• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Gürleşmesi için Ampuller(bepanten,bemiks,evigen) kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
canım bu yorumu yazmıştım tekrar yazıyorum hemen etkisini görmeyi bekliyosun seni anlıyorum bende 3 kere falan uyguladım saçım olduğundan dahada fazla döküldü bırakmayı düşündüm ama burdaki yorumlara bakarsan herkesin öle olmuş o yüzden bırakmadm ve 3 yada 4 uygulamadan sonra saçlarımdaki dökülme o kadar azaldıki sayıyla sayılcak kadar yani benimde saçlarım yağlı ince telli ve seyrek ben burdaki yorumlardan ve doktora danışarak aldım ilk uygulamada saçımı yıkadıktan sonra sönüktü sanki yıkanmamış gibi kirliydi ama 3. uygulamadan sonra kendine geldi saçım ben ilk 2 hafta 3 güne 1 uyguladm doktorda böle dedi 2 haftadan sonra etkisini gördüm benim dökülmem kendimi bildim bileli var bi çok şey denedm ama pek bi fayda görmedm 2 ayı geçti şimdi 10 günde 1 falan yapıyorum etkisi hala aynı saçlarım bide hızlı uzuyo ve parlak bakımlı olmasınıda sağlıyo ben bunu bi arkadaşımada önerdim oda kararsız kaldı ama kullandı oda 3 haftadan sonra işte 25 gün gibi bi süreden sonra etkisini görmeye başladı bünyeden bünyeye değişebilir ama ben bu karışımın zararının olcağını inanmıyorum badem yağının saç dökülmesini azaltıcı onarıcı güçlendirici etkisi var ampullerdede saçın ihtiyacı olan vitaminler yani dökülmen artıcaktır ama dediğim gibi geçici biraz sabredebilirsen bence etkisini görürsün sende çünkü yorumları okursan çoğunluk memnun arada memnun olmayanlarda bence biraz uygulayıp bırakanlar hemen sonuç beklememk gerekiyo bu diğer ürünler içinde geçerli ben bide bişey uygulayacağım zaman çoğunluğunun memnunluğuna ve en sonda doktora danışarak alırım doktor bana hastalar memnun bende yazıyorum demişti karar senin yinede canım...

Canım saol cevabın için içimi rahatlattın. Bu yağları ne zaman sürsem saçlarım aşırı derecede dökülüyor ve ben her seferinde bu defa son diyorum ve pes ediyorum.Özellikle yılan yağı çok döktü saçımı normalden 5 kat daha fazla döküldü ! Uzun süre kullanımda belki fayda sağlar ama ben dökülen saçlarımı gördükçe yağ sürmekten vazgeçiyorum.Aktardaki yağlara da güvenemiyorum ki gerçek badem yağı 5 liraya satılmaz diyorlar mutlaka içinde başka şeyler de vardır diyolar.O yüzden şimdilik yağlı bakımlara ara verdim ısırgan suyunu ara sıra yapıyorum en azından saçlarımı dökmüyor.

merhaba kızlar ben sinemakiyi kullanıorm bugn 5.kürüm bitti. biraz uzama elde ettm. ama hiç saçı uzamayan birisi için iyi bir sonuç yinede. umudumu dnlenme dönemine bırakıyorum o zmn uzar diyerekten. ben şu bephantene ve evigen ampulleri sorcaktım.. şampuanımda çam terebenti var aynı şampuana ampul atsam olur mu yoksa ampullerden oluşan bir şampuan karışımı daha mı yapmalıyım. ve ne kdr şampuana kaç ampul kırıyoruz ??hangisi daha iyidir???

merhaba kızlar ben sinemakiyi kullanıorm bugn 5.kürüm bitti. biraz uzama elde ettm. ama hiç saçı uzamayan birisi için iyi bir sonuç yinede. umudumu dnlenme dönemine bırakıyorum o zmn uzar diyerekten. ben şu bephantene ve evigen ampulleri sorcaktım.. şampuanımda çam terebenti var aynı şampuana ampul atsam olur mu yoksa ampullerden oluşan bir şampuan karışımı daha mı yapmalıyım. ve ne kdr şampuana kaç ampul kırıyoruz ??hangisi daha iyidir???

canım ben bu yorumu daha öncede yazdım ben doktora ampulleri şampuana katsam olurmu diye sordum doktorda katma değişime uğrayıp dahada zarar verebilir direk uygula dedi bende direk uyguladm sende öle yapabilirsin

canım ben bu yorumu daha öncede yazdım ben doktora ampulleri şampuana katsam olurmu diye sordum doktorda katma değişime uğrayıp dahada zarar verebilir direk uygula dedi bende direk uyguladm sende öle yapabilirsin

direk nasıl uyguluyorsun?
çokta yormak istemiyorum saçlarımı =( kararsız kaldım
ben haftada 1 sinemaki yapıyorum
zeytinyağı da yapıyorum
bir de şampuanımda çam terebenti var
yani 3 şey uyguluyorum aslında =(

direk nasıl uyguluyorsun?
çokta yormak istemiyorum saçlarımı =( kararsız kaldım
ben haftada 1 sinemaki yapıyorum
zeytinyağı da yapıyorum
bir de şampuanımda çam terebenti var
yani 3 şey uyguluyorum aslında =(

canım dediğin gibi saçı yormuşda olabiliriz sen bunları kullan fayda görmezsen başla istersen ben badem yağı ve 3 tane ampul var bepanten, bemiks ve evigen bunların ölçüsünü doktor yazdı eczanede hazırlattım ilk 2 hafta doktor 3 güne bir uygula dedi saçıma masajla sürdüm ve yaklaşık 2 saat beklettim ilk zamanlar döküyo yorumlara bakarsan çoğunda aynı etki olmş ama geçici bu yani ben etkisini aşağı yukarı 2 hafta sonra gördüm arkadaşımada önerdim oda 3 hafta sonra gördü etkisini önemli olan döküldğnde bırakmamak istersen eczaneye git sor bunları daha önceden hazırlamış olabilirler bi bilgileri vardır yada direk uzman cildiye doktoruna git sor yazdır ölçüsünü

Kızlar tek bir kürde bir ampülün tümünü kullanıyor musunuz ,yoksa birazını kullanıp şişede yarısını falan bırakıyor musunuz/nasıl kullanmak gerek?

kızlar ben 6 haftadır yapıyorum ampullerden birer tane badem yağı yumurta sarısını karışırıyorum
yavaş yavaş çıkmaya başladı ama saç diplerim acıyor hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu ? acaba çıkmaya başladığı için mi?

kızlar ben 6 haftadır yapıyorum ampullerden birer tane badem yağı yumurta sarısını karışırıyorum
yavaş yavaş çıkmaya başladı ama saç diplerim acıyor hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu ? acaba çıkmaya başladığı için mi?[/QUOT
evet canım saçların çıktığından dolayı acıyordur kan dolaşımı hızlandığı için..bende yaklaşık bir aydır saç dökülmesi ve seyrelmesinden müzdaribim..burda yazılanlar umut oldu valla banada bugün gidip aldım üç ampülden de..yarın yapıcam insallah faydasını görürürm saçlarım çıksın istiyorum..

Son düzenleme:
yavaş yavaş çıkmaya başladı ama saç diplerim acıyor hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu ? acaba çıkmaya başladığı için mi?[/QUOT
evet canım saçların çıktığından dolayı acıyordur kan dolaşımı hızlandığı için..bende yaklaşık bir aydır saç dökülmesi ve seyrelmesinden müzdaribim..burda yazılanlar umut oldu valla banada bugün gidip aldım üç ampülden de..yarın yapıcam insallah faydasını görürürm saçlarım çıksın istiyorum..

bende diplerde acıma olmadı ama sende belki öle etki ediyodur ilk başta dökülmede artış olabilir saçlar yıkanınca yağlı gibi olabilir pes etmeyin çünkü gerçekten çok faydalı saçı hızlı uzatip parlak canlı olmasınıda sağlıyo bunu doktorda onaylıyo haydi bakalım canlansın saçlarrrr:21:

inşallahhh tatlım ya bende dün ilk defa denedim yağlı his olmadı ama ipek gibi oldu saçlarım sanırım zeytinyağı ve badem yağı karıştırmamdan..aman saçlar yenilensinde kokuymuş, yağlıymış boşverin...
Ayrıca bişey sorucam yardımcı olursanız sevinirim acaba bu kürü temiz saça uygulamak daha iyi sonuç verir mi ?

inşallahhh tatlım ya bende dün ilk defa denedim yağlı his olmadı ama ipek gibi oldu saçlarım sanırım zeytinyağı ve badem yağı karıştırmamdan..aman saçlar yenilensinde kokuymuş, yağlıymış boşverin...
Ayrıca bişey sorucam yardımcı olursanız sevinirim acaba bu kürü temiz saça uygulamak daha iyi sonuç verir mi ?

ben saçlarım kirliyken uyguluyorumm temiz saça yapsan etkisinin artıcağını sanmıyorum sonuçta derine yediriyosun ben zeytinyağı katmıyorum badem yağı ve ampulleri kullanıyorum ilk başta dökülmemde artışda oldu saçımı yıkayınca yıkanmamış gibide oldu bırakıcaktım ama herkeste aynı şey olmuş o alışmasıyla ilgisi olsa gerek çok güzel bi karışım keşke daha önceden keşfetseydim bi sürü şey denedm giden para bi tarafa dökülmeyi engelleyemeyince kendine sıkıntı ediyo insan.
sen ne kadardır kullanıyodun

canım ben daha bi kere uyguladım yarında yapıcam inş. sen ne zamandır kullanyosun sonuç nasıl :) umarım sonuç alırım bende çok yöntem denedim ama nafile benim önlerde açılma var inşallah saç cıkmasına yardımcı olur..susam yağıda duydum saç gürleştiriciymiş deniycem bu kürün içine işe yarar mı bakalım..ayrıca zeytinyağı kullanmanı öneririm ben daha önceden de zeytinyağı badem yağı maskesi yapardım saçıma pamuk gibi yapıyor saçı emin ol..

Son düzenleme:
canım ben daha bi kere uyguladım yarında yapıcam inş. sen ne zamandır kullanyosun sonuç nasıl :) umarım sonuç alırım bende çok yöntem denedim ama nafile benim önlerde açılma var inşallah saç cıkmasına yardımcı olur..susam yağıda duydum saç gürleştiriciymiş deniycem bu kürün içine işe yarar mı bakalım..ayrıca zeytinyağı kullanmanı öneririm ben daha önceden de zeytinyağı badem yağı maskesi yapardım saçıma pamuk gibi yapıyor saçı emin ol..

canım her duyduğunu uygulamaya çalışma ben daha saçıma bişey uygulamak istemiyorum bu karışımdan çok şükür memnunum ben 3 aydır kullanıyorum bunu bide minoksili kullanıyorum ama minoksili her gün yapmamaya çalışıyorum saçıma alışamasın diye ama karışım sayesinde dökülmem azaldı hızlı uzamaya başladı saçlarım bide beslediğinden dolayı canım parlak duruyo bende bi çok şey denedim ama burdaki bu karışımla ilgili yorumlara bakarsan bi çok kişi memnun bide ben doktora sordum oda hastalara yazıyorum memnunlar dedi öle karar verdim başlarda dökebilir yağlıda olabilir o geçici bi durum 1 ay içinde etkisini görceğini düşünüyorum bence bırakma devam etbadem yağı ve ampulleri kullansan yeterli başka şeyler karıştırma istersen

canım her duyduğunu uygulamaya çalışma ben daha saçıma bişey uygulamak istemiyorum bu karışımdan çok şükür memnunum ben 3 aydır kullanıyorum bunu bide minoksili kullanıyorum ama minoksili her gün yapmamaya çalışıyorum saçıma alışamasın diye ama karışım sayesinde dökülmem azaldı hızlı uzamaya başladı saçlarım bide beslediğinden dolayı canım parlak duruyo bende bi çok şey denedim ama burdaki bu karışımla ilgili yorumlara bakarsan bi çok kişi memnun bide ben doktora sordum oda hastalara yazıyorum memnunlar dedi öle karar verdim başlarda dökebilir yağlıda olabilir o geçici bi durum 1 ay içinde etkisini görceğini düşünüyorum bence bırakma devam etbadem yağı ve ampulleri kullansan yeterli başka şeyler karıştırma istersen

doğru söylüyosun canım bakalım bunlardan başka birşey karıştırmam zaten yeterli dediğin gibi..haftada kaç kez uyguluyorsun kürü?

3-4 ay kadar ayda 2 kere yaptım bunu. O zamanlar çok iyi gelmişti saçıma dökülen saçlarımın yerine yenileri dahada çok gelmişti. Kuaförde soruyolardı hatta naptın saçına dipten gelen saçların çok fazla diye çok hoşuma gidiyodu. Üşendiğim için bıraktım malesef sonradan..

Back