- Konu Sahibi ela
-
canim ampullerin uretici firmasina bak..tr deki isimle yurtdisindaki farkli olabilir..mesela bepanten isim olarak ayni kiril alfabesiyle yazilsa da.belki senin yasadigin yerde de en azindan bunu bulabirsin..ampulu almadim ama mutlaka vardir.recetesiz satilir mi bilmiyorum ben haplarimi alabiliyorum..ampuller zor olabilir belkibiraz arastirirsan bulursun.
bemiks in kokusu çok kötü bunun için ne yapabiliriz acaba kullandıktan sonra 2 kez yıkamama rağmen geçmiyo kokusu çok rahatsız edici:s
valla gülü seviyorsan dikenine katlanıcaksın bende 1 boyunca sibemaki ile bemiks tarifini uyguluyorum koksun valla saçlarım süper olsun da...
benım saçlarım gür ve telleri kalın. bi ara baya dökülmüştü yerine çıkan saçlarım kalın oldugu için dik dik duruyorlar. hani şok yersinde dikleşir ya onun gibi uzayana kadar saçımı toplamak zorundamıyım ben? çok sinir bozucu saçlar bana isyan ediyor gibiler delikafadulden
herbal care..çok tavsiye etmiyorum...hacı yağı gibi kokuyo...ben 1 şişe kullandım sırf yağlardan oluşuyo...
çok fayda gördüm diyemicem...evde kendi yaptığın yağlarla olan bakım daha etkili
bir tutuam sinemaki,
1 kapak badem yağı
1 bemiks ampul malzemeler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?