Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Gürleşmesi için Ampuller(bepanten,bemiks,evigen) kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

tesekkür ederim güzelim yää bide öle dener bi bäkärim bäkälim nevse...tävsien icin tesekkür ederim olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

güzelim bu ampüller sivi vitamin sonucta, firmanin verdigi isimlere bakma sen..

Bemiksde bütün B vitaminleri var (b1,b2,b6,b12, biotin), evigende A vitamini var ve bepanthen de e vitamini var, yani bu 3 ampullerde B vitaminleri, A, ve E vitamini var, eczaneye gidip sizde bemiks var diye sorma, ben A vitamini, B vitaminleri ve E vitamini ampulleri istiyorum de kesin bulursun…

bemiks in kokusu çok kötü bunun için ne yapabiliriz acaba kullandıktan sonra 2 kez yıkamama rağmen geçmiyo kokusu çok rahatsız edici:s

bemiks in kokusu çok kötü bunun için ne yapabiliriz acaba kullandıktan sonra 2 kez yıkamama rağmen geçmiyo kokusu çok rahatsız edici:s

valla gülü seviyorsan dikenine katlanıcaksın bende 1 boyunca sibemaki ile bemiks tarifini uyguluyorum koksun valla saçlarım süper olsun da...

valla gülü seviyorsan dikenine katlanıcaksın bende 1 boyunca sibemaki ile bemiks tarifini uyguluyorum koksun valla saçlarım süper olsun da...

bende bugün o malzemeleri aldım ve uygulycm.. 1 aydır mı uyguluyorsun sen ve iyi geldimi?

evet haklısın canım bende memnun kaldım zaten .ama bi arkadasım bemiksin o kötü kokusunu gidermek icin birsey koyuluyor diye duymuş ama adını hatırlayamadı aranızda bile var mı?..

ben yaklasık 3-4 hafta dır zaten sampuanımın içine bemiks kırıp kullanıyorum ve cok memnunum dökülmem tamamen durmadı ama bir cok arkadasın belirtdiği gibi saclarım hızlı ve saglıklı uzuyor..Bugün de diger ampulleri de aldım ..bemiks in kokusuna gelince bebek surubu gibi kokuyor(yogun bir koku) ama bazılarının belittigi gibi iğrenc degil ...ayrıca bemiks ile evigen aynı içerikte degil bemiks B evigen ise E vitamini içeriklidir!!!:umursamaz:

bilmiyorum ben kullandıgım için alıştım artık kokusuna ama yastıga falan geciyo kokusu o yüzden rahatsız oluyrm erkek arkadasımda kuulanıyo ve o da kokusundan rahatsız un çuvalı gibi kokuyoruz ikimzde diyo

Çok şanslısın desene...

Arkadaşlar Herbal Hair Care Complex Kullanan var mı? Bu ürün hakkında bilgisi olanlar varsa yorumunuzu bekliyorum acele bilgiye ihtiyacım var

herbal care..çok tavsiye etmiyorum...hacı yağı gibi kokuyo...ben 1 şişe kullandım sırf yağlardan oluşuyo...

çok fayda gördüm diyemicem...evde kendi yaptığın yağlarla olan bakım daha etkili

ya bende yaptım aynı yöntemden haftada bir kez olmak üzere toplam 1 ay.eczacı dediki biraz bekle bu kadar sık yapma normalde evigen iğne olarak da yapilir bi tanesi ayda bir yapilir dedi.biraz ara ver baktın dökülmesi kesilmio o zaman içeriden vitamn alman gerekio dedi bende bıraktım ama kullandğim sürede gözle görülür azalma oldu yani dökülmede azalma oldu

Arkadaşlar ben kendimce bir karışım hazırladım gelişmelere göre sizlerle paylaşmaya başlayacağım.
Bimeks, evigen, bepanten, sinameki,civanperçemi, ısırgan otu ve ezilmiş sarmısaktan oluşuyor inşallah faydasını görürüm.

herbal care..çok tavsiye etmiyorum...hacı yağı gibi kokuyo...ben 1 şişe kullandım sırf yağlardan oluşuyo...

çok fayda gördüm diyemicem...evde kendi yaptığın yağlarla olan bakım daha etkili

Arkadaşım teşekkür ederim bende alıp denemeyi düşünüyordum bilgilendirdiğin iyi oldu.

ben de yaklasık 3 sene kadar önce kullandım bu karışımı. o zamanlar saçlarım acaip kötü ve bakımsızdı sürekli boyadan. ilk 1 ay her hafta, 2. ay 15 günde 1 ,3. ay sadece 1 kere yaptım ve sonuç inanılmaz. sık sık düzleştirici kullandğım halde 1 tane bile kırık yok artık.ki suanda hiçbir bakım kremi kullanmadığım halde. sonuç harika. ben cok memnun kaldım. saçları boyadan,fönden zarar gören herkese şiddetle tavsiye ederim. benim saçlarım yola geldiyse herkes memnun kalacaktır...

Sonuç bende süpeeeeer(kendi karışımlarımı uyguladım ) 3 seanslık:lepi:

eğer saçınıza yağ yaramıyorsa benim gibi..sinemakili tarifi yapın tavsiye ederim.

bir tutuam sinemaki,
1 kapak badem yağı
1 bemiks ampul malzemeler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…