- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 38
- Konu Sahibi ela
-
Ben de yaklaşık 3 aydır en az haftada bir kez uyguladım saçlarıma bu formülü.. ama herhangi olumlu bir sonuç alamadımsaçlarım hala zayıf ve seyrek... üstelik tüm tıbbi testleri de yaptırdım demir eksikliği, çinko eksikliği falan da yok.. Acaba daha mı sık yapmalıyım ??
ben kullandım.badem yağı hint yağı zeytin yağ, meneşekşe yağı, cam terebenti, bemiks evigen bepanthen birer ampul kırıp karıştıryrm hafta da bir kez 15 dk masaj yaparak uyguluyyorum özellikle saç diplerine daha sonra iki saat bekletip yıkıyorum. önemli olan düzenli bir sekilde yapmak örnegin cuma günü başlarsak yapmaya diğer haftalarda cuma günü yapmaya dikkat edelim. ve 5 hafta sonunda bi dinlenme süresi vermek gerekiyormus.benim saçlarım çok azdı ve cok dökülüyordu. 2şer kutu kullandım ve saçlarım duşta bile çok az dökülüyor. ayrıca küçük küçük saçlar bile çıktı. umarım siz de faydasını görürsünüz.
ya arkadaslr ben almanyadaym nasl bulcam ben bu evigen,bemiks,bepanthen,ampulleri???eczanelerden doktor recetesiz kesinlikle bisey alamiorsun burda vermiolar..internette online eczanelere baktim sizin dediginiz ampuller hep türk firmasinin galiba ..burda yok ...burdaki isimleri ne aceba o ampullerin. bisey bulamiosun iste böle rezil oluosun yaa :-( :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?