Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Gürleşmesi için Ampuller(bepanten,bemiks,evigen) kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kızlar 3 gündür kullanıyorum içinde ampül olan şampuanı saçlarım yağlı olduğu halde ben kepekli saçlar için olan şampuana bu ampülleri kattım çnkü birden durduk yere saçım kepek yaptı(bu ampülleri kullanmaya başlamadan önce)ama o karışımlı şampuandan kullandığım halde kepeklerim nerdeyse hiç kalmadı.saçlarına kepek tortu falan yapan arkadaşlar bide kepekli saçlar için olan şampuana katıp denesin bnce ve bi gün normal şampuanla bi gün bu karışımlı şampuanla yıkasınlar.ilerde bndede böle bşi olursa bi gün bunla bi gün normal şampuanla yıkamayı düşünüorum.dha 3 gün olduğu için saçıma yaptığı etki hakkında pek bşi söyleyemiorum ama önlerimde çıkan mink saçlar sanki uzadı gbi gelio bilmiorum kendimimi kandırıorum.bu arada bioblas şampuanı ısrarla tawsiye ederm 2 aydır kullanıorum we ön kısımlarımda mink mink saçlar çıkmaya başlamıştı.bakalm bu ampüller şampuanın etkisini artırıcakmı.

kızlar ampülleri şampuanınıza karıştırmayın ben denedim ve saçlarım dökülmeye başladı.hiçbi şekilde işe yaramıyor.ama saç maskesi yapıyosanız ona katın o iyi sonuç veriyo.sanırım ampüller şampuanda bozuluyor. benden uyarması :umursamaz:

Ben de yaklaşık 3 aydır en az haftada bir kez uyguladım saçlarıma bu formülü.. ama herhangi olumlu bir sonuç alamadım saçlarım hala zayıf ve seyrek... üstelik tüm tıbbi testleri de yaptırdım demir eksikliği, çinko eksikliği falan da yok.. Acaba daha mı sık yapmalıyım ??

sizin daha önce gürmüydü,
ırsi seyreklik varsa genetik olabilir canım

Daha önce gayet sağlıklı ve gür saçlarım vardı.. biraz stres, biraz hastalık, biraz zaman... sonra puuuffff! bir de baktım eski saçlarımdan eser yok. sonra bu sitede okudum. iyi geliyormuş diye. ama hala olumlu sonuç alamadığım için mutsuzum üşenmeden her hafta uyguluyorum

ama saçlarının kökleri belli canım sen bişeyler uygulamasan da eski saçların zamanla yerine gelir mümkün mü gelmemesi ama birkaç yılı alır tabi.ufak saçların çok vardır kesin..uzamaları diğerleriyle aynı boya gelmeleri zaman alır...
benimde diyetten dolayı kansızlık çıktı inanılmaz çok saçım döküldü ,toparlıycağımı düşünüyorum hep az kalmaz zaten köklerimiz belli...sıkma canını..

ben şampuanla kullanıorum hala saç dökülmesine çok fazla etkisi olmadı ama bir sürü dipten saçım çıktı mink mink önlermde çok açıktı bnm şimdi önlerdende çıkıyo tabi kullandığım şampuanın etkiside vardır bioblast kulanıorum.aslında ampüllern şampuanda bozulması olayı mantıklı geldi ama bnce zmnla etkisini kaybediodur bi zararı olcanı sanmıyorum vitamin sonuçta sdece.maskesi tabiki dha çok işe yarıyordur ama ben uraşamıyorum okdr şampuanla dha düzenli kullnmış oluyorum.

merhaba arkadaslar,benim aşırı saclarım dökülüyor sac diplerim gözüküyor kelliğe kadar gidiyorbu ampüllerin gercekten faydası oluyormu sac cıkartıyormu?suanda bioxin ve serum kullanıyorum .aranızda kullanan varmı?faydasını gördünüzmü?yada tavsiye edebilceginiz şampuan varmı?simdiden tesekkür ediyorum.lütfen yardımcı olun

kızlar bende aldım benimkini eczaneci hazılardıı hepsini karıştırdıı badem yağınınn içinee bi şişenin içine hazırladıı içinede köy yumrtası bul dedii yumurtasının sarısını içine karıştırr.saçlarınaa masaj yaparakk kullan dedi bakalım denicemm süreklii etkisini görürsem yazarımm

benım saçlarım gür ve telleri kalın. bi ara baya dökülmüştü yerine çıkan saçlarım kalın oldugu için dik dik duruyorlar. hani şok yersinde dikleşir ya onun gibi uzayana kadar saçımı toplamak zorundamıyım ben? çok sinir bozucu saçlar bana isyan ediyor gibiler delikafadulden

1er ampul bemiks+bepanten+evigen ile badem yağ karışımı gerçekten faydalı.ben kısa bir süre kullandım ve dökülmeler önlendi.sonra üşenip bıraktım.bir arkadaşım yaklaşık 2 yıl kulladım ve saçları aslan yelesi gibi gür.şimdi tekrar kullanmaya başlayacağım.

selamlar

canımm ben bi kere yaptımm saçlarımm canladı bi havalandı kendinee geldii baklaımm bikaçdefa denim sonuçları yazarımm

selam arkadaşlar ben sinemaki-badem yağı ve bemiks uyguluyorum 1 aydır uzama ve gürleşmede çok az etki alıyorum şu an ama devam edicem güzel sonuç alanlar var bu karışımdan...

ben kullandım.badem yağı hint yağı zeytin yağ, meneşekşe yağı, cam terebenti, bemiks evigen bepanthen birer ampul kırıp karıştıryrm hafta da bir kez 15 dk masaj yaparak uyguluyyorum özellikle saç diplerine daha sonra iki saat bekletip yıkıyorum. önemli olan düzenli bir sekilde yapmak örnegin cuma günü başlarsak yapmaya diğer haftalarda cuma günü yapmaya dikkat edelim. ve 5 hafta sonunda bi dinlenme süresi vermek gerekiyormus.benim saçlarım çok azdı ve cok dökülüyordu. 2şer kutu kullandım ve saçlarım duşta bile çok az dökülüyor. ayrıca küçük küçük saçlar bile çıktı. umarım siz de faydasını görürsünüz.

bende saçlarım çok dökülüyordu dr.gittim bepanten bademyağı ve evigen karışımı verdi gerçekten dökülmesi durdu ama bebeğim oluğu için sık yapamıyorum dr.her banyoda uygulayabilirsin dedi enaz yarım saat bekletilecek.şakkıdı

ya arkadaslr ben almanyadaym nasl bulcam ben bu evigen,bemiks,bepanthen,ampulleri???eczanelerden doktor recetesiz kesinlikle bisey alamiorsun burda vermiolar..internette online eczanelere baktim sizin dediginiz ampuller hep türk firmasinin galiba ..burda yok ...burdaki isimleri ne aceba o ampullerin. bisey bulamiosun iste böle rezil oluosun yaa :-( :-(

Son düzenleme:

canim ampullerin uretici firmasina bak..tr deki isimle yurtdisindaki farkli olabilir..mesela bepanten isim olarak ayni kiril alfabesiyle yazilsa da.belki senin yasadigin yerde de en azindan bunu bulabirsin..ampulu almadim ama mutlaka vardir.recetesiz satilir mi bilmiyorum ben haplarimi alabiliyorum..ampuller zor olabilir belkibiraz arastirirsan bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…