- Konu Sahibi ela
canım bu yorumu yazmıştım tekrar yazıyorum hemen etkisini görmeyi bekliyosun seni anlıyorum bende 3 kere falan uyguladım saçım olduğundan dahada fazla döküldü bırakmayı düşündüm ama burdaki yorumlara bakarsan herkesin öle olmuş o yüzden bırakmadm ve 3 yada 4 uygulamadan sonra saçlarımdaki dökülme o kadar azaldıki sayıyla sayılcak kadar yani benimde saçlarım yağlı ince telli ve seyrek ben burdaki yorumlardan ve doktora danışarak aldım ilk uygulamada saçımı yıkadıktan sonra sönüktü sanki yıkanmamış gibi kirliydi ama 3. uygulamadan sonra kendine geldi saçım ben ilk 2 hafta 3 güne 1 uyguladm doktorda böle dedi 2 haftadan sonra etkisini gördüm benim dökülmem kendimi bildim bileli var bi çok şey denedm ama pek bi fayda görmedm 2 ayı geçti şimdi 10 günde 1 falan yapıyorum etkisi hala aynı saçlarım bide hızlı uzuyo ve parlak bakımlı olmasınıda sağlıyo ben bunu bi arkadaşımada önerdim oda kararsız kaldı ama kullandı oda 3 haftadan sonra işte 25 gün gibi bi süreden sonra etkisini görmeye başladı bünyeden bünyeye değişebilir ama ben bu karışımın zararının olcağını inanmıyorum badem yağının saç dökülmesini azaltıcı onarıcı güçlendirici etkisi var ampullerdede saçın ihtiyacı olan vitaminler yani dökülmen artıcaktır ama dediğim gibi geçici biraz sabredebilirsen bence etkisini görürsün sende çünkü yorumları okursan çoğunluk memnun arada memnun olmayanlarda bence biraz uygulayıp bırakanlar hemen sonuç beklememk gerekiyo bu diğer ürünler içinde geçerli ben bide bişey uygulayacağım zaman çoğunluğunun memnunluğuna ve en sonda doktora danışarak alırım doktor bana hastalar memnun bende yazıyorum demişti karar senin yinede canım...
Canım saol cevabın için içimi rahatlattın. Bu yağları ne zaman sürsem saçlarım aşırı derecede dökülüyor ve ben her seferinde bu defa son diyorum ve pes ediyorum.Özellikle yılan yağı çok döktü saçımı normalden 5 kat daha fazla döküldü ! Uzun süre kullanımda belki fayda sağlar ama ben dökülen saçlarımı gördükçe yağ sürmekten vazgeçiyorum.Aktardaki yağlara da güvenemiyorum ki gerçek badem yağı 5 liraya satılmaz diyorlar mutlaka içinde başka şeyler de vardır diyolar.O yüzden şimdilik yağlı bakımlara ara verdim ısırgan suyunu ara sıra yapıyorum en azından saçlarımı dökmüyor.