi kırıp katarak kullanıyorum, böylesi çok daha faydalı, deneyin sizde bana hak vereceksiniz. Ampulleri kullandığınız şampuana katın iyice karışmasını sağlayın ve kullanın, etkisine siz bile inanamayacaksınız

herkese merhaba; EVİGEN AMPUL ile deneyimlerimi paylaşmak istiyorum, çünkü tam bir mucize...kullandığınız şampuana 1 ampul değil kutuda bulunan 5 AMPUL EVİGENi kırıp katarak kullanıyorum, böylesi çok daha faydalı, deneyin sizde bana hak vereceksiniz. Ampulleri kullandığınız şampuana katın iyice karışmasını sağlayın ve kullanın, etkisine siz bile inanamayacaksınız

belki sana faydası olmuştur ama doktorlar bunu pek tavsiye etmiyo hatta bende sordum doktora şampuande değişime neden olabilir dahada dökebilir hatta bazı yorumlarda kullananlar pek memnun değil ama saça masajla uygulamanın sakıncası yokmuş ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ayrıca minoksilide kullanıyorum artık hangisini etkisi varsa saçlarımda dökülmem azaldı çok şükür:40::40::40:

bende bir yerden karanfil suyunu duymustum
bir sorayim dedim deneyenler oldumu diye..
tarifi böyleydi
1 avuc karanfil
1pet sise icinde su
karanfilleri siseye koyup kapagini kapatip 3gün bekletiyoruz
suyun rengi degisiyor sonra pamugu o suya batirip sac dibimize sürüyoruz
yikamaya gerek yokmus cünki kokusu zaten güzelmis diyorlar
ben daha denemedim ama düsünüyorum.. kullananlar oldumu ??

1 aydan fazla kullandım hiç bir faydası olmadı sdce saçlarımı sertleştirdi.bende bıraktım.:50:

canım sen bu üçlü ampulü badem yağıylamı kullanıyosun sadece ampullerimi kullanıyosun çünkü badem yağıyla bu üçünü karıştırınca öle ağır bi kokusu yok bemiksin kokusu çok kötüymüş galiba herkes öle diyo ama badem yağıyla pek rahatsız edici kokusu olmuyo sen ne zamandır kullanıyosun ilk başta bi yoğun dökülmen oldumu
tatlım evet ilk başlarda dökülmem biraz oldu ama zamanla azaldı ve toparlandı saçlarım .yaklaşık 10 aydır felan kullanıyorum canım .
bemiks ,bepanthen ,evigen ve badem yağı 4 lüsünü kullanıyorum .bunlara ilaveten maya maskesini .sorma bemiksın kokusu çok kötü yıkasam bile geçmiyor, burnuma gelen kötü feci.
ben bu ampulleri badem yagıyla beraber kullanıorm ama o bemixin kokusu yokmu :) fön cektirmeye kuaföre gittim o bile dedi bemix mi kullanıosunuz saçlarınıza die :) haftada 1 uyguluorm ben bu kürü saçlarıma bi de ara sıra bepantheni igne olarak da vurduruorm..inanın bi ara kel kalcam sandım o derece fena dökülüodu saçlarım şuan çok çok mükemmel durumdayım :)
bepantheni igne olarak mı vurduruyorsun :44: nasıl oluyor anlatır mısın ? tek bir yerden mi vuruyorlar ?
offffff kokusu öyle dayanılmaz olur :52:

sac dokulmesınede ıyı gelır ıns felaket dokuluyr sacım

canım ben 1 aydır kullanıyorum MAŞALLAH saçlarımda dökülmem azaldı üstelik dolgunluk veriyo ben ayrıca minoksilde kullanıyorum hangisinin etkisi daha fazla bilmiyorum ama bu ampül ve badem yağını kullananların çoğu memnun ilk başta çok dökülme oluyor bunu sorun etme ben bırakmayı bile düşündüm ama herkesin aynı olmuş bi dene istersen ama doktora yazdır bu karışımı hangisinden ne kadar konulcağını yazsın ben öle yaptım yada bi eczaneye git onlara hazırlat mutlaka hazırlamışlardır daha önceden bu arada senin dökülmen çoktandır varmı sonradanmı oldu

tatlım evet ilk başlarda dökülmem biraz oldu ama zamanla azaldı ve toparlandı saçlarım .yaklaşık 10 aydır felan kullanıyorum canım .
bemiks ,bepanthen ,evigen ve badem yağı 4 lüsünü kullanıyorum .bunlara ilaveten maya maskesini .sorma bemiksın kokusu çok kötü yıkasam bile geçmiyor, burnuma gelen kötü feci.

bepantheni igne olarak mı vurduruyorsun :44: nasıl oluyor anlatır mısın ? tek bir yerden mi vuruyorlar ?

offffff kokusu öyle dayanılmaz olur :52:

kızlar karışımı kendinizmi yaptınız ben eczanede hazırlattım öle rahatsız edici bi koku olmuyo karışımda acaba bemiksi fazlamı kullandınız naptınız normalde evet çok kötü kokusu varmış ama ben karışımı kullanıyorum öle rahatsız edici bi koku gelmiyo bana:44:

kızlar karışımı kendinizmi yaptınız ben eczanede hazırlattım öle rahatsız edici bi koku olmuyo karışımda acaba bemiksi fazlamı kullandınız naptınız normalde evet çok kötü kokusu varmış ama ben karışımı kullanıyorum öle rahatsız edici bi koku gelmiyo bana:44:

tatlım doktor yazdı bende eczanede hazırlattım.acaba senin eczacı mı bemiksini az koydu :26: ya da burnun çok hassas değil kuzum .

kızlar ben bu karışımı saçlarımı dışarıdan da desteklemek amacıyla uyguluyorum. saçlarımla ilgili bir sorun yaşamıyorum tek amacım bakım yapmak :12: ama yağlı bakımlar benim saçımı sönükleştiriyor :43: acaba aranızda bu ampulleri badem yağı ya da herhangi bir yağ karıştırmadan kullanan var mı? varsa nasıl bir etki gözlemlediniz acaba?

kızlar ben bu karışımı saçlarımı dışarıdan da desteklemek amacıyla uyguluyorum. saçlarımla ilgili bir sorun yaşamıyorum tek amacım bakım yapmak :12: ama yağlı bakımlar benim saçımı sönükleştiriyor :43: acaba aranızda bu ampulleri badem yağı ya da herhangi bir yağ karıştırmadan kullanan var mı? varsa nasıl bir etki gözlemlediniz acaba?

ne zaman kullanmaya başladın sen ben 3lü ampülü badem yağıyla kullandım ilk zamanlar yani 1. 2. uygulamamda sönüktü benimde sonra eski haline döndü belki seninde öledir kaç kere uyguladn

ne zaman kullanmaya başladın sen ben 3lü ampülü badem yağıyla kullandım ilk zamanlar yani 1. 2. uygulamamda sönüktü benimde sonra eski haline döndü belki seninde öledir kaç kere uyguladn

toplamda 10 kere felan uygulamışımdır ama hala sönükler :( o yüzden bi dahaki sefer ya çooook az yağ koyacağım ya da hiç koymayacağım... çok kararsız kaldım :44:

tatlım doktor yazdı bende eczanede hazırlattım.acaba senin eczacı mı bemiksini az koydu :26: ya da burnun çok hassas değil kuzum .

eczane doktorun yazdığı karışımı hazırladı az koymamıştır ama ben uyguladığımda arkadaşta rahatsız olmadı hiç kokudan yani koku var ama nasıl diyeyim bana biraz şurup gibi geliyo kokusu belki badem yağı fazla koymuştur çünkü bademyağı yanlış hatırlamıyorsam 500 gr falandı sen ne kadardır kullanıyodun

arada maya maskesinide yapın canlar :16: saçları kabartıyor.

eczane doktorun yazdığı karışımı hazırladı az koymamıştır ama ben uyguladığımda arkadaşta rahatsız olmadı hiç kokudan yani koku var ama nasıl diyeyim bana biraz şurup gibi geliyo kokusu belki badem yağı fazla koymuştur çünkü bademyağı yanlış hatırlamıyorsam 500 gr falandı sen ne kadardır kullanıyodun

tatlım evet dediğin gibi badem yağını fazla koymuş olabilir.valla reçetede yazıyordu ama eczane aldı onu bilemiyeceğim :26: tekrardan yazdırmaya gittiğimde senin için sorarım canım .
ben bayadır kullanıyorum canım .tabi bunların yanında biotin hapı ,maya maskesi ,watsons ballı maskeminide dönüşümlü olarak yaptım :)

tatlım evet dediğin gibi badem yağını fazla koymuş olabilir.valla reçetede yazıyordu ama eczane aldı onu bilemiyeceğim :26: tekrardan yazdırmaya gittiğimde senin için sorarım canım .
ben bayadır kullanıyorum canım .tabi bunların yanında biotin hapı ,maya maskesi ,watsons ballı maskeminide dönüşümlü olarak yaptım :)

ben de ayrıca minoxsil kullanıyorum çok şükür dökülmem azaldı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ilk zamanlar yoğun bi dökülmem oldu seninde ölemiydi ilk başta öle oluyomuş galiba ben bırakmayı bile düşündüm o derece sıktı canımı

kızlar ALLAH ıma çok şükür dökülmem ice azaldı minoksil ve 3lü ampulü badem yağıyla kullanyrm 1 ay oldu galiba bu çoğunda aynı etkiyi gösteriyo çünkü kullananların çoğu memnun bence bi deneyin ilk zamanlar dökülme fazla olabiliyo ama o anlaşılan alışana kadar bi süreydi çok şükür kullanmaya devam:)

Arkadaşlar

evigen ampulu saçınıza uygun kullandığınız şampuanın içine kırın tek ampul yetmiyor saçım gür ve uzun olduğu için:) kutuda bulunan tüm ampulleri şampuanımın içine kırıp iyice karıştırıyorum. saçımı şampuanladıktan sonra hemen yıkamıyorum saçlarıma masaj yapıp yaklaşık 5 dk bekliyorum. Uzun süreli kullanımda etkisini sizlerde kendi gözlerinizle göreceksiniz.....

Back