Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kokusu hariç herşey yolunda gidiyor canım .
herkese merhaba; EVİGEN AMPUL ile deneyimlerimi paylaşmak istiyorum, çünkü tam bir mucize...kullandığınız şampuana 1 ampul değil kutuda bulunan 5 AMPUL EVİGENi kırıp katarak kullanıyorum, böylesi çok daha faydalı, deneyin sizde bana hak vereceksiniz. Ampulleri kullandığınız şampuana katın iyice karışmasını sağlayın ve kullanın, etkisine siz bile inanamayacaksınız
bende bir yerden karanfil suyunu duymustum
bir sorayim dedim deneyenler oldumu diye..
tarifi böyleydi
1 avuc karanfil
1pet sise icinde su
karanfilleri siseye koyup kapagini kapatip 3gün bekletiyoruz
suyun rengi degisiyor sonra pamugu o suya batirip sac dibimize sürüyoruz
yikamaya gerek yokmus cünki kokusu zaten güzelmis diyorlar
ben daha denemedim ama düsünüyorum.. kullananlar oldumu ??
tatlım evet ilk başlarda dökülmem biraz oldu ama zamanla azaldı ve toparlandı saçlarım .yaklaşık 10 aydır felan kullanıyorum canım .canım sen bu üçlü ampulü badem yağıylamı kullanıyosun sadece ampullerimi kullanıyosun çünkü badem yağıyla bu üçünü karıştırınca öle ağır bi kokusu yok bemiksin kokusu çok kötüymüş galiba herkes öle diyo ama badem yağıyla pek rahatsız edici kokusu olmuyo sen ne zamandır kullanıyosun ilk başta bi yoğun dökülmen oldumu
bepantheni igne olarak mı vurduruyorsun :44: nasıl oluyor anlatır mısın ? tek bir yerden mi vuruyorlar ?ben bu ampulleri badem yagıyla beraber kullanıorm ama o bemixin kokusu yokmu :) fön cektirmeye kuaföre gittim o bile dedi bemix mi kullanıosunuz saçlarınıza die :) haftada 1 uyguluorm ben bu kürü saçlarıma bi de ara sıra bepantheni igne olarak da vurduruorm..inanın bi ara kel kalcam sandım o derece fena dökülüodu saçlarım şuan çok çok mükemmel durumdayım :)
offffff kokusu öyle dayanılmaz olurherkese merhaba; EVİGEN AMPUL ile deneyimlerimi paylaşmak istiyorum, çünkü tam bir mucize...kullandığınız şampuana 1 ampul değil kutuda bulunan 5 AMPUL EVİGENi kırıp katarak kullanıyorum, böylesi çok daha faydalı, deneyin sizde bana hak vereceksiniz. Ampulleri kullandığınız şampuana katın iyice karışmasını sağlayın ve kullanın, etkisine siz bile inanamayacaksınız
sac dokulmesınede ıyı gelır ıns felaket dokuluyr sacım
tatlım evet ilk başlarda dökülmem biraz oldu ama zamanla azaldı ve toparlandı saçlarım .yaklaşık 10 aydır felan kullanıyorum canım .
bemiks ,bepanthen ,evigen ve badem yağı 4 lüsünü kullanıyorum .bunlara ilaveten maya maskesini .sorma bemiksın kokusu çok kötü yıkasam bile geçmiyor, burnuma gelen kötü feci.
bepantheni igne olarak mı vurduruyorsun :44: nasıl oluyor anlatır mısın ? tek bir yerden mi vuruyorlar ?
offffff kokusu öyle dayanılmaz olur
kızlar karışımı kendinizmi yaptınız ben eczanede hazırlattım öle rahatsız edici bi koku olmuyo karışımda acaba bemiksi fazlamı kullandınız naptınız normalde evet çok kötü kokusu varmış ama ben karışımı kullanıyorum öle rahatsız edici bi koku gelmiyo bana:44:
kızlar ben bu karışımı saçlarımı dışarıdan da desteklemek amacıyla uyguluyorum. saçlarımla ilgili bir sorun yaşamıyorum tek amacım bakım yapmak ama yağlı bakımlar benim saçımı sönükleştiriyor acaba aranızda bu ampulleri badem yağı ya da herhangi bir yağ karıştırmadan kullanan var mı? varsa nasıl bir etki gözlemlediniz acaba?
ne zaman kullanmaya başladın sen ben 3lü ampülü badem yağıyla kullandım ilk zamanlar yani 1. 2. uygulamamda sönüktü benimde sonra eski haline döndü belki seninde öledir kaç kere uyguladn
tatlım doktor yazdı bende eczanede hazırlattım.acaba senin eczacı mı bemiksini az koydu :26: ya da burnun çok hassas değil kuzum .
eczane doktorun yazdığı karışımı hazırladı az koymamıştır ama ben uyguladığımda arkadaşta rahatsız olmadı hiç kokudan yani koku var ama nasıl diyeyim bana biraz şurup gibi geliyo kokusu belki badem yağı fazla koymuştur çünkü bademyağı yanlış hatırlamıyorsam 500 gr falandı sen ne kadardır kullanıyodun
tatlım evet dediğin gibi badem yağını fazla koymuş olabilir.valla reçetede yazıyordu ama eczane aldı onu bilemiyeceğim :26: tekrardan yazdırmaya gittiğimde senin için sorarım canım .
ben bayadır kullanıyorum canım .tabi bunların yanında biotin hapı ,maya maskesi ,watsons ballı maskeminide dönüşümlü olarak yaptım :)